gane Написано Фебруар 18, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 Da li su numeroloski podaci koji slede samo slucajnost ili nesto drugo? 1) New York City ima 11 slova. 2) Afghanistan ima 11 slova. 3) Ramsin Yuseb (terorista koji je pretio da ce srusiti Bliznakinje 1993. godine) ima 11 slova. 4) George W. Bush ima 11 slova. Ovo bi mogla biti slucajnost, ali postaje zanimljivije: 1) New York je bila jedanaesta savezna drzava SAD-a. 2) Prvi avion koji je udario u zgrade Bliznakinje je bio let broj 11. 3) Let broj 11 je imao 92 putnika: 9 + 2 = 11. 4) Let 77 koji je takodje udario u Bliznakinje je imao 65 putnika:6+5= 11. 5) Tragedija se dogodila 11. septembra, ili kako Amerikanci pisu to izgleda ovako:9/11; 9 + 1 +1 = 11. 6) Datum tragedije (9/11) se poklapa sa Americkim brojem za hitne sluzbe (911). Opet 9 + 1 + 1 = 11. "Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?" (Св. Теодор Студит) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gane Написано Фебруар 18, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 Slucajnost? Nastavite da citate dalje, pa cete mozda promeniti misljenje. 1) Ukupni broj poginulih putnika otetih aviona je 254; 2 + 5 + 4 = 11. 2) 11. septembar je 254. dan u godini. Opet 2 + 5 + 4 = 11. 3) Bombaski napad u Madridu se dogodio 11.3.2004; 1 + 1 + 3 + 2 + 4 = 11. 4) Tragedija u Madridu se dogodila tacno 911 dana nakon napada na zgrade Bliznakinje. 9 + 1 + 1 = 11 "Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?" (Св. Теодор Студит) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gane Написано Фебруар 18, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 Tu postaje jako cudno. Najpoznatiji simbol SAD-a, nakon zvezdica i crta sa zastave, je Americki Orao. Stih koji sledi je preuzet iz ""Kur'anu"", Svete knjige Islama. 'Zapisano je da ce sin Arabije probuditi strahovitog Orla. Ljutnju Orla osetice svi u zemljama Alaha, i makar ce neki drhtati u ocaju, drugi ce u nadi govoriti: ljutnja Orla je ocistila zemlje Alaha i tamo je zavladao mir.' To je stih 9.11 u "Kur'anu". "Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?" (Св. Теодор Студит) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gane Написано Фебруар 18, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 Јos uvek ne verujete? Probajte ovo: Otvorite MicrosoftWord i uradite sledece: 1) Ukucajte Q33 NY . To je sluzbeni naziv leta prvog aviona koji je udario u zgrade Bliznakinje. 2)Zacrnite ih i povecajte font na 48. 3) Promenite font slova na WINDINGS : PROVERITE! Da li ste sada uvereni? "Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?" (Св. Теодор Студит) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Фебруар 18, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 хохохохохохохохохоххоохох 0110_hahaha 11 ми је био омиљени број док сам тренирао фудбал 0110_hahaha "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Фебруар 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 Јos uvek ne verujete? Probajte ovo: Otvorite MicrosoftWord i uradite sledece: 1) Ukucajte Q33 NY . To je sluzbeni naziv leta prvog aviona koji je udario u zgrade Bliznakinje. 2)Zacrnite ih i povecajte font na 48. 3) Promenite font slova na WINDINGS : PROVERITE! Da li ste sada uvereni? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Фебруар 18, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 о. Иване баш сам се питао хахаха шта би испало када би откуцао оно што написа ''гане'', пробао би ја то али на овом систему немам Ворд , изгледа да је дошло време да га инсталирам 0110_hahaha Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Фебруар 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 Да ли си сигуран да је број службеног лета био овај који си поставио? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Saladin Написано Фебруар 18, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 Tu postaje jako cudno. Najpoznatiji simbol SAD-a, nakon zvezdica i crta sa zastave, je Americki Orao. Stih koji sledi je preuzet iz ""Kur'anu"", Svete knjige Islama. 'Zapisano je da ce sin Arabije probuditi strahovitog Orla. Ljutnju Orla osetice svi u zemljama Alaha, i makar ce neki drhtati u ocaju, drugi ce u nadi govoriti: ljutnja Orla je ocistila zemlje Alaha i tamo je zavladao mir.' To je stih 9.11 u "Kur'anu". :smiley: Pa zašto prvo ne provjeriš šta piše u stihu 9.11....to su Nostradamusovi memoari, u njegovim proročanstvima se mogu naći podaci o sinu Arabije i orlu i ostale gluposti..., nema to veze sa onim što se pokušava prikazati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Saladin Написано Фебруар 18, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 Да ли си сигуран да је број службеног лета био овај који си поставио? Ma ne..star je fazon. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Фебруар 18, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 Tu postaje jako cudno. Najpoznatiji simbol SAD-a, nakon zvezdica i crta sa zastave, je Americki Orao. Stih koji sledi je preuzet iz ""Kur'anu"", Svete knjige Islama. 'Zapisano je da ce sin Arabije probuditi strahovitog Orla. Ljutnju Orla osetice svi u zemljama Alaha, i makar ce neki drhtati u ocaju, drugi ce u nadi govoriti: ljutnja Orla je ocistila zemlje Alaha i tamo je zavladao mir.' To je stih 9.11 u "Kur'anu". :smiley: Pa zašto prvo ne provjeriš šta piše u stihu 9.11....to su Nostradamusovi memoari, u njegovim proročanstvima se mogu naći podaci o sinu Arabije i orlu i ostale gluposti..., nema to veze sa onim što se pokušava prikazati. Када си већ споенуо несрећног Нострадамуса он је сва виђења има под утицајем ДРОГА, мислим да ти је то познато да се жестоко дрогирао. Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Saladin Написано Фебруар 18, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 1) Ukupni broj poginulih putnika otetih aviona je 254; 2 + 5 + 4 = 11. nije nego 2564) Tragedija u Madridu se dogodila tacno 911 dana nakon napada na zgrade Bliznakinje. 9 + 1 + 1 = 11 912, (2004 g.) je prestupna Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Saladin Написано Фебруар 18, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 1) New York City ima 11 slova. 2) Afghanistan ima 11 slova. i još nekih 233345 država3) Ramsin Yuseb (terorista koji je pretio da ce srusiti Bliznakinje 1993. godine) ima 11 slova.Ovaj lik postoji samo u ovim mailovima.4) George W. Bush ima 11 slova. Da ima 10, dodali bi još i "Wa" Bush 0202_238 4) Let 77 koji je takodje udario u Bliznakinje je imao 65 putnika:6+5= 11. 64, i udario je u Pentagon. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gane Написано Фебруар 18, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 Youtube је таман валидан извор колико и овај који са ја нашао.... "Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?" (Св. Теодор Студит) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Saladin Написано Фебруар 18, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 Youtube је таман валидан извор колико и овај који са ја нашао.... pa da...youtube je zabavnog karaktera. Searches of the Federal Aviation Administration (http://www.faa.gov/) website afforded no results for "Q33 NY". In fact, most civil aircraft registrations in the United States start with the letter "N" and nationality and registration markings are commonly referred to as "N-Numbers". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука