Jump to content

Путин у Београду

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

Како то да нико из СПЦ-е није отишао да узме благослов од највећег сина словенских народа и народности?

Mozda se cuvaju za Papu?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Може бити, али опет ми чудно. Шалу на страну са овим узимањем благослова, ваљда ће бити неког сусрета ... ?

Биће, у оквиру посете је и сусрет са патријархом.

Ни једним, ни другим, већ Иљушином.

2qwezi9.jpg

Одлична фотка!

Подели на овим сајтовима

Шта мислиш колико могу да добијем за фотку, апарат и објектив којим је настала?  :)))

3 godine.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Putiu je vaca svo vreme bila u fazonu "au u šta sam se ja uvalio, ništa samo se smej rukuje se sa ljudima i sve će brzo da se završi"

Eh, sad. Nije Putin neiskusan, mlad predsednik pa da bude zbunjen ili sa tremom. Nego toliko je uzbudjen zbog države u kojoj se nalazi. Neopisive emocije su to. :)

Ko zna šta je on doživeo što kamere nisu zabeležile. Pored Tome bi se danas svako osećao daun. Kako je naučio da laže i glumi, kao svaki političar, zašto ne nauči i da bude nasmejan i oraspoložen kad treba.

Mislim da je prijateljski i unikatni poljubac Vučića raspametio gosta i razvedrio atmosferu. :D

Подели на овим сајтовима

Jesam li nešto propustio?

Upravo je Putin uslišio javnu molbu našeg Vuleta da izvozimo NAŠ Fijat u Rusiju.

Malo je Vučić izgledao bedno danas kada je javno to neposredno tražio (molio) od Putina, kao Tito kada je čistio perut sa ramena Čerčila onomad, ali isplatilo se.

Подели на овим сајтовима

Шта мислиш колико могу да добијем за фотку, апарат и објектив којим је настала?  :)))

Ништа. Тренутно је популарна ова фотка.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...