Juanito Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Јел ово дошао Новаком или Дивцем Ни једним, ни другим, већ Иљушином. Милан Ракић, verum est in beer, Плутон and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nevena Zec Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 https://www.pouke.org/forum/topic/21-%D0%BF%D0%B5%D1%81%D0%BC%D0%B0-%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B0/page-469#entry1185965 Juanito је реаговао/ла на ово 1 Ja sam gospodar svoje reči. Kako sam je izrekla, tako mogu i da je povučem kad poželim . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Како то да нико из СПЦ-е није отишао да узме благослов од највећег сина словенских народа и народности? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Како то да нико из СПЦ-е није отишао да узме благослов од највећег сина словенских народа и народности? Mozda se cuvaju za Papu? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Mozda se cuvaju za Papu? Може бити, али опет ми чудно. Шалу на страну са овим узимањем благослова, ваљда ће бити неког сусрета ... ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Може бити, али опет ми чудно. Шалу на страну са овим узимањем благослова, ваљда ће бити неког сусрета ... ? Биће, у оквиру посете је и сусрет са патријархом. Ни једним, ни другим, већ Иљушином. Одлична фотка! Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Одлична фотка! Шта мислиш колико могу да добијем за фотку, апарат и објектив којим је настала? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Шта мислиш колико могу да добијем за фотку, апарат и објектив којим је настала? 3 godine. obi-wan, Данче*, Баба and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Već napisah za našeg "precednika", a Putiu je vaca svo vreme bila u fazonu "au u šta sam se ja uvalio, ništa samo se smej rukuje se sa ljudima i sve će brzo da se završi" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Putiu je vaca svo vreme bila u fazonu "au u šta sam se ja uvalio, ništa samo se smej rukuje se sa ljudima i sve će brzo da se završi" Eh, sad. Nije Putin neiskusan, mlad predsednik pa da bude zbunjen ili sa tremom. Nego toliko je uzbudjen zbog države u kojoj se nalazi. Neopisive emocije su to. Ko zna šta je on doživeo što kamere nisu zabeležile. Pored Tome bi se danas svako osećao daun. Kako je naučio da laže i glumi, kao svaki političar, zašto ne nauči i da bude nasmejan i oraspoložen kad treba. Mislim da je prijateljski i unikatni poljubac Vučića raspametio gosta i razvedrio atmosferu. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Биће, у оквиру посете је и сусрет са патријархом. Добро је, већ сам био помислио на најгоре ... feeble and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 16, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Jesam li nešto propustio? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Jesam li nešto propustio? Putin u Beogradu .... ne znam jesi li u toku ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Jesam li nešto propustio? Upravo je Putin uslišio javnu molbu našeg Vuleta da izvozimo NAŠ Fijat u Rusiju. Malo je Vučić izgledao bedno danas kada je javno to neposredno tražio (molio) od Putina, kao Tito kada je čistio perut sa ramena Čerčila onomad, ali isplatilo se. feeble and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Шта мислиш колико могу да добијем за фотку, апарат и објектив којим је настала? Ништа. Тренутно је популарна ова фотка. Juanito је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука