Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Želeo bi da na ovoj temi postujemo zapise gde se ničim izazvane životinje upuštaju u igru sa ljudima. Životinje definitivno vole da se igraju sa ljudima.... Данче* and Svetlana Pecin-Saraguda је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 26, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 18 životinja koje nisu očekivali da vlasnik će doći tako brzo: http://www.adme.ru/zhizn-zhivotnye/18-zhivotnyh-kotorye-ne-zhdali-chto-hozyain-pridet-tak-rano-827660/ Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 ja se svaki dan igram sa mojim psima, ali nemam snimaka da to i dokazem Kaludjerovic Sreten, Dexi and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 22, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 22, 2015 ja se svaki dan igram sa mojim psima, ali nemam snimaka da to i dokazem Opiši brate, vidim da ljubav govori iz tebe. Ljubav je jedina, koju možeš verodostojno opisati rečima bez slike. Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука