Solomon Kane Написано Фебруар 16, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2010 Ево једног лепог прогграма за моју браћу.Сместио сам све потребне модуле и направио сам га у портабл верзији.Изволите! The Word Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Фебруар 16, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2010 Изволите овај програмчић (такође портабл верзија),...једино што је само на енглеском,али је више него занимљив због неких ствари које има у себи. theophilos 30 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Фебруар 16, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2010 ??? ?????? ????? ????????? ?? ???? ?????.??????? ??? ??? ???????? ?????? ? ???????? ??? ?? ? ??????? ???????.????????! The Word ??? ??????? ?? ???? ??????? klapklap ?????? ?? ???? ????? ??????? ? ???? 0442_feel У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Фебруар 16, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2010 Слава Богу а хвала и свима вама...упознао сам доста форумаша и баш зато ми није тешко ништа да урадим за вас моју браћу у Христу! Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Фебруар 16, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2010 а за шта служи конкретно "ворд"? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Фебруар 16, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2010 ? ?? ??? ????? ????????? "????"?????????? ??????????? ?????? ???????? ??-? ? ??-?,???????? ????????,????? ??????? ???? ???????????? ?????????? ???????? ?? ???????? ????? ? ??? ?????????? ????????? ???,???... Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Фебруар 16, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2010 ? ?? ??? ????? ????????? "????"?????????? ??????????? ?????? ???????? ??-? ? ??-?,???????? ????????,????? ??????? ???? ???????????? ?????????? ???????? ?? ???????? ????? ? ??? ?????????? ????????? ???,???...ODLICNO JE!!samo ubuduce postavi pored programa malo objasnjeje da se zna cem sluzi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Фебруар 17, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 Ок,важи...мада није лоше да мало "процуњаш" по самом програму и све ће ти убзро бити кристално јасно,а не мене да мучиш. 0104_cheesy Шалим се! Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Фебруар 17, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 Охридски пролог, https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,788.msg110640.html#new Директно са сајта видовдан.орг http://forum.vidovdan.org/viewtopic.php?f=1&t=6570&st=0&sk=t&sd=a&sid=b8dc231755696045ae0b16428727654d&start=15 напомена: фајлови "Ohridski prolog - Instalacija.part**.rar" на првом посту не раде, не постоје. Зато идите на 2. страну и преузмите фајлове "http://www.4shared.com/file/111504871/4 ... art01.html". 0110_hahaha Надам се да сте ме разумели. 0110_hahaha klapklap klapklap ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Фебруар 17, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 Јој што је доброоо! 319.gif Хвала брату Жарку и теби на овом лепом изненађењу! 0203_cool klapklap klapklap Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука