Гости Guest Написано Новембар 8, 2014 Гости Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 Ne znam da li ste primetili ovu novu plejadu prevaranata, ali oni su trenutno u fokusu interesovanja ljudi iz mog udruženja. Već duže vreme postoje u Americi, a sada su i kod nas. Obično idu u paketu sa sungazerima (Cyber-Mikan i ekipa), onima što se hrane prvostepeno, samo sirovo (kao Miroljub, samo još ekstremnije). Saslušajte šta vodeći srpski antivakcinista, Slađa Velkov, bulazni: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 Evo da se javim...Cerka nam je napunila godinu dana,jos u porodilistu je dobila nekoliko vakcina - niko te ne pita nista. Dali smo joj sve vakcine,ali sledeca je MMR,vakcina koja je u nekoliko drzava zabranjena,a u Italiji postoji nekoliko sudskih presuda u korist roditelja koji su tuzili ministarstvo zdravlja jer posle dobijanja te vakcine deca su im obolela i dokazano je ponavljam NA SUDU da je ta vakcina izazivac bolesti kod njihove dece. O ovim gore sa klipa ovog ne znam nista,niti padam pod uticaj nekoga koga nikad nisam ni gledao ni slusao samo kazem sta mi je na dusi. Roditelji su inace sastavili neku vrstu "ugovora" koje se daju pedijatru da potpise da garantuje svojim imenom i prezimenom da vakcina nece nista lose napraviti,doktori to ne zele da potpisu. Sa druge strane zakonom se kaznjavaju roditelji koji ne zele da im dete primi neku od 114100 vakcina,da li je to normalno neka svako proceni...Mi cemo taj MMR dati,ali kad ne znam... Данче* and Дуња је реаговао/ла на ово 2 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 ОПРЕЗ! (на 9:30 мин.) "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 Najupecatljiviji utisak za te antivakcinase nam dolazi iz USA gde su roditelji otisli u bolnicu i zahtevali vakcinu protiv Ebole. Doktori su im rekli da takva vakcina jos uvek ne postoji ali su im ponudili vakcinu protiv gripa da im ne bi oslabio imunitet deteta... roditelji su odbili jer oni "ne veruju u to"! :DDDD Skoro sam procitao tu vest na FB aj sad cu da proverim kolko je verodostojna ali zvuci kao da bi mogla biti.... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 Skoro sam citao na twiteru..sta se desilo jednom doktoru u Americi Pacijent: Doktore imate li vakciju protiv Ebole? Doktor: ne, ne postoji jos uvek na zalost... ukoliko ide sezona grip imamo vakcine protiv gripa.... ako zelite Pacijent: ne. ne verujem u to.. :fmqmtx: dokazano je ponavljam NA SUDU da je ta vakcina izazivac bolesti kod njihove dece. To nije tesko dokzati, svaka vakcina izaziva bolest, sa obzirom da ubca umrtvljeni ili oslabljeni virus, svaki lek ima negativan i stetan efekat itd. to mogu da ti dokazem mnogo lako.... i svaki lek tako da zabranim... cak i aspirin... mada sto se mene tice sam trebas da imas slobodu i odgovornost da odlucujes u vakcinaciji svog deteta. Slobodu da ne vakcinises i odgovornost d ti se oduzme dete ili d se posaljes u ztvor ukoliko tvoj odluk naprvi stetu detetu. Vrlo prost nacin da nateras ljude da donesu pravu odluku. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 Ja sam ostro protiv vakcinacija, te protiv ovoga, te protiv onoga... ma kaman Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 Svako ko misli da vakcine daju vise stete ili koristi nek vidi bog cega su ljudi umreli pre sto je uvodjena. I koliko mladi. Милан Ракић and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 Svako ko misli da vakcine daju vise stete ili koristi nek vidi bog cega su ljudi umreli pre sto je uvodjena. I koliko mladi. Sto ne opravdava postojanje "zloglasnih" vakcina koje su za bolesti kojih vise nema na mapi,ali zato su izazivaci drugih mada sto se mene tice sam trebas da imas slobodu i odgovornost da odlucujes u vakcinaciji svog deteta. Slobodu da ne vakcinises i odgovornost d ti se oduzme dete ili d se posaljes u ztvor ukoliko tvoj odluk naprvi stetu detetu. Vrlo prost nacin da nateras ljude da donesu pravu odluku. Ne kontam sad bas...prost nacin da nateras ljude na pravu odluku tako sto ces reci ili ces vakcinisati dete ili cemo ti ga oduzeti?! Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 Ne kontam sad bas...prost nacin da nateras ljude na pravu odluku tako sto ces reci ili ces vakcinisati dete ili cemo ti ga oduzeti?! Mnogi roditelji podpadaju pod razne teorije zavere, pa poveruju u razne gluposti o vakcinama. Na kraju to su njihova deca i njihova odluka. Ukoliko rese da ne vakcinisu decu pod uticajem neke zavere i dete se nedaj boze raazboli od toga od cega je trebalo biti vakcinisano.. ili nedaj boze umre... ja mislim da bi takav roditelj trebalo da izgubi pravo da se stara o tom detetu u buducnosti ili da ode u zaatvor za ubistvo ukoliko dete premine. Svako pravo, dolaazi sa odgovornosu - tako i pravo da vaspitavas decu sopstvenim metodama. Ukoliko detetu ne bude nista, super... nem oduzimanj nem zatvora... Kada stavis pred coveka odgovornost on onda bira da se ponsa racionalno. I tako ce vecina ljudi da donese racionalnu odluku o vakcinaciji svoje dece.... hoce li vakcinisati decu ili ne...... i takve odluke ce biti najbolje. Kapiras? dakle nije poenta naterati na vakcinaciju.. poenta je naterati roditelje da stvari posmatraju racionaalno i odrede koja vakcinacija je zaista potrebna, koja ne. Jer ce roditelji to najbolje da odrede u vecini slucajeva. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 Greska Mladjo... Vakcine ne pruzaju 100% zastitu i ako jedna od posledica nevakcinisanja bude proboj nekih davno iskorenjenih bolesti (sto se trenutno desava u nekim juznim drzavama USA) onda i deca koja JESU vakcinisana postaju lakse podlozna bolestima... Drugim recima, vakcinacija ne bi trebalo da nude opciona, a ovi sto trabunjaju o stetnosti nek vec jednom daju neki dokaz za to... Margareta and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 Evo ja ne potpadam,ali znam da su neke vakcine zabranjivane u evropi. Znam da postoje sudske presude po kojima su te vakcine oznacene kao stetne i uzrocnici bolesti,znam da ih doktori odbijaju davati svojoj deci i znam da pedijatri ne zele da potpisu prost papir po kome oni svojim imenom i prezimenom garantuju da po dobitku te vakcine detetu nece nista lose se desiti. Prema tome to nije neka naucna fantastika,dosije x,teorija strave i uzasa,nego nazalost realnost,samim tim da je sasvim pogresna odluka drzave da ljude koji odbiju tako nesto na bilo koji nacin kaznjava,a da pre toga ne garantuje za ispravnost. Sto se dokaza tice evo neka bude samo jedan jedini MMR vakcina u Italiji roditelji su tuzili drzavu da im je MMR vakcina deci izazvala autizam,na sudu su glat dobili i dokazali stetnost i obesteceni su u nekom iznosu i mmr vakcina je bila jedno vreme povucena. Dalje da ne pricam,to je sudska presuda,nije rekla kazala,niti baba vanga stajl,znaci sud,tuzba,presuda,zvanicna instanca. Данче* је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 Evo ja ne potpadam,ali znam da su neke vakcine zabranjivane u evropi. Znam da postoje sudske presude po kojima su te vakcine oznacene kao stetne i uzrocnici bolesti,znam da ih doktori odbijaju davati svojoj deci i znam da pedijatri ne zele da potpisu prost papir po kome oni svojim imenom i prezimenom garantuju da po dobitku te vakcine detetu nece nista lose se desiti. Prema tome to nije neka naucna fantastika,dosije x,teorija strave i uzasa,nego nazalost realnost,samim tim da je sasvim pogresna odluka drzave da ljude koji odbiju tako nesto na bilo koji nacin kaznjava,a da pre toga ne garantuje za ispravnost. Ukoliko si ti to proucio dobro.. a verujem d bi to proucio dobro jer je zivot tvog deteta u pitanju, a i tvoj zivot bi bio u pitanju ukoliko si malo gluplji roditelj ( a ti nisi) mislim da bi ti doneo racionalnu odluku oko toga trebas li da vakcinises ili ne. medjutim, nadam se da se slazes sa mnom.. ukoliko nek igenije ne resi da vakcinise dete od malih boginj naprimer.. dete dobije male boginje i premine da treba da snosi odgovornost. I po mom misljenju treba otici u zatvor. Ukoliko mu se dete samo razboli od boginja ali ipak izvuce zivu glavu, treba mu se dete oduzeti. e to je ukretko moje misljenje. Dakle dozvola izbora, ali i snosenje odgovornosti. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 dakle nije poenta naterati na vakcinaciju.. poenta je naterati roditelje da stvari posmatraju racionaalno i odrede koja vakcinacija je zaista potrebna, koja ne. Jer ce roditelji to najbolje da odrede u vecini slucajeva. Slažem se delimično sa poslednjom rečenicom, s tim što je problem što roditelji (u većini slučajeva) nisu lekari. Razum sam po sebi može da donese dobro tek donekle. Kao i srce. Najbolje da rade zajedno, a za to bi idealna situacija bila ili da su roditelji ujedno i lekari ili da se radi na tome da se malo više razvija odnos lekar-pacijent. "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 Ok,treba da snosi odgovornost koliko god to glupo zvucalo u tom slucaju gde roditelj gubi dete gde ce gora kazna,ali isto tako drzava treba da da garanciju pre zakonskog obavezne vakcinacije,a ne da bude vi morate a ako se nesto desi niko nije kriv,desava se i slicno. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 Sto ne opravdava postojanje "zloglasnih" vakcina koje su za bolesti kojih vise nema na mapi,ali zato su izazivaci drugih Može neki primer, istraživanje..... пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука