Jump to content

Imate 99 godina i na samrti ste ...

Оцени ову тему

Danijela

Препоручена порука

Međutim, upravo ste dobili priliku da se vratite upravo u ovaj trenutak i da ispravite ono što ste davno učinili. Šta ćete učiniti?

• Волим 1

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

А и ово је реклама, на овоме што је урадио исто ће зарадити доста пара. Маркетинг је чудо.

Da i ja mislim da se zadovoljio time,pa makar zaradio milijardu boxića (dolara) a može biti i manje od milijona koje mu je ponudjeno. Sloboda nema cenu. 

Nije gadljiv na novac verovatno ali samo onaj kojeg sam zaradi i sam troši u potpunoj slobodi.

Svi imamo te potencijale

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Да се вратим пар дана уназад, рекао бих себи да не улазим у било какве радове, него да купим пушку да устрелим сваког мајстора који ми пређе праг.

I onda cujes na radiju, samo od majstora za Rileta "Uzmi pusku pa me ubiiiiii. Uzmii pusku pa meeeee, ubiiiiii...." :)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Da se vratim u mladost ,ali kao milionerka ? U tom slucaju bih izvadila marmicu i zauvek obrisala suze.

Popila bih kafu sa mlekom. 0703_read

Ovo je sansa da iskupim sve svoje grehe.

Sutradan bih vec bila daleko. Niko me ne bi zaustavio. Sve bi bilo strogo kontrolisano i mene bi okruzivao tim saradnika,visokokvalifikovanih,ali ne previse ambicioznih strucnjaka .

Razvila bih biznis,i postala bih milijarder. :)))  U svojoj firmi bih zaposlila mnogo ljudi i svi bi bili zadovoljni primanjima i uslovima rada.

Dalje,bavila bih se humanitarnim radom,nista ne bih zadrzavala za sebe,ja bih zivela veoma skromno,kao i svi pravi bogatasi i mirno bih sacekala smrt.

:351780:

Подели на овим сајтовима

Da se vratim u mladost ,ali kao milionerka ? U tom slucaju bih izvadila marmicu i zauvek obrisala suze.

Popila bih kafu sa mlekom. 0703_read

Ovo je sansa da iskupim sve svoje grehe.

Sutradan bih vec bila daleko. Niko me ne bi zaustavio. Sve bi bilo strogo kontrolisano i mene bi okruzivao tim saradnika,visokokvalifikovanih,ali ne previse ambicioznih strucnjaka .

Razvila bih biznis,i postala bih milijarder. :)))  U svojoj firmi bih zaposlila mnogo ljudi i svi bi bili zadovoljni primanjima i uslovima rada.

Dalje,bavila bih se humanitarnim radom,nista ne bih zadrzavala za sebe,ja bih zivela veoma skromno,kao i svi pravi bogatasi i mirno bih sacekala smrt.

A stanove radnicima i 13 plata?

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

A stanove radnicima i 13 plata?

Svi zaposleni bi imali takve plate da bi sebi mogli da priuste sve sto im je potrebno za kvalitetan zivot sa stilom ,ali napomenucu jos jednom,moji saradnici bi bili iskljucivo neambiciozni ljudi,tj.takavi ljudi kojima novac nije centari univerzuma ,oni preziru rolex,dijamante ,skupe automobile,telefone,sjajne cipele i putovanja dok je drugima hladno i gladni su ,oni su dobri .  (ako vec zamisljam,zamisljam do kraja  :)  )

:351780:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...