Sanja Т. Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Хајде сад да се изјасне уздржани.Писаше сви,само ми ништа, па извол'те Уздржани, зашто сте уздржани? Да ли уопште имате неко мишљење о другима или не? Phoebe and nana је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Октобар 31, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Ево,прва ћу,ред је . Уздржана сам јер немам заиста омиљене и неомиљене форумаше.Сви су ваки-наки и наки-ваки , од којих сам прва ја . Неко мање, неко више, али све у свему не могу да судим, а и кад бих судила, то би било према мом личном нахођењу, а то не би било ок. Просто , боље ми је да размислим зашто ми се тај неко не свиђа, или зашто се полако везујем за некога ко је ипак само човек Пг, nana and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Dobro došli i uzdržani Meni prija druženje na forumu,imam i omiljenije i omraženije,prve ne bi da hvalim pokvari se čovek ako ga preterano cinculiraš a drugima bi voleo da oprostim sve i oni meni pre eshatona Phoebe, nana, Anti Palma Crew and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Недавно сам дошао, па нисам још дообро упознао браћу форумаше и сестре форумашице те нисам успио развити симпатије/антипатије ни према коме. Мада, чини ми се да су сви мање више ок. Sanja Т., Пг and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Имам омиљени и омражени клуб, све остало... Volim_Sina_Bozjeg, Пг and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Октобар 31, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Имам омиљени и омражени клуб, све остало... Ти си се већ изјаснио, с тога, молим лепо, врати се на своје место ... јер не може се служити два господара Anti Palma Crew је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Октобар 31, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Има ли још уздржаних ,јавите се Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука