Никола Поповић Написано Октобар 30, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2014 Да се најежиш! Kaludjerovic Sreten, nana, Иоанна and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Октобар 30, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2014 moram posle cuti to ,da bih znao kako izgleda taj gruzijski jezik. Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Октобар 30, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2014 kad sam preveo onaj tekst ispod videa ispada ovako prevod: Otac Serafim peva na aramejskom. Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Октобар 30, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2014 ovo je bas da se najezis.divno je ispalo Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука