Ako-Heka Написано Март 1, 2010 Пријави Подели Написано Март 1, 2010 Imali smo odje prichu neke kucne pomocnice koja se je jako napatila u Tel Aviv,kada je subotom ishla u kupovinu. 0202_238 klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic vukman Написано Март 1, 2010 Пријави Подели Написано Март 1, 2010 Mi izgleda nismo svjesni gdje zivimo i u kakvoj se situaciji nalazimo. Nismo svjesni da civutsko masonska internacionala vodi bitku za potpuno unistenje srpskog naroda i nase Crkve. Nismo svjesni da na istom poslu rade i muslimani i papisti. Mi, kao da zivimo u nekoj bajci, gdje nam niko ne otima teritoriju, gdje niko ne planira dalje otimanje, gdje nije bilo radioaktivnog bombardovanja, gdje nije bilo preko 5000 ubijenih civila u NATO bombardovanju, gdje nam privreda nije potpuno unistena, gdje nismo bili 20 godina u getu, gdje nas niko nije satanizovao. Mi smo, gospodo u govnima do guse, nama prijeti nestanak, od nase drzave mozda nece ostati nista. I vi se sada na pominjanje nasih ´glavnih neprijatelja smijete. Dobro je rekao onaj Englez, sta li je, za vrijeme bombardovanja: "bombardujte Srbe, oni ce to ionako sve brzo zaboraviti". Vi pojma nemate o tome sta je nacionalni ponos i o tome, kako jedan Englez, Francuz, Italijan ili Njemac drzi do svoje nacije i kako ne zaboravlja brzo ono sto su mu neprijatelji uradili. Pogledajte nas, kupujemo "made in Croatia", "made in Slovenia" puna nam je drzava njihovih firmi a mi ne mozemo tamo ni cackalicu prodati. Pogledajte, koliko ovdje ima civutskih ljubimaca, koliko ima prijatelja muslimana i papista, koliko avetamo o nekoj idili sa njima, dicimo se zajednickim slikama a oni? A oni nam rade o glavi i lako im je da se smiju, slikaju, da vode dijalog i ... I nemam vise zivaca da dokazujem nesto sto je ocigledno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Март 1, 2010 Пријави Подели Написано Март 1, 2010 „А и ја теби кажем: Ти си Петар, и на овоме камену сазидаћу цркву своју и врата паклена неће је надвладати.`` Матеј (16,18-19): pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic vukman Написано Март 1, 2010 Пријави Подели Написано Март 1, 2010 „А и ја теби кажем: Ти си Петар, и на овоме камену сазидаћу цркву своју и врата паклена неће је надвладати.`` Матеј (16,18-19): Sve je to lijepo, ali sta si htio sa tim da kazes. Mozda to, da treba da budemo pasivni i da pustimo da nas jasu. Sta mislis, da li bi sveti Petar Cetinjski tako mislio. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Март 1, 2010 Пријави Подели Написано Март 1, 2010 Ја не видим да ико ко је Православан пушта да га јашу. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic vukman Написано Март 1, 2010 Пријави Подели Написано Март 1, 2010 Idem sad. Nekada sam i ja volio Jevreje, ali sad je to proslost. Izuzev pravoslavno krstenih Jevreja i nekih kojima "talmud" nije droga. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Март 20, 2010 Пријави Подели Написано Март 20, 2010 Slovenci http://www.youtube.com/watch?v=abV3B4KxRBw Poljaci "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Март 21, 2010 Пријави Подели Написано Март 21, 2010 Па и Зјугановљева КПРФ подржава Србију,па не значи да треба да хвалимо комунисте... "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 19, 2010 Пријави Подели Написано Април 19, 2010 ЈАО које бљувотине нацистичке. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука