Jump to content

Digitalni anđeo je sa Svete Gore???

Оцени ову тему

Јаков.

Препоручена порука

Inače kad se radi o biometrijskim dokumentima, i sam sam ne baš ponosni vlasnik (užasno ispao na slici) dva. Lične karte i pasoša.

Koliko sam pročitao više od 70 posto ljudi se opredelilo za biometrijsku ličnu kartu. Pasoš i onako nema drugi izbor nego biometrijski.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 41
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Брате могао би да сталожено и пажљиво прочиташ шта сам написао.

О.Жарка и остале сам навео само као госте у поменутој емисији код поменутог водитеља и ништа више.

На те који раде заједно се односило на Слободана Ж.,Видојевића и остале поменуте.

Узгред једном када сам написао један коментар у вези хула и јереси које пише дотични водитељ,написао сам нешто типа :"када би знали о.Жарко и Младен код кога су гостовали у емисији..." (парафразирама сам себе),водитељ ми је написао (то јест нама пошто је било коментарисање једног статуса на ФБ),нешто (парафразирам): "када би знали колико сте смешни..." , што је по мом схватању испало... па наравно да знају моја убеђења.

Бар сам ја то тако разумео у том тренутку.

Извини брате,стварно сам те погрешно схватио.Али немој да верујеш том човеку.  :drugarstvo:

До јуче је говорио како верује у Библију,а после неког времена је почео да много булазни о томе како је Библија фалсификована,погордио се скроз због својих "сазнања" које му је Дејан "пренео" и направио своју секту.

"Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан"

Подели на овим сајтовима

Па да , али у посту није време разглабати и расуђивати , пост је ту да би се приближили Господу , да се у себе удубимо ако бар неможемо ван поста , најважније је не прелестити се , а што се тиче свега овога , читао сам коментаре са канала на јутјубу и мислим да су неки тамо много оптерећени доласком антихриста , ево и једног лепог примера Старца пајсија , на питање православних грка ,, Оче Пајсије када ће доћи антихрист , старац Пајсије је одговорио кратко и јасно шта а ви га чекате,, ми пре свега требамо да се надамо Господу и да се трудимо у Господу а што се тиче свих невоља ратова то је воља Божија и ако Господ одлучи можда се одложи на дужи период ако се људи бар мало дозову памети што је веома тешко нажалост. Најлакше је рећи ја имам благослов за нешто што радим а да притом за то и немати доказ , ја га лично не тражим не треба ми.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Тако почињу сви који хоће да буду изнад саборног духа Свете цркве. тако ће на крају да буде и са овим "ревнитељима" не по разуму, ако се не буду вратили од својих лудости. Имате очигледан пример акакијеваца и компаније.

Подели на овим сајтовима

Тако је Игрутине. Зна ли неко ко стоји иза овог Апостолског центра? да и раде са благословом?

Pa on kaze da ima Blagoslov,ali kad ga pitas za ime jako je misteriozan i nezeli da otkrije,jer ja sam htjela da mu posaljem neke novine iz nase parohije ali on mi je rekao da on nije uvjek u Srbiji nego je vise u Rumuniji i Rusiji,jedan moj prijatelj sto se dopisivao sa njim kaze    da on prica ne povezane stvari koje i nisu bas istinite i da ga izbrisem iz prijatelja.Dok drugi jedan prijatelj koji ima zavrsen Teoloski fakultet mi je rekao sve najbolje o Apostolskom centru.
Подели на овим сајтовима

Брате могао би да сталожено и пажљиво прочиташ шта сам написао.

О.Жарка и остале сам навео само као госте у поменутој емисији код поменутог водитеља и ништа више.

На те који раде заједно се односило на Слободана Ж.,Видојевића и остале поменуте.

Узгред једном када сам написао један коментар у вези хула и јереси које пише дотични водитељ,написао сам нешто типа :"када би знали о.Жарко и Младен код кога су гостовали у емисији..." (парафразирама сам себе),водитељ ми је написао (то јест нама пошто је било коментарисање једног статуса на ФБ),нешто (парафразирам): "када би знали колико сте смешни..." , што је по мом схватању испало... па наравно да знају моја убеђења.

Бар сам ја то тако разумео у том тренутку.

Извини брате,стварно сам те погрешно схватио.Али немој да верујеш том човеку.  :drugarstvo:

До јуче је говорио како верује у Библију,а после неког времена је почео да много булазни о томе како је Библија фалсификована,погордио се скроз због својих "сазнања" које му је Дејан "пренео" и направио своју секту.

Знам ја све то...ђавоља у су то посла.

Ма ништа,само опуштено. :cheesy2:

"Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти

"Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III

"Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан

Подели на овим сајтовима

чуо сам и ја да су творци ДЕги-МОНА ''КАТАКОМБНА ПРОДУКЦИЈА''.  0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

смао да ми је знати како су успели да се одбране од напада ђавола преко интернета и комјпутера ...

вероватно станиолским шеширићима  confused :) 8086.gif

Брате тако сам чуо,да сам видео рекао бих да сам видео!

чак се онај и обрадовао када је чуо да је патријарх постао епископ нишки!

извини, који ''онај''? 0110_hahaha
Подели на овим сајтовима

Тако је Игрутине. Зна ли неко ко стоји иза овог Апостолског центра? да и раде са благословом?

Један је то човек. Каже да има благослов од архијереја,али неће да каже ког.
мора да је неки ''истински'' ''архијереј''  confused
Подели на овим сајтовима

мора да је неки ''истински'' ''архијереј''  confused

Који је и да ли га уопште има не знам,само знам да "Апостол888" нема никакве везе са "истинитима",то јест сасвим је против њих у сваком погледу,али је истовремено против "новотарија" - и тиме сматра да је на истинском правом средњем путу.

"Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти

"Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III

"Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан

Подели на овим сајтовима

мора да је неки ''истински'' ''архијереј''  :)

Који је и да ли га уопште има не знам,само знам да "Апостол888" нема никакве везе са "истинитима",то јест сасвим је против њих у сваком погледу,али је истовремено против "новотарија" - и тиме сматра да је на истинском правом средњем путу.

јадничак, он је на трећем крају  confused
Подели на овим сајтовима

Na wikipediji sam pročitao da je dokumentarni film "Digitani anđeo" o kome se dosta pisalo, film sa blagoslovom i da je napravljen na Svetoj Gori.

Odakle ova informacija i koliko je tačna, s obzirom da ne mislim da je wikipedija Bogom dana i da je pouzdan izvor podataka, bez obzira što je najpopularniji.

Тај Дигитални анђео је дјело протестанске цркве у Њемачкој, само је "прерађен" за наше "тржиште".

Хроничар свакодневнице

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...