Млађони Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Ма да, гранд парада је тако политички обојена да је то већ немогуће пратити због политичких иступа њених звезда. Какве везе гранд парада има са утиском недеље? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Ја мислио да сте до сад вратили Ољу на посо, и поред жеље власника телевизије, толко ми јако делово тај ваш фронт? Каки сте ми ви протестанти?! Ел сте правили неке протесте, нисам чуо, ил само секташите по форумима? Него, де је Радуловић? Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Него, де је Радуловић? Не смеју да га пусте по телевизији. баш ме занима што..... не знам чега се плаше... LISA and florenntina је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Какве везе гранд парада има са утиском недеље? Какве везе има утисак недеље са зарађивањем пара? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 И даље навијамо за неолибеларни капитализам.. никако да га видимо у Србији.. Како га не видиш? Па видиш како је грк лепо решио проблем профитабилности своје телевизије. Crveni Baron and arizan је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Него, де је Радуловић? Ne opet .... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Не смеју да га пусте по телевизији. баш ме занима што..... не знам чега се плаше... Вероватно његових бирача, ипак је то много људи, једва су их прошли пут склонили са улице. Нико неће нереде. Натан and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Какве везе има утисак недеље са зарађивањем пара? Гледана емисиј, доноси гледаност, гледаност телевизије = паре. Вероватно његових бирача, ипак је то много људи, једва су их прошли пут склонили са улице. Нико неће нереде. Оно што је разлика између његових бирча и остлих, је то што су његови цивилизовни. Не правимо нереде... А сад батали да прозиваш, иначе ћу морати да ти узвратим истом мером... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Гледана емисиј, доноси гледаност, гледаност телевизије = паре. A ti si gledao utisak nedelje pa cenis da je zbog toga gledanost bila odlicna? Баба је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Гледана емисиј, доноси гледаност, гледаност телевизије = паре. Па није толико била гледана. Нико нормалан не би укинуо гледану емисију која доноси паре! То ти причам на овој теми, била је гледана пре пар година кад си ти погледао последње три емисије заредом? Паре доносе спозори , рекламе, смс гласање, итд. На крају грк није укинуо емисију него је све емисије политичког типа пребацио на ИНФО канал а од обичног Бу92 прави тв забавног типа. Оља је сама себе избацила не приставши да пређе на инфо канал на коме је требала по емисији имати 15 иљада јеври дакле много више него до сада. Зашто није пристала? Ма сигурно због цензуре или тако неке њене садашње приче. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Размажена кругдвојкашка квазиелита Натан and arizan је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 A ti si gledao utisak nedelje pa cenis da je zbog toga gledanost bila odlicna? Ма јес, ко то у Србији гледа, емисије таквог формта су гледане само тамо где влст не ради у корист народа. Овде није потребна нити гледана. http://nuns.rs/info/news/5296/rekordna-gledanost-utiska-nedelje.html Па није толико била гледана. Нико нормалан не би укинуо гледану емисију која доноси паре! То ти причам на овој теми, била је гледана пре пар година кад си ти погледао последње три емисије заредом? Би, уколико ти емитовње те емисије и сукоб са политичарим може донети веће губитке него што ти та емисиј доноси доходак. Паре доносе спозори , рекламе, смс гласање, итд. А паре се губе кроз порезе, отежвање пословање, регулације, дозволе.... А исто их доносе и субвенције, блискост са полтиичарима итд... Проваљујем ја да ви не волите бећковићку па овко причате.... навијачко размишљање.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Па није толико била гледана. Нико нормалан не би укинуо гледану емисију која доноси паре! То ти причам на овој теми, била је гледана пре пар година кад си ти погледао последње три емисије заредом? Паре доносе спозори , рекламе, смс гласање, итд. На крају грк није укинуо емисију него је све емисије политичког типа пребацио на ИНФО канал а од обичног Бу92 прави тв забавног типа. Оља је сама себе избацила не приставши да пређе на инфо канал на коме је требала по емисији имати 15 иљада јеври дакле много више него до сада. Зашто није пристала? Ма сигурно због цензуре или тако неке њене садашње приче. Зар није цела тема баш о томе? Неколико људи је одговорило на све то, па је сад ваљда неки ред да ти одговориш на одговоре, а не да се враћаш на почетак. Али шта ја знам, ја сам само друг члан... florenntina and LISA је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Зар није цела тема баш о томе? Неколико људи је одговорило на све то, па је сад ваљда неки ред да ти одговориш на одговоре, а не да се враћаш на почетак. Али шта ја знам, ја сам само друг члан... Ти вероватно имаш више времена да испратиш целу тему. И како видим решио си да ми делиш пацке кад год ја то не стигнем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 http://nuns.rs/info/...ka-nedelje.html Податак из 2006. године, чисто да приметим. Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука