Милан Меденица :) Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 ? ??? ????? ?? ????? ?????? ?? ???? ???? ????????. ? ??????? ???????? ?????????? ?? ?????? ????? ??????? ??? ? ?????? ????????? ?? ????????. ????? ??????? ??????? ??? ???? ?? ???? ????. ???? ??????? ????? ? ????? ?? ????? ???? ???? ??????? (???? ?? ??????? ??? ? ??? ???? ???? ?????????), ????? ???? ?? ????? ???? ????? ??? ??????? (??? ?????? ?????? ????) ? ???? ?? ???? ?? ???? ?? ????? ?? ??????? ????? ???? ????????, ???? ?????? ??? ???? ???????? ??? ??????. ????? ?? ??????? ???? ???? ????? ?? ???? ? ????? ( ? ??? ????? ?????? ????? ????????? ?? ???? ??????) ? ??? ??? ???????? ???? ?? ????? ?? ???????? ??? ? ???. ???????? ??????? ????? ???? ? 90 ????? ????????? ?????? ??? ????? (????????) ? ??? ??? ???? ????? ?????? ?????????. ???? ???? ?? ???? ????? ?????? ????????? ??????? ? ??? ? ????????? ?????. ???? ???? ?? ?? ?????? ??????? ?????? ???? ?????? ??? ?? ????? ??????? ???? ?? ???? ???????? ??????? ?? ?? ????? ???? ???? ? ?? ??? ??????? ?????????? ?????????? ???????. Srbija_smesko ?????? ?? ???? ?? ??? ???? ? ??????????? ?????????, ???? ?????? ????? ???? ?? ???? ???????.? ????? ????????? ???? ??????? ?? ?????? ???????? ?????????, ???? ????? ??? ?? ?? ???? ?? ???????? ?.?. ????? ??? ????????, ????? ?? ?? ?? ?? ?????? ??????? ? ????? ''????????'' клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 ?? ????? ??? ??? ????? ???????? ???? ?? ????? ???? ???? ???? ???????. ?? ?? ???? ???????. ???? ?? ????????? ?? ????, ???? ???? ?? ?????????, ???? ?????? ???? ?? ???????; ??? ??? ?? ??? ????? ? ?????? ?????. dada ?? ?? ???? ????? ????????!????? ?? ??, ?? ?? ????? ?????????? ?? ??????????? ??????.??? ?? ??????, ? ???? ?? ??????. ?????????? ?????????? ?? ?????? ???? ????????. Srbija_smesko klapklap klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 ?????? ?? ??????? ????? ?? ???????? ?????????? ?? ?? ????? ???? ?? ?????? ?????? ?? ?? ?????????? ???? ???????? ? ????? ? ???? ???? ?? ???????. ??????? ??? ????? ????? ? ??????? ??? ?? ???????? ????????? ?? ?? ?? ?????? ?? ?????? ????????. klapklap klapklap Srbija_smesko ?? ?????? ? ????? ?????? ???? ?? ?????? ? ?? ??? ?? ?? ?????? "?????????" ???? ?? ??? ??????? ? ?? ????? ?????????? ?????? (?????? ??????). "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тувок Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 Ти бракови нису били из користи већ из глупости. У северној Бачкој је највећи проценат разведених бракова у целој Србији. Ако нисте схватили до сада на шта сам хтео да скренем пажњу нећете онда никада ни схватити. Код таквих људи свест о националној припадности скоро и не постоји. Код нас први корак ка православљу је српство, а шта је код њих први корак? Није ни чудо што у мом крају има више секти него на подручју целе бивше Југославије. Srbija_smesko Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тувок Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 Јевреји нису хтели да се мешају са другим народима јер су остали били безбожници и пагани. А ми данас чинимо то исто са 10 пута горима, онима који нам отеше најсветији комад земље. Не могу да верујем какви смо ми Срби као народ. Заправо и не заслужујемо ништа боље са оваквим ставовима, мишљењима и делима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 Brate Tuvok (ili kako god da se zoves), ja tebe razumem... donekle... a cini mi se a ti i ne pokusavas da razumes druge. Ja jesam srpkinja, ne da se toga ne stidim nego me to i raduje. Puno mi je srce moje Srbije i mog divnog srpskog naroda. Zato i jesam odlucila da ne odem odavde, iako sam mnogo puta mogla. ALI sam pre svega pravoslavna hriscanka. Moja otadzbina je Carstvo Nebesko... Moja dedovina je tamo gde su mi dedovi, ne ovde gde su im grobovi... Svaka cast coveku koji bi i turkinju ozenio.... ma i eskimku... ako sa njom trazi Carstvo Nebesko... "Zemaljsko je za malena carstvo a nabesko uvijek i do vijeka" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 тувок, па ваљда је први корак ка православљу крштење које потире сваку другу припадност, сем православљу? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 "...neka nas nestane ali da nestanemo kao ljudi, jer nećemo onda nestati, živi ćemo otići u ruke Boga Živoga." Patrijarh Pavle Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 Овде код нас када се двоје различитих вјера(православље и католицизам) узму, најчешће обоје узму католичку вјеру, док је брак хришћана и муслимана све ријеђи после рата Srbija_smesko У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тувок Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 Половина крштених и не зна заправо шта је то крштење и шта означава. Па погледајте само како се данас прослављају славе, то је страшно. Још кад изгубимо националну свест (што се дешава у мешаним браковима) нећемо имати ништа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JELENA Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 Svaka cast, 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 ???? ??? ??? ???? ?? ????? ?????????? ?????(??????????? ? ???????????) ????, ???????? ????? ???? ????????? ?????, ??? ?? ???? ???????? ? ????????? ??? ?????? ????? ???? 0442_feela gdje Lazo ti zivis,bjez od brankovica roda sto dalje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тувок Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 Ми смо деца Божија. И људи аријевске расе којој је судба доделила почасну улогу да буде главни носилац Хришћанства у свету. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 ???????? ???????? ? ?? ??? ??????? ??? ?? ?? ??????? ? ??? ????????. ?? ?????????? ???? ???? ?? ????? ??????????? ?????, ?? ?? ???????. ??? ??? ???????? ?????????? ????? (??? ?? ?????? ? ??????? ?????????) ?????? ????? ?????.???? ???? ????? ???? ????? ?? ?? ????? ?????. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 ?? ??? ???? ??????. ? ???? ????????? ???? ????? ?? ????? ???????? ??????? ????? ?? ???? ?????? ??????? ??????????? ? ?????.????? ?? ?? ?? ???? ????? ?? ????? ?? ????? ??????? ?? ???? ??????. 0442_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука