Ignjatije Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Kako se Toma dobro snalazi na groblju. Баба, Милан Б, Crveni Baron and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Sigurno piše preko mobilnog. ) Daj neka posalje neku fotku ... nana and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Šta posle Putina..... Данче*, Баба and Nina 777 је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 U ovom trenutku su se oglasila Crkvena zvona. Bravo! Sanja Т., Gordana ., Crveni Baron and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Ovaj Nikolić priča kao da će svakog trenutka da se šlogira.... Лазар Нешић, Crveni Baron and feeble је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nina 777 Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Emocije odavno ne uplicem kad je politika u pitanju, nadajmo se nekoj konkretnoj koristi od ove posete! Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Ево сад ми стварно мука што немам телевизор у кући Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Ево сад ми стварно мука што немам телевизор у кући imas na RTS sajutu uzivo ... Ignjatije and nana је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 imas na RTS sajutu uzivo ... Може сачекати да премијер Вучић завриши говор. feeble and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Ne ispuštaj preradjevine i u ovom svetom trenutku, bre. Aman! O.o Зовите ме светогрдник. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Ala Vučić parla ruski, samo napred! http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Зовите ме светогрдник. To nije bogohulno kao putinogrdnik, i zapadnoljubnik. Млађони је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Zar ti nisi otisao da ga docekas? Јесам ево крадем вајрлесс влади као прави либертаријанаца и чекам га у заседи да клекнем пред њега у име свих нас. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 imas na RTS sajutu uzivo ... ја ћуре....шта да кажем друго ....хвалаааа (и теби Тања :-) Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 To nije bogohulno kao putinogrdnik, i zapadnoljubnik. Ја сам заправо државогрдник и социалистогрдник. Кад путин крене да фура више либертаријанизма постаћу путинољубник :Р oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука