Jump to content

Antivakcinisti

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

Ja u vezi mmr vakcine nemam nikakvu alternativu niti mi ko to nudi,niti sam za stetnost njihovu saznao od bilo koga od nabrojanih niti me je iko ikada ponudio umesto nje neku alternativu

Ne pricam ti o mmr nego generalno. Da pazish. O MMR ne znam nista.. ali znam da psuedonaucnici dosta pricaju o vakcinama. Vidim da se pozivas na "sudove" .... procitaj naucne sudove.... naucne studije itd...

nemoj kaada su te stvari u pitanju da se oslanjas na druge stvari..... ne zaboravi da je u pitanju zivot tvog deteta. Opet ne znam da li da das ili da ne das, ne znam nista o MMR Vakcini, nego ti prijateljski savetujem da se sve procita pre nego sto odlucis da dajes/ne dajes.....

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Buraz, ti ljudi sire lazi... vecinaa tih ljudi kaze "nemojte da se vakcinisete" i onda negde na njihovom sajtu stoji neka preporuk za neki njihov prirodni preparat koji kost 40-50 evra...

Bukvalno tako!

Ja imam neke screen shotove Slađine delatnosti po fb-u, toliko je bilo retardirano da nije humano. Javljaju joj se na grupi roditelji sa bolesnom decom, traže pomoć... dete 40 temperatura, bolesno siroto, sećam se da je beba bila u pitanju- ona neke nebulozne ,,lekove'' savetuje, govori da se ne ide kod lekara... kako se sećam razvoja situacije roditelji su nakon par dana slušanja njenih saveta ipak otišli kod pedijatra jer je dete bilo sve gore i gore, dete nakrkano lekovima jer je ozbiljno bolesno... onda kad je detetu bilo malo bolje,oni se vraćaju njenim nebulozama pa posle idu i srećno pričaju kako im je ona pomogla i spasila dete... 

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...