Jump to content

Руски нацисти за Косово и Србију

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Одговори 98
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Mi izgleda nismo svjesni gdje zivimo i u kakvoj se situaciji nalazimo.

Nismo svjesni da civutsko masonska internacionala vodi bitku za potpuno unistenje srpskog naroda i nase Crkve.

Nismo svjesni da na istom poslu rade i muslimani i papisti.

Mi, kao da zivimo u nekoj bajci, gdje nam niko ne otima teritoriju, gdje niko ne planira dalje otimanje, gdje nije bilo radioaktivnog bombardovanja, gdje nije bilo preko 5000 ubijenih civila u NATO bombardovanju, gdje nam privreda nije potpuno unistena, gdje nismo bili 20 godina u getu, gdje nas niko nije satanizovao.

Mi smo, gospodo u govnima do guse, nama prijeti nestanak, od nase drzave mozda nece ostati nista.

I vi se sada na pominjanje nasih ´glavnih neprijatelja smijete.

Dobro je rekao onaj Englez, sta li je, za vrijeme bombardovanja: "bombardujte Srbe, oni ce to ionako sve brzo zaboraviti".

Vi pojma nemate o tome sta je nacionalni ponos i o tome, kako jedan Englez, Francuz, Italijan ili Njemac drzi do svoje nacije i kako ne zaboravlja brzo ono sto su mu neprijatelji uradili.

Pogledajte nas, kupujemo "made in Croatia", "made in Slovenia" puna nam je drzava njihovih firmi a mi ne mozemo tamo ni cackalicu prodati.

Pogledajte, koliko ovdje ima civutskih ljubimaca, koliko ima prijatelja muslimana i papista, koliko avetamo o nekoj idili sa njima, dicimo se zajednickim slikama a oni?

A oni nam rade o glavi i lako im je da se smiju, slikaju, da vode dijalog i ...

I nemam vise zivaca da dokazujem nesto sto je ocigledno.

Подели на овим сајтовима

„А и ја теби кажем: Ти си Петар, и на овоме камену сазидаћу цркву своју и врата паклена неће је надвладати.``  Матеј (16,18-19):

Sve je to lijepo, ali sta si htio sa tim da kazes.

Mozda to, da treba da budemo pasivni i da pustimo da nas jasu.

Sta mislis, da li bi sveti Petar Cetinjski tako mislio.

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Па и Зјугановљева КПРФ подржава Србију,па не значи да треба да хвалимо комунисте...

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...