Баба Написано Октобар 6, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2014 Pa recimo mogli su da urade nesto povodom Briselskog sporazuma a ne da samo nastave ono sto je Borko zapoceo. Cini mi se da su to i obecavali pred neke tamo izbore. A sad vise niko nista i ne pominje povodom Kosmeta, a ljudi se dole osecaju ostavljeni od svih. To se nije ocekivalo od patriotske stranke. Oni samo rade sta im se kaze, i to je to. Kako to moze biti nacionalna politika kad se ne vodi racuna o interesima Srbije? Сила Бога не моли. Овога је и Путин свестан у Украјини а Вучић би био ретардиран када тога не би био свестан поводом Косова. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 6, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2014 Pa recimo mogli su da urade nesto povodom Briselskog sporazuma a ne da samo nastave ono sto je Borko zapoceo. Cini mi se da su to i obecavali pred neke tamo izbore. A sad vise niko nista i ne pominje povodom Kosmeta, a ljudi se dole osecaju ostavljeni od svih. To se nije ocekivalo od patriotske stranke. Oni samo rade sta im se kaze, i to je to. Kako to moze biti nacionalna politika kad se ne vodi racuna o interesima Srbije? То је празно обећање. Свако ко ти обећва да ће да крши међународне уговоре - лаже. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 nana, florenntina, Manolis and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Eto emisija ide i dalje ... Ovo je dobra stvar, u sopstvenoj reziji pa dok se isplati ... Zasto bi neki grk morao da placa gospodju Beckovic 15 000 € mesecno kada joj odlicno ide i ovako ... nana је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Spaljivanje knjiga i samovoljno ukidanje emisije u kojoj bi se eventualno mogla cuti kritika vlasti u ovoj samoproklamovano demokratskoj, slobodarskoj zemlji i te kako su u vezi. Sve ukazuje na opsti "duh vremena" u Srbiji danas koji mene licno vise brine nego sto me raduje. Izvini, ovo "samovoljno" je zato sto tebe nisu pitali ili nekog drugog? Ako bi mogla da pojasnis malo ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Tu je Youtube da pomogne .... moze sada gospodja Beckovic da se udruzi sa Gospodarem Vremena ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Уопште није циљ смањивање гледаности "Утиска Недеље " 100 % програмска реформа.... Ако би били тоше па да поверујемо у то oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Па идемо, стоп контроли медија. Zašto je Antonije Pušić odbio novac od B92 zbog Utiska nedelje „Dobio sam poslovnu ponudu sa TV B92, serija o ekologiji i zdravom životu. Rekao sam da možemo da razgovaramo kad vrate "Utisak Nedelje" u program, iako bi mi dobro došla dodatna zarada. Mislim da je solidarnost osnov svakog civilizovanog društva, i da bez solidarnosti svako društvo srlja u propast.“ http://www.bizlife.rs/vesti/72974-zasto-je-antonije-pusic-odbio-novac-od-b92-zbog-utiska-nedelje LISA, feeble and florenntina је реаговао/ла на ово 3 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Код грка нема политике канда. Брига њега за српску политичку сцену њега само паре занимљу. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Па идемо, стоп контроли медија. Zašto je Antonije Pušić odbio novac od B92 zbog Utiska nedelje „Dobio sam poslovnu ponudu sa TV B92, serija o ekologiji i zdravom životu. Rekao sam da možemo da razgovaramo kad vrate "Utisak Nedelje" u program, iako bi mi dobro došla dodatna zarada. Mislim da je solidarnost osnov svakog civilizovanog društva, i da bez solidarnosti svako društvo srlja u propast.“ http://www.bizlife.rs/vesti/72974-zasto-je-antonije-pusic-odbio-novac-od-b92-zbog-utiska-nedelje Odlicno! Jos jedna budala manje.... Баба је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Код грка нема политике канда. Брига њега за српску политичку сцену њега само паре занимљу. Да би зарадио паре у Србији мораш да се увлачиш и чиниш услуге полтиичарима. То добијеш кад имаш много контрола, дозовола, регулације. Дакле логика је проста, даа би зарадио паре мора да чини "услуге" политичаарима. знате д је тако на свком пољу... па сад овде као верујете да су медији независни од тога.... То ти је тај "буразерски каапитализам" ако си чуо некад. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Да би зарадио паре у Србији мораш да се увлачиш и чиниш услуге полтиичарима. То добијеш кад имаш много контрола, дозовола, регулације. Дакле логика је проста, даа би зарадио паре мора да чини "услуге" политичаарима. знате д је тако на свком пољу... па сад овде као верујете да су медији независни од тога.... То ти је тај "буразерски каапитализам" ако си чуо некад. Mislis Djindjic, Ceda, Beckovic Olja?.. Натан је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Да би зарадио паре у Србији мораш да се увлачиш и чиниш услуге полтиичарима. То добијеш кад имаш много контрола, дозовола, регулације. Дакле логика је проста, даа би зарадио паре мора да чини "услуге" политичаарима. знате д је тако на свком пољу... па сад овде као верујете да су медији независни од тога.... То ти је тај "буразерски каапитализам" ако си чуо некад. Ма да, гранд парада је тако политички обојена да је то већ немогуће пратити због политичких иступа њених звезда. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Па идемо, стоп контроли медија. Zašto je Antonije Pušić odbio novac od B92 zbog Utiska nedelje „Dobio sam poslovnu ponudu sa TV B92, serija o ekologiji i zdravom životu. Rekao sam da možemo da razgovaramo kad vrate "Utisak Nedelje" u program, iako bi mi dobro došla dodatna zarada. Mislim da je solidarnost osnov svakog civilizovanog društva, i da bez solidarnosti svako društvo srlja u propast.“ http://www.bizlife.rs/vesti/72974-zasto-je-antonije-pusic-odbio-novac-od-b92-zbog-utiska-nedelje Ама кад је пола Србије остало без посла они су свирали *** што се ономад нису солидарисали , него су навијали за неолиберални капитализам и за транзицију "Миле против транзиције", па добро Миле где си сад да браниш колезу?! arizan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Ама кад је пола Србије остало без посла они су свирали *** што се ономад нису солидарисали , него су навијали за неолиберални капитализам и за транзицију "Миле против транзиције", па добро Миле где си сад да браниш колезу?! И даље навијамо за неолибеларни капитализам.. никако да га видимо у Србији.. florenntina је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука