Јаков. Написано Фебруар 18, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 Na wikipediji sam pročitao da je dokumentarni film "Digitani anđeo" o kome se dosta pisalo, film sa blagoslovom i da je napravljen na Svetoj Gori. Odakle ova informacija i koliko je tačna, s obzirom da ne mislim da je wikipedija Bogom dana i da je pouzdan izvor podataka, bez obzira što je najpopularniji. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Фебруар 18, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 Можеш ли да поставиш линк гдје си то прочитао ? На тој страни морају бити и референце на основу којих је тај садржај креиран. У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Фебруар 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 Ја знам да је ово сигурно са св.Горе и ово а погледај и ово што сам ја нешто писао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Фебруар 18, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 Na wikipediji sam pročitao da je dokumentarni film "Digitani anđeo" o kome se dosta pisalo, film sa blagoslovom i da je napravljen na Svetoj Gori. Odakle ova informacija i koliko je tačna, s obzirom da ne mislim da je wikipedija Bogom dana i da je pouzdan izvor podataka, bez obzira što je najpopularniji. Везе нема са истином. Д.А. је са Свете Горе колико сам и ја игуман Хиландара. Такав чланак си могао и Ти или ја да напишеш и да ставиш да је на пример са Острога. "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Фебруар 18, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 Можеш ли да поставиш линк гдје си то прочитао ? На тој страни морају бити и референце на основу којих је тај садржај креиран. Evo brate, ovde sam to pročitao... http://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%94%D0%B8%D0%B3%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8_%D0%B0%D0%BD%D1%92%D0%B5%D0%BE_%28%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%BC%29 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 18, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 са странице: Spoljašnje veze # Službeni sajt za reklamiranje „Digitalnog anđela“ (čipa) - prezentacija na engleskom и дође се на: http://www.digitalangel.com/about.aspx 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha не знам дал да се смејем овој будалаштини или да плачем над психом ове душе која је направила овај wiki. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 18, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 владане брате, зар ти није било сумњиво ово, или не читаш мала словца: Ova stranica je zaključana od daljih izmena dok se sadržaj teksta ne razreši na stranici za razgovor. Da biste videli prethodne verzije sadržaja, kliknite na karticu istorija. разговор о томе што је wikipediа закључала страницу док се не реши питање валидности текста http://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%A0%D0%B0%D0%B7%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80:%D0%94%D0%B8%D0%B3%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8_%D0%B0%D0%BD%D1%92%D0%B5%D0%BE_%28%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%BC%29 историја странице http://sr.wikipedia.org/w/index.php?title=%D0%94%D0%B8%D0%B3%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8_%D0%B0%D0%BD%D1%92%D0%B5%D0%BE_%28%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%BC%29&action=history клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Фебруар 18, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 Iskreno rečeno brate, ne idem dalje od prve strane wikipedije 0202_238 Mene samo zanima odakle je autor članka stavio podatak da je Digitalni anđeo napravljen na Svetoj Gori. Da li je to njegovo proizvoljna pretpostavka? Sećam se kada sam gledao taj film da je pisalo da je sa blagoslovom. Koliko god monasi bili danas tehnološki opremljeni i posvećeni između ostalog i misionarenju putem interneta, nekako ne mogu da spojim sliku ultra pravoslavnih momaha sa Svete Gore, kako skupljaju sa jutjuba i drugih mesta video klipove, koje potom isecaju i nadsinhronizuju. Moja dramatizacija: Domentijan: "Brate Simeone, noćas je protok bio brži pa sam uspeo da skinem sa torenta sve snimke Pentagona i NLO. Brat Džon iz Klivlenda je napisao u komentaru torenta da su snimci autentični" Simeon: "Da li si brate Domentijane stigao da skineš i neki mp3?" Domentijan: "Na žalost torent je suviše vukao, tako da nisam mogao ništa drugo da listam, ali sam iskoristio to vreme za večernje molitve." Simeon: "Imaju na forumu Žive Reči Utehe linkove sa mp3 snimcima braće iz Valaama. Pogledaj to kad budeš mogao. Uloguj se preko mog naloga (******)" Domentijan: "Naravno brate, odmah nakon večernje ću otići na forum i pogledati....." Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 18, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 Na wikipediji sam pročitao da je dokumentarni film "Digitani anđeo" o kome se dosta pisalo, film sa blagoslovom i da je napravljen na Svetoj Gori. Odakle ova informacija i koliko je tačna, s obzirom da ne mislim da je wikipedija Bogom dana i da je pouzdan izvor podataka, bez obzira što je najpopularniji. Ovaj film je sa svete gore koliko i onaj čuveni hleb ili kolač,mada ako je iz Esfigmena onda jeste sa svete gore,ali samo fizički jer je duhovno daleko od tog svetog mesta Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 18, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 A jeromonah Dositej Hilandarac je napisao onaj tekst protiv ovog filma,toliko o tome 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Фебруар 18, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 A jeromonah Dositej Hilandarac je napisao onaj tekst protiv ovog filma,toliko o tome 0104_cheesy јерођакон... "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Фебруар 18, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 Чуо сам да је патријарх Иринеј благословио неке анти-глобалистичке књиге које су ваљда писали творци дигиталног анђела. "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Фебруар 18, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 На википедији сам налазио доста не тачних информација. Најбоље је да питамо директно некога са Свете горе. Још сам чуо да су филмове "Дигитални Анђео" и још један не могу да се сетим имена (неки рус је имао искуство са митарствима) делили по неким манастирима. И ово треба проверити. А у некој емисији где је гостовао Дејан Лучић, е па он је причао (колико треба веровати Лучићу?) како је један човек пао испред улаза у манастир (неки на Светој Гори) и није могао да устане, сав се згрчио. Касније су утврдили да је чипован. Напомена у вези господина Лучића да све тврдње које он износи треба узети са резервом. ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Фебруар 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 Iskreno rečeno brate, ne idem dalje od prve strane wikipedije Mene samo zanima odakle je autor članka stavio podatak da je Digitalni anđeo napravljen na Svetoj Gori. Da li je to njegovo proizvoljna pretpostavka? Sećam se kada sam gledao taj film da je pisalo da je sa blagoslovom. Koliko god monasi bili danas tehnološki opremljeni i posvećeni između ostalog i misionarenju putem interneta, nekako ne mogu da spojim sliku ultra pravoslavnih momaha sa Svete Gore, kako skupljaju sa jutjuba i drugih mesta video klipove, koje potom isecaju i nadsinhronizuju. Moja dramatizacija: Domentijan: "Brate Simeone, noćas je protok bio brži pa sam uspeo da skinem sa torenta sve snimke Pentagona i NLO. Brat Džon iz Klivlenda je napisao u komentaru torenta da su snimci autentični" Simeon: "Da li si brate Domentijane stigao da skineš i neki mp3?" Domentijan: "Na žalost torent je suviše vukao, tako da nisam mogao ništa drugo da listam, ali sam iskoristio to vreme za večernje molitve." Simeon: "Imaju na forumu Žive Reči Utehe linkove sa mp3 snimcima braće iz Valaama. Pogledaj to kad budeš mogao. Uloguj se preko mog naloga (******)" Domentijan: "Naravno brate, odmah nakon večernje ću otići na forum i pogledati....." Ово је екстра добро... :) :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 18, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 На википедији сам налазио доста не тачних информација. Најбоље је да питамо директно некога са Свете горе. Још сам чуо да су филмове "Дигитални Анђео" и још један не могу да се сетим имена (неки рус је имао искуство са митарствима) делили по неким манастирима. И ово треба проверити. А у некој емисији где је гостовао Дејан Лучић, е па он је причао (колико треба веровати Лучићу?) како је један човек пао испред улаза у манастир (неки на Светој Гори) и није могао да устане, сав се згрчио. Касније су утврдили да је чипован. Напомена у вези господина Лучића да све тврдње које он износи треба узети са резервом. Ja sam svojim ušima slušao Lučića gde tvrdi da je Hristos imao dete sa Marijom Magdalenom,on je jedan naj obični jeretik Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука