МилошБГ Написано Октобар 21, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2014 Нисам видео сличну тему,па рекох да отворим нову. Оно што ме заинтригирало да после заиста велике провокације на стадиону јна и малтретирања Срба на Космету и где све не,долази до оваквих ствари. Прво да се разумемо,ово нешто је превише дебилно и пре препоручујем тим људима што раде то што раде да рецимо свог дилера који продаје шиптарске дроге преваспитају,него што раде овако дебилне ствари... Прво већина људи што раде по Србији ни нису шиптари него су Горанци,Горанци су 1999 и наравно пре и после пролазили исто као и Срби на Космету,једно цело село скоро на граници Драгаш је исељено у време погрома и Срба. Дакле о паљењу пекара и слично све најгоре. Е сад оно што је мени потпуно нелогично јесте ситуација која се дешава искључиво у Војводини. Не разумем,да у ниједном делу Србије другом не постоји оно што данас постоји у Војводини. У Београду има истих таквих пекара па ништа,на југу Србије да не причам... Такође не могу да сконтам да су људи ладно палили и пекаре чији власници не да нису ни шиптари ни горанци,него су Срби. И такође не могу да сконтам да је један од ухапшених јуче по националности Мађар. Дакле Мађара је увредила застава са дрона на стадиону јна и он је то акумулирао паљењем пекаре,ма није него. Сума сумарум,моје мишљење да то лудило по Војводини неко директно покреће (а да није неко из масе) и мислим да је ово нека потезна вежба неких људи. Видех да прво који се јавио јесте Ненад Чанак са причом ми ћемо физички бранити пекаре,дакле корелација је јасна,мени бар. Ваше мишљење. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука