Crveni Baron Написано Октобар 12, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2014 Које године, можда се знамо. Uh! Davno ... '82-'83 pa na dalje ... Masinac, Piping, Mrca ... Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Октобар 12, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2014 Филозофски факултет је легло будла на већини катедри. Социологија - комунисти, историј - фшисти и нацисти и тако даље.. Просто обожавају да улећу на предавања и протесте једни другима. Велики број овијх активиста, феминиста, нациста, комуниста, маркс21, педера итд... су са филозофског. Да се извиниш МОМЕНТАЛНО!!! Како можеш да лепиш етикете када ниси ни крочио на ФФ??? Valjda jer filozofski fax vazi kao "leglo komunista, levicara itd" pa mozda zato ovi fasisti divljaju. A mozda ima neke veze sa studentskim protestima al to je valjda zavrseno svi zahtevi su prihvaceni... Crveni Baron and nana је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 12, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2014 Да се извиниш МОМЕНТАЛНО!!! Како можеш да лепиш етикете када ниси ни крочио на ФФ??? Ко ти каже да нисм крочио? Историја је пуна нациста, мој брат и још коџа ортка студирају тамо, сви ортаци који студирју н филозофском су у тим неким причама. Не лепим етикете него кажем какво је стање и размишљање међу студентима. То наравно не важи за све, али има их...... (мислим на студенте не на професоре да се разумемо) oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Октобар 12, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2014 Ко ти каже да нисм крочио? Историја је пуна нациста, мој брат и још коџа ортка студирају тамо, сви ортаци који студирју н филозофском су у тим неким причама. Не лепим етикете него кажем какво је стање и размишљање међу студентима. То наравно не важи за све, али има их...... (мислим на студенте не на професоре да се разумемо) Упоредио си ме са фашистом?! Срам да те буде! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 12, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2014 Упоредио си ме са фашистом?! Срам да те буде! не бе бате, па и мој буразер сад мастер на историји па није наци. али каже да их има доста међу колегама са тим идеологијама oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Октобар 12, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2014 Историја је пуна нациста, мој брат и још коџа ортка студирају тамо, сви ортаци који студирју н филозофском су у тим неким причама. Која лаж! Цццц... Ма море, има де се извиниш или те бацам у игнор листу! Сада сам мртав озбиљан! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Октобар 12, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2014 Колико је појединцима тешко да кажу ИЗВИНИ, ПОГРЕШИО САМ... Не мораш, али ЈА и гомила добрих људи са ФФ фашисти??? Не иде. Воздра! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 12, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2014 Колико је појединцима тешко да кажу ИЗВИНИ, ПОГРЕШИО САМ... Не мораш, али ЈА и гомила добрих људи са ФФ фашисти??? Не иде. Воздра! Нисам то нигде рекао, не могу да се извиним за нешто што нисам рекао. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Октобар 12, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2014 Boze sacuvaj! U ovoj nasoj nesrecnoj zemlji kako se promeni koja vlast ili se desi neki vazniji dogadjaj, prvo izlemaju studente pa onda nastavljaju dalje... Sto rekose sad na demonstracijama "Lako je njima kada nisu nikada studirali" Stvarno je krajnje vreme da fizicko nasilje dodje na listu prioritetnih tema i problema u Srbiji jer ako ovako nastavimo, ima da se poubijamo uskoro... Gde god se okrenem oko sebe, sve neka agresija. Danas je jedna mama toliko zveknula sina od jedno 15-ak godina (koji je btw. za glavu visi od nje) u sred Knez Mihajlove da sam ostala bez teksta. Ne prodje dan da ne vidim bar jednog roditelja dnevno kako lema dete na sred ulice. Ja stvarno ne znam gde cemo mi sa tolikom agresijom zavrsiti... Crveni Baron, GeniusAtWork and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 3 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 12, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2014 To je jedan od nasih problema... Previse smo agresivni ... florenntina је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Октобар 12, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2014 To je jedan od nasih problema... Previse smo agresivni ... Povijesni momenat sto bi rekla braca Kroacijanci, da se i ti i ja u necemu konacno slozimo I dakle, druze Barone, sta ti mislis, sta je uzrok te povecane agresije u Srbiji? Bas sam zadnjih dana razmisljala o tome dosta... https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 12, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2014 I dakle, druze Barone, sta ti mislis, sta je uzrok te povecane agresije u Srbiji? Bas sam zadnjih dana razmisljala o tome dosta... Сад ће да каже да су Срби агресивни јер не плаћају порез. Онда ће да се појави Милосавке и добићемо 15 страна о банкама, кредитима и Русима. Плутон, Пг, GeniusAtWork and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 12, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2014 Мислим да је узрок агресије неолиберални модел капитализма који смо некритички прихватили. feeble, Juanito, Пг and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Панарет Написано Октобар 12, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2014 Ја сам студент Филозофског...Студентски захтеви су на месту, лично ме "не каче", јер ћу од овог семестра бити на мастер студијама, али сам јако поносан што је Филозофски предводник студентског бунта и што су протести и блокаде факултета учинковити...Уосталом, атмосфера на факсу тада зна да буде врела Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 12, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2014 Ја сам студент Филозофског...Студентски захтеви су на месту, лично ме "не каче", јер ћу од овог семестра бити на мастер студијама, али сам јако поносан што је Филозофски предводник студентског бунта и што су протести и блокаде факултета учинковити...Уосталом, атмосфера на факсу тада зна да буде врела Туђ леб једеш, а мој си свет нашо да мењаш! Јелина, Панарет, nana and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука