cejovic vukman Написано Фебруар 20, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2010 Као што каже покојни+ оснивач покрета "Образ" Небојша М. Крстић : "Фашизам,Нацизам и Комунизам су из исте кухиње". Баш тако,само мислим да је комунизам 100 пута веће зло од фашизма. 0409_feel Никако!Проблем код нас и у Русији је што је доста комуниста гонило Цркву,док рецимо у Енглеској није било тако.Тамо су комунисти осуђивали Руске комунисте што гоне Цркву.О томе је писао св.владика Николај,који се зачудио кад је видео да један од најпознатијих комуниста прислужује у Англиканској цркви. Najpoznatiji komunista, sasluzuje u Srkvi, to je isto kao kada biste rekli, najpoznatiji satansista ili najpoznatiji mason, ili poznati ili najpoznatiji hodza sasluzuje u anglikanskoj Crkvi. Ne cudim se ni malo da je vladika bio zacudjen, ali komunizam je to, mogu oni da glume sta god hoces i Staljin je gonio Crkvu Hristovu, pa kada mu je Hitler stao nogom za vrat, dade Dzugasvili slobodu Crkvi, do daljega, pa posle toga opet gonjenje. Meni je otac pricao, kako su partizani krajem rata, na Bozic, isli da se organizovano priceste, nista cudno, komunisti su to. De Gol je za njih rekao, da su sugavi psi, kojima je milija vlast nego dobrobit svojeg naroda. I mi cemo sada reci, da komunizam nije los, jer neki engleski komunisti (saka jada), koji ionako nije mogao goniti Crkvu (anglikanska crkva je polumasonska organizacija), je sasluzivao sa anglikanskim svestenikom a njegovi drugovi iz Engleske su osudjivali gonjenje hriscana. Nije u komunizmu bitan neki Englez, nego je bitna IDEOLOGIJA a IDEOLOGIJA komunisticka je antihriscanska i zlocinacka. I da bi ta IDEOLOGIJA ostala, da bi se sprovodila u praksi, neophodno je da na celu svih komunistickih partija dodju provjereni kadrovi (Cifuti), da ne bi neki prosti covjek, zaveden cifutskom demagogijom, poceo da ide drugim smjerom. Nije slucajno da su SVE vodje SVIH komunistickih pokreta u svijetu bili Cifuti. Prvi kongres komunisticke partije Kube, odrzan je na jeziku..... Pogodite kome. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic vukman Написано Фебруар 20, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2010 Vjačeslav Mihailovič Skrjabin, nazvan Molotov, je bio Rus, Lavrenti Pavlovič Berija je bio Mergel.. Naime, Rusija je planeta za sebe, u Rusiji (i susednim krajevima, bivše ruske provincije itd.) ne žive samo Rusi i Jevreji.. A sećate se kad je i Putin bio Jevrejin? Ali ovako se širu desinfomacije. I izvinite, ali ja ne verujem da je to slučajno... I zato je meni ovaj Vukman odvratan. Ne volem lažove. Ih brate, odvratan sam ti, kako to, kada am ti u zadnjem tekstu bio simpatican i izbombarovao si me komplimentima. Znas ti vrlo dobro koje nacionalnosti su bili Molotov i Berija, ali imas ti svoje razloge zbog kojih to krijes, isto kao sto i ja imam svoje razloge da to ne krijem. Takodje i ovo "odvratan" je vrlo providno, jer time pokusavas da me isprovociras, da bih bio banovan sa foruma. Izgleda da ti nista drugo ne preostaje, nego da pokusas sa licnim pp urednistvu i sa indirektnim pretnjama njima. Tu si se specijalizovao, pa mozda ti i ovdje upali. Ko zna. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic vukman Написано Фебруар 20, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2010 Znate i Lenjin (Uljanov) je bio Rus, pa kada su ga novinari pitali, sta mu je bio djed po majci, on je rekao da ne zna. A Trockog (Bernstajna) su novinari pitali, koje je nacionalnosti a on je rekao "boljsevik". Dragi, da li je Mihajlo Mihajlov takodje ruski celovjek??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Фебруар 20, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2010 Има ли лека људској прелести и духовној болести... Мислим да ту само може Господ да помогне. Ти г.Вукмане Чејовићу не написа горе ниједан аргумент на текст В.Димитријевића,већ само изрази своје очаравање за једним сатанистом Хитлером,још Хитлер испаде по твом шаблону и бранилац православља. Чудо се до сада ниси прикључио "акакијевцима",јер ако не знаш,они поштују веома Хитлера и саслужују са неким Русима,такође "истинитим",који су чак и правили иконе Хитлера (и деле исто или чак слично мишљење као твоје) ти Руси сматрају Хитлера свецем. Цела екипа прелешћених секташа Флоринаца је у стилу "Збор",Хитлер,Фашизам,уклопљеним са само њима знаним и измишљеним православљем. Које Ти пропагираш од почетка овде,ако не на исти,онда на врло сличан начин,али све у свему плодови су вам исти. Не знам да ли си свестан да си у заблуди и да не можеш да приметиш обичне замке свега тога против чега се тобоже "бориш". Тако да,чуди ме да се ниси прикључио "борцима за православље" и великим поштоваоцима Хитлера званим "Флоринци" или "Акакијевци" - то јест песудо-зилотима,лажним ревнитељима за онакво православље какво све време Ти промовишеш,на веома сличан начин - а то православље тешко да има неке везе са Истином. Једноставно не разумем нити ћу икада разумети тај начин размишљања и поимања било чега око себе. Читање разне "анти-масонске" и "анти-глобалистичке" литературе уме да буде корисно,али је и веома,веома штетно јер је велика,велика већина свега тога долази од те исте кухиње,то јест по налогу тих истих људи. А та кухиња је једна,њен отац је сатана - кнез овога света. Та машинерија се зове НСП и у служби је непомјаника,а њени изданци су и они против којих се "бориш" и које поштујеш (!). Масони-Јевреји-Хитлер-Стаљин = ИСТО. Постоји један постер из времена Хитлерове владавине који промовише надзор човечанства,а на њему се преко целе слике јасно стоји "Ћифутско" масонско "свевидеће око". Појављује се у филму Дигитални Анђео 1. Ко има очи он види,ко има уши он чује. "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic vukman Написано Фебруар 20, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2010 Има ли лека људској прелести и духовној болести... Мислим да ту само може Господ да помогне.I tvoja jaka molitva, brate.Tи Вукмане Чејовићу не написа горе ниједан аргумент на текст В.Димитријевића,већ само изрази своје очаравање за једним сатанистом Хитлером,још Хитлер испаде бранилац православља..Argumentom se samo moze na argumenat, ali ne na pamflet odgovoriti a sto se tice moje ocaranost "satanistom" Hitlerom, ja sa njim nisam ocaran, imam odredjeno postovanje, kao sto imam, na primjer prema De Golu, Kman Wu ili prema Sirimavo Bandanareike, to su istorijske licnosti, koje su davno umrle i moje simpatije prema Hitleru su nastale, zbog toga, sto vidim ko ga sve i kako napada, skoro 100 godina posle njegove smrti i zbog toga, da je to jedini covjek u istoriji covjecanstva, ali JEDINI o kojem ne smije da se izrazi slobodno misljenje.Drugo, sto me je podstaklo su informacije, koje sam tokom 22 godine boravka u Njemackoj saznao, dalje sudbina naseg naroda i paralele izmedju sudbine srpskog i njemackog naroda, kao i licna poznanstva sa ljudima iz njemackog desnicarskog miljea. Takodje sam licno poznavao mnoge emigrante Srbe i Ruse, koji su bili u Njemackoj tokom drugog svjetskog rata i koji su ovu problematiku perfektno poznavali. Dakle, nisam pretjerano odusevljen, rekao bih, srednje sam odusevljen, sa Hitlerom, najvise zbog toga jer je bio vegeterijanac. Чудо се ниси прикључио "акакијевцима" јер ако не знаш,они поштују веома Хитлера,они саслужују са неким Русима,такође "истинитим",који су чак и правили иконе Хитлера (и дела исто мишљење као твоје) и сматрају Хитлера свецем..Kakve ovo ima veze sa temom i odakle vi znate koga oni postuju ili ne postuju. Ako postuju, to je njihov problem, ako postuju, takodje njihov problem. Ovdje nije tema, koga postuje ili ne postuje Akakije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Фебруар 20, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2010 Као што каже покојни+ оснивач покрета "Образ" Небојша М. Крстић : "Фашизам,Нацизам и Комунизам су из исте кухиње". Баш тако,само мислим да је комунизам 100 пута веће зло од фашизма. 0409_feel Никако!Проблем код нас и у Русији је што је доста комуниста гонило Цркву,док рецимо у Енглеској није било тако.Тамо су комунисти осуђивали Руске комунисте што гоне Цркву.О томе је писао св.владика Николај,који се зачудио кад је видео да један од најпознатијих комуниста прислужује у Англиканској цркви. Najpoznatiji komunista, sasluzuje u Srkvi, to je isto kao kada biste rekli, najpoznatiji satansista ili najpoznatiji mason, ili poznati ili najpoznatiji hodza sasluzuje u anglikanskoj Crkvi. Ne cudim se ni malo da je vladika bio zacudjen, ali komunizam je to, mogu oni da glume sta god hoces i Staljin je gonio Crkvu Hristovu, pa kada mu je Hitler stao nogom za vrat, dade Dzugasvili slobodu Crkvi, do daljega, pa posle toga opet gonjenje. Meni je otac pricao, kako su partizani krajem rata, na Bozic, isli da se organizovano priceste, nista cudno, komunisti su to. De Gol je za njih rekao, da su sugavi psi, kojima je milija vlast nego dobrobit svojeg naroda. I mi cemo sada reci, da komunizam nije los, jer neki engleski komunisti (saka jada), koji ionako nije mogao goniti Crkvu (anglikanska crkva je polumasonska organizacija), je sasluzivao sa anglikanskim svestenikom a njegovi drugovi iz Engleske su osudjivali gonjenje hriscana. Nije u komunizmu bitan neki Englez, nego je bitna IDEOLOGIJA a IDEOLOGIJA komunisticka je antihriscanska i zlocinacka. I da bi ta IDEOLOGIJA ostala, da bi se sprovodila u praksi, neophodno je da na celu svih komunistickih partija dodju provjereni kadrovi (Cifuti), da ne bi neki prosti covjek, zaveden cifutskom demagogijom, poceo da ide drugim smjerom. Nije slucajno da su SVE vodje SVIH komunistickih pokreta u svijetu bili Cifuti. Prvi kongres komunisticke partije Kube, odrzan je na jeziku..... Pogodite kome. Грешиш,мислим да идеологија комунизма није таква.По мени,једини је проблем што су неки гонили Цркву.Али то нису сви комунисти радили.Чак идеологија комунизма није ни тако лоша.Тако да не може комунизам да се равна са фашизмом.То је моје мишљење. 1ОдТребињскихТамбураша је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic vukman Написано Фебруар 20, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2010 Brate, postujem tvoje misljenje, ali mislim da se varas. Komunizam nema sa pravoslavljem nista zajednicko, ali bas nista. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Фебруар 20, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2010 Постоји сајт руских "песудо-зилота-секташа" који величају "свастику" www.katakomb.ru - себе зову "Руска Истинска Православна Црква" - то јест катакомбна црква,сматрају Хитлера свецем. Сајт им нешто није у функцији,бар мени када кликнем појави се тројански коњ. "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Фебруар 20, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2010 Постоји сајт руских "песудо-зилота-секташа" који величају "свастику" www.katakomb.ru - себе зову "Руска Истинска Православна Црква" - то јест катакомбна црква,сматрају Хитлера свецем. Сајт им нешто није у функцији,бар мени када кликнем појави се тројански коњ. Да,чуо сам за њих још раније.Мислим да чак имају икону Хитлера.Ако грешим,исправи ме. 1ОдТребињскихТамбураша је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic vukman Написано Фебруар 21, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2010 Ugovor o saradnji izmedju komunista i ustasa. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic vukman Написано Фебруар 21, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2010 Dakle, stopostotna je CINJENICA da su Jevreji stvorili komunizam, radi osvajanja svjetske vlasti i potpuno unistenje hriscanstva. Dokaza za ovo ima previse, ali malo ljudi zna iz kojeg sjemena je nastao komunizam. Kod Jevreja postoji jedna knjiga, kojom su oni zamijenili svoj Bogom dati Stari Zavjet. Ta knjiga se zove „talmud“ i njome su jevrejski rabini zamijenili Stari Zavjet, i u toj knjizi su zapisali da se Stari Zavjet ne moze razumjeti bez talmuda. U daljem izlaganju cete vidjeti, da knjigu „talmud“ nije mogao napisati covjek, vec da je ta knjiga stvorena uz dejstvo satane. Dakle, judejski rabini su zamijenili Bogomdanu vjeru njihovih otaca sa satanskom knjigom „talmud“. Iz te knjige „talmud“ su Jevreji nasli inspiraciju za stvaranje: masonerije, komunizma, kapitalizma, demokratije, plutokratije, feminizma, frojdizma i ostalih devijantnih i antihriscanskih nauka novog doba. Svim ovim nazadnim ideologijama i pokretima su kumovali Jevreji i sve su ih sami stvorili, da bi preko njih unistili hriscanstvo. Danas im je najaktuelniji produkti, novi svjetski poredak i ekumenizam. Kao sto su Italijani poznati po pici, Francuzi po dobroj kuhinji, Rusi po ruskoj dusi i lijepim zenama, Crnogorci po dobrom ratovanju i medjusobnoj svadji, tako su Jevreji poznati po njihovom zelenastvu, prevarantstvu i hostapleraju, koje prozilazi iz njihove nove vjere, sadrzane u „talmudu“. Talmud je „majn Kampf“ svjetskog jevrejstva. Ali prije nego pokazem kakve sve gadosti stoje u „svetoj“ knjizi Jevreja, prije nego pokazem njihovo ogledalo, odnosno ogledalo onih koji su preko svoje ideologije i par crvenih ober komesara u Crnoj Gori posijali zlo, evo malo informacija o „talmudu“. ТОРА, ТАЛМУД И ШУЛХАН АРУХ По јеврејском учењу, посредством Мојсија, јеврејском народу дат је двоструки закон: писани и усмени. Писани закон састављен је у пет књига од Мојсија, које сачињавају главни део Старог Завета. Ових пет књига Јевреји називају: Тора. Усмени закон Мојсије није написао, него га је усмено предао Јозуи, а овај најстаријим Јеврејима па је на тај начин од генерације до генерације предаван, кроз столећа допуњен и прилагођен новим обичајима. Овај усмени закон, огроман по своме обиму, касније је написан. На овом трудном и великом послу радило је око 2500 рабина пуних петстотина година, од 100 год. пре Христа, до 400 год. после Христовог рођења. Тај написани усмени закон зове се: Талмуд. Талмуд је света књига за Јевреје. Он садржава не само религиозну науку Јевреја, него и грађанске законе: приватно право, породично право и казнено право. Талмуд се сатоји из два дела: Мишина и Гемара. У Мишину су сакупљена предања усменог закона, а Гемара садржава међусобне разговоре рабина, као и разговоре вођене у школама између рабина и ученика. Талмуд има 63 белика отсека, који се зову: трактати. Сваки трактат има назив који одговара тексту. Пошто је ово огромно дело било у приличној мери непрегледно, временом се осетила потреба да се овај јеврејски законик систематски среди, што је познати рабин Мојсије бен Мајмон, звани и Мајмонидес и учинио те је тако 1180. године створен први јеврејски законик под именом: Мишнах Тора или Јад Хазаках. Овај законик се састоји из 14 књига, а ове се деле на отсеке, који се зову: Хилхоти. Хилхоти се деле на мање делове који су означени параграфима. Неколико столећа касније 1565. године шпански рабин Јосиф Каро саставио је нови верски кодекс под именом Шулхан арух. Овај кодекс је 1578. године допуњен од пољског рабина Мојсија Исерлеса обичајима источних Јевреја. Шулхан арух се састоји из 4 књиге с насловима: Орах хајим, Јорех деах, Кошен ха-мишпат и Ебен хаезер. Књиге се деле на параграфе и потпараграфе. ЈЕВРЕЈИ О ЗНАЧАЈУ ТАЛМУДА И ШУЛХАН АРУХА Шта је Талмуд и Шулхан арух за Јевреје? Да видимо шта о њима кажу сами Јевреји. “Јеврејски лексикон” издат 1930. године у Берлину пише: “Талмуд је кроз столећа васпитач, одгајивач и учитељ јеврејског народа.” Јевреј Хајнрих Георг Леве који је 1840. год. превео Шулхан арух на немачки у предговору вели: “Није важно колико лепог има у Талмуду, него је важна основна тенденција његова. Талмуд као целина је животни и правни закон за Јевреје.” “Стари јеврејски култ, чија је база била и остаје Талмуд, даје Јеврејству снагу која се не може порушити.” Јеврејски историчар Грец у своме делу: “Историја Израиљаца”, у издању од 1877. године на страни 133 вели: “Шулхан арух је постао надлежни ритуални и правни кодекс за Јеврејство па је са својим многобројним коментарима, то и данас остао… Ретко је кад једно законско дело добило такав публицитет и такво признање као Шулхан арух.” Румунски Јевреј Др. Аарон Бриман пише: “Шулхан арух је комплетни законик за све Јевреје, који је за њих обавезан и данас. Главни предмет при полагању испита за рабине је Шулхан арух, односно његово тачно познавање и знање; мањи изводи из Шулхан аруха служе као школски уџбеници за јеврејску омладину, као нека врста хришћанског катихизиса…” U sledecem tekstvu, ce biti izvodi iz satanske knjige „talmud“. Ovaj tekst ce biti predugacak, ako i to ovdje postavim. NASTAVICE SE. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic vukman Написано Фебруар 21, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2010 A evo sada satanskih stihova iz jevrejske knjige „talmud“. Nadam se da ce brat Dobrilo imati kurazi ovo da objavi, jer pisanje o Jevrejima i talmudu je u danasnje doba tabu tema par exelens. Nazalost, pisati o komunizmu i boriti se protiv komunizma je nemoguce, ako se covjek ne upozna sa tajnim djelovanjem Jevreja. ЈЕВРЕЈ СЕ ИМА ПРИДРЖАВАТИ ЈЕВРЕЈСКИХ ЗАКОНА “Јевреј се не сме придржавати државних закона Нејевреја. Он се има придржавати јеврејских закона јер би они иначе сувишни били.” (Шулхан арух, Кошен ха-мишпат 368). СМРТ ЗА ПРЕКРШАЈ ТАЛМУДА “Учења и закони Талмуда важнији су и имају се строжије примењивати од закона Торе. Ко прекрши закон Талмуда заслужује смрт.” (Талмуд, Ерубин 21а). О РАДУ “Рад је веома штетан и мало доноси.” (Талмуд, Гетин 680). “Нема горег и лошијег посла од обрађивања земље, јер кад ко 100 сребрника има у трговини може сваки дан меса и вина имати: ко пак уложи 100 сребрника у земљорадњу, може само соли и купуса јести.” (Талмуд, Јебамот 63а). РАД ЈЕ ЗА НЕЈЕВРЕЈЕ ”Нејевреји су створени да служе Јевреје. Они морају орати, копати, сејати, косити, вршити. Јевреји су створени да све готово нађу.” (Талмуд, Берахот 58а). ЈЕВРЕЈСКО ЈУНАШТВО “Јевреј нека иде последњи у рат. У том случају биће први код куће.” (Талмуд, Тесахим 113а). ЈЕВРЕЈСКО МИЛОСРЂЕ “Забрањено је бити молостив према Нејеврејима.” (Талмуд, Рамбан). “Нејевреју не треба милост и помоћ указивати.” (Талмуд, Јебамот 12а). НИ У СМРТНОЈ ОПАСНОСТИ НЕЈЕВРЕЈУ НЕ ТРЕБА ПОМОЋИ “Ако једном Нејевреју прети опасност да се у једној реци удави па ако се налази већ и близу смрти, Јевреј му не сме ићи у помоћ да га спасе.” (Јад Хазаках, Абода Цара 10а). НЕЈЕВРЕЈИ НИСУ ЉУДИ ВЕЋ ЖИВОТИЊЕ “Бог је створио Нејевреје, иако тако су они равни са животињама и дао им је човечји облик, јер не доликује Јевреју да буде служен од стоке. Зато га служе животиње у човечијем облику.” (Шулхан арух, Мудраш талпиот 225). “Нејевреји, чија душа потиче од нечистог духа, називају се свињама.” (Талмуд, Јалкут Рубени 12). “И зато ако један нејеврејски слуга или слушкиња умре треба их ожалити онако, као кад један во или магарац цркне. ” (Талмуд, Брохес). “Између Јевреје и Нејевреја не постоји никаква веза. Јер месо Нејевреја је животињско месо, а њихово семе је животињско семе.” (Талмуд, Јебамот 89а). “Нејевреј је као једно псето. Шта више, записи уче да се псето има више поштовати од Нејевреја. ” (Талмуд, Екесегет раши ексод 22). “Месо Нејевреја је месо магареће, а семе коњско семе.” (Талмуд, Јебамот 98а). “Онај који није обрезан и не држи сабат не назива се човеком.” (Талмуд, Јалкут Рубени 39). “Нејевреј нема оца, јер је он на ђубришту рођено псето.” (Тамуд, Јебамот). “Ма колико имали народи света тело слично Израиљцима, ипак се они упоређени с човеком имају сматрати за мајмуне. ” (Талмуд, Шене Лукот 250). “Полни односи Нејевреја су исто као и полни односи животиња.” (Талмуд, Санхедрин 746). “Куће нејеврејске су куће животињске. ” (Талмуд, Леб. тоб. 46а). “Туђа жена која није кћи Израиља, парче је марве.” (Талмуд, Абарбанел). “Нејеврејка у бременитом стању има се сматрати као бременита стока. ” (Шулхан арух, Кошен ха-мишпат 405). “Дете у утроби једне Нејеврејке није боље од животиње.” (Шулхан арух, Јорех деах 240). НЕЈЕВРЕЈКЕ СУ ПРОСТИТУТКЕ “Нејеврејке су нечисте и имају се сматрати проституткама.” (Талмуд, Алода Кара 366). “Све Нејеврејке су курве.” (Талмуд, Евен хекор). ПЕТ ЗАПОВЕСТИ ЗА ЈЕВРЕЈЕ “Јевреји морају научити ових пет ствари: 1. Волите један другога. 2. Волите пљачку. 3. Волите банчење. 4. Мрзите ваше господаре. 5. Не говорите никада истину.” (Талмуд, Песахим 113а). ЛАЖ “Према Нејеврејима дозвољена је употреба сваке лажи.” (Талмуд, Берахот). НЕПРАВДА “Не смеш Јевреју, твоме брату, учинити какву неправду. Нејевреју је дозвољено да учиниш све и сваку неправду.” (Талмуд, Генеба 40а). ЛИЦЕМЕРСТВО “Допуштено је пред Нејеврејом претварати се да те не оштети и не уједе.” (Талмуд, Лота 41б). ЗЕЛЕНАШТВО “Бог је наредио да се Нејевреју новац позајми само уз зеленашку камату. Ми му на тај начин не помажемо већ га штетимо.” (Талмуд, Сефер Миквод 73). “Јевреј треба свој иметак помоћу зеленаштва да повећа. Он треба помоћу зеленаштва Нејевреје да упропасти.” (Талмуд, Баба Меција 70б). КРИЈУМЧАРЕЊЕ “Дозвољено је нејеврејску власт преварити за царину. Дозвољено је кријумчарити.” (Шулхан арух, Кошен ха-мишпат 369). ПОДМИЋИВАЊЕ “Ако твоје претпостављене Нејевреје помоћу јела не можеш да придобијеш, ти их придобиј помоћу новца.” (Талмуд, Санхедрин). ПРЕВАРА “Дозвољено је грешку једног Нејевреја искористити. Дозвољено му је дуг не платити. Дозвољено му је при рачуну преварити га.” (Шулхан арух, Кошен ха-мишпат 384б). “Ако два Јевреја направе какву трговину с Нејеврејом те при томе један другоме помаже да Нејевреја на мери, тежини или броју преваре, добитак имају оба Јевреја да поделе.” (Шулхан арух, Кошен ха-мишпат 183). “Дозвољено је Нејевреја довести у заблуду. Дужност је Нејевреја преварити. Ко то не учини долази у сумњу да Нејевреја воли, а ко Нејевреја воли тај мрзи Бога.” (Талмуд, Расим). “Ако Јевреј нађе признаницу своју, коју је Нејевреју дао за од њега позајмљени новац, не треба му је вратити, јер обавеза престаје чим је њу Јевреј нашао. А ако би и поред тога Јевреј хтео Нејевреју признаницу да врати, рабин му мора рећи: “Ако хоћеш да славиш име Бога, не јачај моћ неверника и задржи оно што ти је од Бога по закону одређено.” (Талмуд, Раби Јерухам, Сеф. меш. 51). “Јевреј може Нејевреја преварити и огулити га, али свог ближњег, Јевреја, не треба варати.” (Талмуд, Баба меција 61а). “Ако би Јевреји читаве недеље лутали около и варали Нејевреје, нека се у суботу сви сакупе и испричају један другоме своје славне подвиге.” (Талмуд, Раби Бенц). СТРЕЉАЊЕ ЗА ПРЕВАРУ ЈЕВРЕЈА “Нејевреј који Јевреја ма и за једну пару превари има се стрељати.” (Талмуд, Санхедрин). ЗАКИДАЊЕ НАДНИЦЕ “Јевреју је дозвољено да од Нејевреја закине надницу.” (Талмуд, Санхедрин). ОТИМАЧИНА “Имање Нејевреја је као без господара. Јевреј има право да то имање узме у посед.” (Шулхан арух, Кошен ха-мишпат). КРАЂА И ПЉАЧКА “Ко Нејевреју врати нешто (украђено или опљачкано), томе Бог никада опростити неће.” (Талмуд, Санхедрин). “Изгубљени предмет Нејевреја дозвољено је задржати.” (Шулхан арух, Кошен ха-мишпат 266а). “Јевреју је дозвољено да од лопова купи ствар.” (Шулхан арух, Кошен ха-мишпат 356). “Закон немој красти односи се само на краћу од Јевреја. Крађа почињена на Нејевреју дозвољена је.” (Талмуд, Санхедрин 86а). “Опљачкати Нејевреја сасвим је дозвољено, а исто тако и надницу му задржати.” (Талмуд, Бабан 111б). “Када један ортак у послу нешто украде или опљачка мора добитак да подели са својим ортаком.” (Шулхан арух, Кошен ха-мишпат 176). БРАКОЛОМСТВО “Ванбрачни односи с једном Јеврејком заслужују смртну казну, а с Нејеврејком пак дозвољени су.” (Талмуд, Санхедрин). “Браколомство с Нејеврејком не подлеже никаквој казни.” (Талмуд, Кетубот 4б). ОБЕСЧАШЋЕЊЕ “Јевреју је дозвољено да обесчасти Нејеврејку.” (Талмуд, Јад Хасаках 2б). ОСКРНАВЉЕЊЕ “Нејеврејско девојче старо 3 године и 1 дан може се оскрнавити.” (Талмуд, Абода сара 37а). КРИВОКЛЕТСТВО “Ако је један Јевреј преварио или покрао једног Нејевреја, а при томе мора да положи заклетву у присиству других Јевреја који то знају, дозвољено је да се криво закуне.” (Шулхан арух, Јорех деах 239а). “Ако је Јевреј једну Нејеврејку обесчастио и злоупотребио па ако се помоћу криве заклетве може решити казне, може криву заклетву без предомишљања да положи.” (Шулхан арух, Јорех деах 232). НЕЈЕВРЕЈ ПРЕД ЈЕВРЕЈСКИМ СУДИЈОМ “Ако Јевреј с Нејеврејом теби на суд долази, мораш, ако по јеврејском закону Јевреју заправо можеш дати, учинити то, а Нејевреју кажи: “Тако је по нашим законима!”; ако пак можеш удесити да Јевреј по нејеврејским законима суд добије, нека га тако добије, а Нејевреју кажи: “Тако је по вашим законима.” Ако пак ни по једном закону Јевреј нема право обманом обрлати Нејевреја.” (Талмуд, Баба Кама 113а). ТРОВАЊЕ “Дозвољено је лекове на Нејеврејима испробавати, да би се установило да ли су лекови штетни.” (Шулхан арух, Јорех деах 158а). УБИСТВО “Стоји написано: немој убијати. То значи да се не сме убити припадник јеврејског народа. Нејевреји миђутим нису Израиљци и зато се они могу убити.” (Талмуд, Генеба 57а). “Ти ћеш прогутати све народе које ти твој Бог даде. Немој их штедети и немој служити њиховим боговима, јер ће то за тебе бити крај.” (Тора 5, Мојс. 7, 16). “Тако смо ми у то време задобили све вароши и поубијали све људе и никога нисмо оставили у животу.” (Тора, 5 Мојс. 34-35). “Ко пролива крв оних који нису Јевреји Богу жртву приноси.” (Јалкут 772). “Најпоштенији међу Нејеврејима имају се убити.” (Талмуд, С. бен Јохај 406). “Дозвољено је Невевреју одузети тело и живот.” (Талмуд, Сефер и Корим). “И најбољи међу Нејеврејима треба да се убије.” (Талмуд, Мелхита 32б). “Најбољем Нејевреју узми живот само ако можеш.” (Талмуд, Абода 62б). “Кољите Нејевреје као бестије.” (Талмуд, Сохар). УНИШТЕЊЕ ХРИШЋАНСТВА “За Јевреја постоји закон да све оно, што је у вези с хришћанском црквом, уништи.” (Шулхан арух, Јорех деах 146). БОГОХУЉЕЊЕ “Христос је син проститутке. Он је копиле.” (Токдош Јежу). “Христос је био луда. Он је мађионичар. Он се сове Бен штада (син проститутке).” (Талмуд, Сабат 104б). “Христос је син једне менструиране. Он је: Бен пандреат, тј. син нечисте животиње.” (Токдош Јежу). “Христос је на једном ђубришту сахрањено цркнуто псето.” (Сахар). Изнели смо само неколико десетина цитата из законика јеврејских с намером да се с њима и шира јавност, која је до сада о њима веома мало знала, упозна и да на тај начин, бар они који својом главом знају мислити, извуку потребне закључке и да на основу тих закључака створе објективан суд о народу који се тих законика углавном држи прилагођујући их садашњем времену, духу и животу. Цитата сличне садржине могли смо још стотинама навести, али пошто је наш циљ да у што сажетијем обиму, што прегледније и широки слојевима у што приступачнијој форми изнесемо духовне и моралне основице јеврејског народа, како би Јевреје што боље упознали и њихово разорно делање разумели, сматрали смо да је напред изнети материјал за постизање наведене сврхе потпуно довољан. ОВАКВЕ НЕЧОВЕЧНЕ ЗАКОНЕ НЕМА НИ ЈЕДАН НАРОД НА СВЕТУ Изнети материјал, иако по обиму свом мален, по садржини својој је запањујући, скоро невероватан. Човек и нехотице, када тај материјал прочита, стане размишљати и пита се: да ли је то могуће да на овоме свету постоји и један народ, ма и најнекултурнији и најпримитивнији, кога његова предања и закони уче да онако мисли, ради и живи, како то јеврејска предања и законици јеврејски народ уче. Узалуд ћемо га тражити, јер у историји целог света такав народ нећемо наћи. ТАЛМУД И ШУЛХАН АРУХ И ДАНАС СУ У ПУНОЈ ВАЖНОСТИ А сада да видимо да ли је на месту одбрана Јевреја да су ти њихови закони важили само за оно време када су створени, а да сада немају никаквог стварног значаја ни вредности. Да је таква њихова тврдња скроз неистинита јасно се види из констатације самих јеврејских научника и стручњака, које смо на почетку брошуре навели. Тако Јевреј Хајнрих Георг Леве каже: “Талмуд као целина је животни и правни закон за Јевреје.” Јеврејски историчар Грец вели: “Шулхан арух је и данас за Јевреје религиозна норма, он је официелно Јеврејство.” Јевреј Др. Аарон Бриман тврди: “Шулхан арух је комплетан законик за све Јевреје, који је за њих обавезан и данас.” Када ти закони наводно данас већ нису у важности, зашто је, по тврђењу Јевреја Др. Бримана, за рабине главни предмет при полагању испита тачно познавање Шулхан аруха? Зашто се изводи из Шулхан аруха употребљавају као уџбеници за јеврејску омладину! Одговори на ова питања намећу се сами: Рабини као носиоци јеврејског духа, као васпитачи јеврејске омладине морају до танчине познавати јеврејске законе како би у духу њиховом васпитавали јеврејску омладину. Сациенти сат! ЧИЊЕНИЦЕ ГОВОРЕ Да се Јевреји и данас тачно држе својих закона о томе јасно говоре и многобројне чињенице. Ако узмемо ма који од цитата из ове брошуре па га упоредимо с радом и животом садашњих Јевреја, брзо ћемо доћи до уверења да их се Јевреји и данас, те још како, придржавају можда у финијој, али у последицама по Нејевреје много страшнијој форми. Узмимо цитате који говоре о раду. “Рад је штетан и мало доноси.” Тако вели Талмуд. Под радом се наравно разумева физички рад. Такво мишљење Талмуда о раду Јевреји и данас стопроцентно акцентују и тачно се држе њега. Зато ћете веома ретко наићи на физичког радника Јевреја. Бадава ћете тражити Јевреја међу дрвосечама, туцачима камена, копачима, кубикашима, обалским радницима, носачима, рударима, ковачима, обичним фабричким радницима, као и у сличним позивима. Таквим ситницама, обичним стварима Јевреји се не баве. Нека се тиме Гоји (Нејевреји) занимају. Јевреји су радије банкари, индустријалци, трговци, директори, шефови и агенти; они су адвокати, лекари и инжињери. Њих нећете наћи међу ситним земљорадницима, који лично, у зноју свога лица, раде комадић замље. О, како би се они таквим прљавим послом бавили, када Талмуд изричито каже: “Нема горег и лошијег посла од обрађивања земље….” За такав посао су ту Нејевреји, нека се они муче са земљом, јер Талмуд јасно каже: “Нејевреји морају копати, орати, сејати, косити, вршити. Јевреји су створени да све готово нађу.” Ту нема двоумице: јасно је и прецизно: Јевреји имају на готово да дођу. Зашто да се они који су по Талмуду “Богу милији од анђела” и који су “од Бога постављени над свим народима”, баве тим животињским послом, када су ту Нејевреји који су и опет по Талмуду “животиње у човечијем облику, створени да служе Јевреје.” СВЕМОЋНИ ЈЕВРЕЈСКИ КАПИТАЛ Предњи кратки преглед јасно показује огромну моћ Јевреја у Југославији. А када се томе још дода под звучним националним и хришћанским фирмама и вешто маскирани јеврејски капитал, као и чињеница да је и чисто нејеврејски капитал већим делом диригован и контролисан од много јачег јеврејског капитала, онда и лаику мора бити јасно да је у несрећној “нашој држави” фактички и апсолутни господар било свемоћно Јеврејство. До овакве силе и моћи Јевреји су могли доћи само зато што су се у своме делању строго придржавали упутстава и учења фамозног Талмуда и Шулхан аруха, које смо у првом делу ове брошуре приказали. А да су се Јевреји при невероватно брзом нагомилавању тог огромног капитала обилно служили Талмудом и Шулхан арухом, јер на иоле поштен начин до таквог богатства немогуће је доћи, види се јасно из њиховог делања у нашој земљи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Фебруар 21, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2010 Немојте да вас пар снимљених песама завара...то уопште не значи ништа. Мислим да је та њихова "подршка" Косову само терање у инат званичном политичком курсу садашњих европских комесара. Није истина да немачки ултрадесничари симпатишу борбу српског народа: поред тога што су СР Југославију 1999. године бомбардовале већином левичарске владе (тачније 13 левичарских и 2 десничарске); тадашња опозициона партија у Немачкој "Die Linke" ("Левица") је била једина странка у Немачкој која се отворено залагала против учешћа Немачке у југословенским ратовима. Уосталом,и поједине комунистичке партије (Зјуганов из Русије,Папарига из Грчке) се здушно боре за српско питање и подржавају став Србије по питању Космета-зар због тога треба да истетовирам петокраку и бацам цвеће на Стаљинову слику? Кад смо већ код тога-да ли сте знали да Израелски родољубиви и националистички покрет Jewish Task Force срчано истерује правду и (виртуелно) се бори за Србију,свим снагама? :smiley: http://jtf.org/forum_english/index.php/board,49.0.html Него,није ми јасно како ми можемо да будемо хитлерољупци,и да говоримо како (нео)нацисти подржавају Србију и Србе,када су управо они створили дивизију СС-Скендербег (формирану од стране Химлера,а којом је потом управљао Аугуст Шмидхубер) Како можемо да говоримо да нас ти људи подржавају када су они створили Ханџар-дивизију,и тако (заједно са комунистима,доцније) од муслимана почели правити засебну нацију? Химлер је својевремено говорио да су босански муслимани "најчистији аријевци Европе". Примера има још доста-усташка НДХ,Хортијева Велика Мађарска,па чак и Кодреануов националсоцијалистички покрет,који се ставио под командом Хитлера,а чије присталице данас износе неистиниту тврдњу да у Србији постоји 300.000 посрбљених Румуна. Не,такви људи нас НЕ воле НИТИ подржавају! "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic vukman Написано Фебруар 22, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2010 Podrzavaju brate, kad ti kazem, ja imam kontakte sa nemackom "ekstremnom" desnicom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic vukman Написано Фебруар 22, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2010 Кад смо већ код тога-да ли сте знали да Израелски родољубиви и националистички покрет Jewish Task Force срчано истерује правду и (виртуелно) се бори за Србију,свим снагама? Veoma je lako prevariti srpske goje. 0104_cheesy 0104_cheesy 0104_cheesy Moj prijatelju, cifuti su eksperti za glumu i znaju vrlo dobro da podijele uloge. Naprimjer 99% cifuta satanizuje Srbe a 1% izigrava srpske prijatelje. Nikada u istoriji covjecanstva se cifuti nisu zalagali ni za jedan narod na ovoj planeti. Njihova talmudisticka "religija" ih uci da sve koji nicu Jevreji preziru i smatraju stokom. Oni mrze i iz dna duse preziru sve narode, pogotovo hriscanske, odnosno pravoslavne. Ti brate sigurno nemas nikakvog iskustva sa Cifutima cim tako pises. Ja licno nijednom cifutinu apsolutno nista ne vjerujem, ali APSOLUTNO NISTA. Golom zadnjicom na sporet da sjedne i da vice "viva Srbija" nista mu vjerovao ne bih, cak naprotiv, od takvih bi se najvise pazio. I budite sigurni da ce emocija cifuta prema vama biti potpuno iste, mrzjeli ih vi ili ne. Jednako ce vas prezirati u oba slucaja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука