šangaj Написано Фебруар 15, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2010 У последње време на емисијама РТС-а сам чуо "невероватне" ствари. - Свети Никола је исто што и Деда Мраз. - Свети Трифун је био винопија и волео је жене. (Мислим да је реч о Жикиној шареници) - И емисија Адање Полак о Масонима, како су они добротвори итд. Линк емисије Адањљ Полак: http://www.rts.rs/page/tv/ci/story/17/%D0%A0%D0%A2%D0%A1+1/496281/%D0%A2%D0%B0%D1%98%D0%BD%D0%B0+%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BE%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B3+%D1%85%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B0+%D1%83+%D0%91%D0%B5%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4%D1%83.html?message=ok Погледајте коментаре о емисији. Можда претерујем а можда сам и досадан, али лично мислим да "јавни сревис" оваквим информацијама обманјује народ. Овај пост нема везе са претплатом. ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 15, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2010 Ако нешто гледам на РТС-у, то су вести, и емисије на Другом програму. Али и за тај Други програм, који има неку као православну и традиционалну концепцију, могу рећи да је застарео. Пласира се етнос и фолклор на аматерски начин. Питам се само зашто нас представљају као Дикана и Вукана, а онда се појави например Мира Адања Полак са питким и темпераментним емисијаицама о Масонима например, да им по мени направи рекламу. Ко су они се може и знати, али чему се они клањају заправо? smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 15, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2010 мало о деда мразу https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,2966.0.html не гледам ТВ јер ми се згадио за живота. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 15, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2010 На РТС-у гледам само ''Квадратуру круга'' и неку спортску емисију. Јавни сервис Србије је постао јавни WC Србије... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Фебруар 15, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2010 Не пратим ништа на режимској телевизији осим кад спортске репрезентације имају наступе. Културни и образовни програм РТС-а је, заиста, полупрофесионалан, стереотипан и досадан. Чини се да на РТС-у ради, искључиво, полтронски настројена радна снага која се очајнички држи својих радних места и без икакве воље да се бори за истину. БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest O.Ugrin Написано Фебруар 15, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2010 ''Cemu nas uce?'' - jeste jedno pitanje, koje ni ne zavisi od nas; ali, od koga, i da li, cemo uciti, jeste sasvim drugo pitanje i ono iskljucivo - OD NAS ZAVISI! Tako da, kao i uvek - MISLITE O TOME! Bog vas blagoslovio - Ugrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jelica-djuric Написано Фебруар 17, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 Tv ne pratim, vrlo retko, jer lose utice na duhovni zivot coveka i dece pogotov. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Фебруар 22, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2010 ТВ све мање гледам, иако је у просторији у којој боравим стално укључен због других. Нервира ме што стално блебеће, али шта да се ради. Генерално тв програм је углавном штетан, налети понекад нека корисна емисија или документарац, али ријетко и наравно ако имам среће да се нађем тада пред тв-ом. Углавном гледам филмове које сама одаберем. Понека емисија на екплореру или хисторију, али све је то танко. ТВ ме углавном нервира,и ријетко одушевљава. Размишљам да га избацим из живота заувијек. 0110_hahaha Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Март 26, 2010 Пријави Подели Написано Март 26, 2010 Uče nas kako da "požutimo" što više !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука