Jump to content

Још један пример плашења обичног народа

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Гости
Guest ага пије млеко

Више пута до сада смо писали на форуму о параноји која се често може наћи код нас у Цркви и међ' народом а у вези прича (SF i horor) о заверама, контроли људи, Новом Светском Поретку и Антихристу . Те теме се налазе  овде, овде  и овде.

Случајно нађох пост наше драге чланице Византионе од прошле године и ево шта сам нашао као један од примера ширења маловерја међу људима:

Pre neki dan dobih poruku sledece sadrzine-

Od 01.12.09 krece na facebooku-eksperimentalna zavrsna faza virtuelne droge-tacnije-PROGRAMIRANJE LICNOSTI COVEKA SLANJEM SKRIVENIH FREMOVA.Ko god da ostane i bude gledao u ekran izludece i izgubiti se u potpunosti.Bice to nova rasa ljudi.Po njihovoj volji. Softver je stvaran u PENTAGONU.Ponasanje ljudi bice haoticno posle tog datuma.Samoubistva-ubistva-ubistva po naredjenju itd

sta kazete?

Пост се налази овде на теми.

Подели на овим сајтовима

Дакле неуспео пројекат застрашивања као и сви до сада на сличну тему....

ТИ СИ ПРОГРАМИРАН АААААААААААААААААААААААААА  0110_hahaha

ТИ ПОСЕЋУЈЕШ ФЕЈСБУК ААААААААААААААААААААААА  0110_hahaha

хм, нешто се нисам уплашио.  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

ТИ СИ ПРОГРАМИРАН АААААААААААААААААААААААААА  0110_hahaha

ТИ ПОСЕЋУЈЕШ ФЕЈСБУК ААААААААААААААААААААААА  0110_hahaha

хм, нешто се нисам уплашио.  0110_hahaha

a odkud ti znas da nije uspeo  0110_hahaha

mozda nisi bio tad na fb  :cmizdrenje:

a ti medo nemoj da se smijes nego pravo na fb i smisli neki program tako da svi koji su na fb moraju doci na forum zive reci utehe

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Uostalom tebe agapije stiti sveto pricesce,al sta ce soatle zavisnike od fb???Ha, jesi mislio o tome?

0104_cheesy

0202_238 joooj:)

Ето још један добар разлог да се сви редовно причешћују, као што раде свештеници, да нестане клирикализам....

Мада, добро не бих се шалио са овим што кажеш око "штићења причешћем"...Има једно место код преп. Серафима Саросфког када се један човек који је био духовно дете овог светитеља , мислим да је то био сибирски велепоседник Николај А. Мотовилов, хвалио да му се ништа неће десити у животу јер се он прилешћује и да га штити Дух Свети. У том тренутку је ушао демон у њега, ваљда је постао бесомучан или парализован-не сећам се тачно,одавно сам читао, који га је мучио 40 година. Који је и изашао из њега на крају...

Ето...

Подели на овим сајтовима

Uostalom tebe agapije stiti sveto pricesce,al sta ce soatle zavisnike od fb???Ha, jesi mislio o tome?

0104_cheesy

:) :) :)

Ето још један добар разлог да се сви редовно причешћују, као што раде свештеници, да нестане клирикализам....

Мада, добро не бих се шалио са овим што кажеш око "штићења причешћем"...Има једно место код преп. Серафима Саросфког када се један човек који је био духовно дете овог светитеља , мислим да је то био сибирски велепоседник Николај А. Мотовилов, хвалио да му се ништа неће десити у животу јер се он прилешћује и да га штити Дух Свети. У том тренутку је ушао демон у њега, ваљда је постао бесомучан или парализован-не сећам се тачно,одавно сам читао, који га је мучио 40 година. Који је и изашао из њега на крају...

Ето...

ето животног примера како се узима на осуду светиња, а не буквално како се тумачи да се људи одлучују од светог причешћа.
Подели на овим сајтовима

ТИ СИ ПРОГРАМИРАН АААААААААААААААААААААААААА  :)

ТИ ПОСЕЋУЈЕШ ФЕЈСБУК ААААААААААААААААААААААА  :)

хм, нешто се нисам уплашио.  :)

a odkud ti znas da nije uspeo  :cheesy2:

mozda nisi bio tad na fb  :(

a ti medo nemoj da se smijes nego pravo na fb i smisli neki program tako da svi koji su na fb moraju doci na forum zive reci utehe

нема дана кад ја не употребим свој сајбер таленат и тамо и 'вамо 0202_238
Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Кхм... нисам вам рекао...

И ми радимо на развијању софтвера и фрејмова, а и хердвера (по лечка), не би ли направили противтежњу овима из Пентагона.

Ово је један од наших нових модела, додуше још као прототип, који ће слати сигнале ка Пентагону и ометати сигнале који они шаљу отуд на овамо.

Постављена слика

Можда вам ово изгледа смешно, рекох још је у фази развоја.

Подели на овим сајтовима

оче, немој то да показујеш на нету, има Пентагон да нас престигне

уосталом, ми треба да се задржимо на Библијском оружју Давида:

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...