Manolis Написано Октобар 14, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2013 Увек пред сајам књига ја немам паре, чоече. Јадранка-Дервента, мирођија, Pontifex Emeritus and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Октобар 14, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2013 Богословско друштво Отачник ће избацити много нових наслова, што у сопственој продукцији, што у сарадњи са другим издавачима. Неколико нових књига С. Жуњића, то сигурно знам и још понешто. Посебно преопручујем издања неколико књига од Г. Честертона: Леонтјев, Marjanovic, МилошБГ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Октобар 14, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2013 Blago vama.Kod nas ima knjiga,ima sajmova,ali nema standova sa pravoslavnom tematikom. :( I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 14, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2013 E da imam pare, pa lepo da odem da nakupujem knjige jeftino da celu godinu imam da čitam. Ali šta da se radi ni sam na vreme razmišljao, evo od danas skupljam pare za dogodine, pa tada sa koferom na sajam. Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 14, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2013 Ja sam prosle godine skupio para i potrosio dosta na knjige,recimo nekih sigurno 10-15 knjiga sam uzeo. Ove godine po svemu sudeci tesko da cu i otici,jer klati svinju zarad kilo mesa ne ide Ali svakako me interesuju mnoga izdanja,jer cu vremenom sigurno nesto kupovati nazalost skuplje ali sta da se radi. Πρόκλος ὁ Διάδοχος moze malo vise o knjigama koje si okacio? Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Октобар 14, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2013 Da li se na sajmu moze pronaci mozda Dostojevski "Istina o Hristu"?! Pitam ove koji su bili prosle godine na sajmu. Tesko ju je pronaci u redovnoj prodaji. I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 21, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Патријарх српски г. Иринеј на 58. Међународном сајму књига у Београду 21. Октобар 2013 - 10:11 Његова Светост Патријарх српски г. Иринеј присуствовао је јуче отварању штанда Канцеларије за Косово и Метохију на 58. Међународном сајму књига у Београду Штанд Канцеларије за Косово и Метохију отворили су председник Владе Републике Србије г. Ивица Дачић, председник Скупштине Србије г. Небојша Стефановић и министар без портфеља у Влади Републике Србије задужен за Косово и Метохију г. Александар Вулин. Присутнима, мећу којима су били и Преосвећена господа Епископи рашко-призренски Теодосије и бихаћко-петровачки Атанасије, обратио се и Његова Светост Патријарх српски г. Иринеј позвавши на народно јединство: - Ако се будемо делили на партије направићемо услугу нашим непријатељима. Договор кућу гради. Договор и Косово и Метохију гради. Надамо се да ће бити боље него што јесте. Са том надом живимо. Надамо се у помоћ наших светиња на Косову и Метохији, оних светих кивота у Пећкој Патријаршији и Светог краља Стефана Дечанског. Овом приликом, Његова Светост Патријарх српски г. Иринеј посетио је и штанд Српске Православне Цркве који се налази у хали 1, као и штандове Војске Србије, Православног богословског факултета Универзитета у Београду, Издавачке фондације Архиепископије београдско-карловачке, Светигоре... Иначе, списатељица из Пољске Олга Токарчук и песник Љубивоје Ршумовић отворили су 58. Међународни сајам књига у Београду, на којем ће се до 27. октобра представити 442 излагача из Србије и 48 из иностранства. СПЦ Ова порука се налази и на насловној страници Поука. Погледајте! Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 21, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 21, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука