зеленизуб Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Шта ти воља, слободу избора имамо сви. Само ако хоћеш фото Данијелу, мораш дозволу да добијеш. Исто ко што би неко морао да добије твоју дозволу да користи фото Зеленизуб, под условом да се нађе неко ко жели. Види RYLAH... Слободном вољом можеш и да изабереш неког другог, ко то жели, наравно, па да губиш концентрацију у форми дијалога од јутра до сутра. и за случај да ти је промакло реч је о ратном албуму српске војске. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Види RYLAH... Слободном вољом можеш и да изабереш неког другог, ко то жели, наравно, па да губиш концентрацију у форми дијалога од јутра до сутра. Види Зубе... Ја сам само рекао да ниси у праву око дозвола за фотографије и то је све, после сте се и ти и Тања накачили причама прво о правној страни, а сад видим да је проблем изгледа у томе што тврдиш да слике нису довољно квалитетне, па се питаш што би их неко користио. Колико се мени чини, ти немаш проблема ни са правном страном ове приче, ни са мном, а са ким имаш види сам са собом. Поздрав. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Види Зубе... Ја сам само рекао да ниси у праву око дозвола за фотографије и то је све, после сте се и ти и Тања накачили причама прво о правној страни, а сад видим да је проблем изгледа у томе што тврдиш да слике нису довољно квалитетне, па се питаш што би их неко користио. Колико се мени чини, ти немаш проблема ни са правном страном ове приче, ни са мном, а са ким имаш види сам са собом. Поздрав. Мене не мешај у ваш дијалог. зеленизуб је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 26, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Зашто би неко користио твоје фотографије "za prodaju, zaradu i sl.", са све логотипом фото Данијела, када је комплетну архивску грађу насталу током Првог светског рата дигитализовала Народна библиотека Србије и слободна је за коришћење? Тачније, Дигитална библиотека Велики рат која је опет део пројекта Еуропеана колекције 1914-1918. "Jasnije sada?" Zato sto mi je to vec radjeno do sada sa mnogo mojih fotografija. Тања1 and зеленизуб је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 са све логотипом фото Данијела"Jasnije sada?" Данијела ја сам и даље између не'м срца да кажем, испашће како критикујем, а с друге стране је опет ту дуг прецима. Не знам ја сад ко'ко осталим делујем убедљиво сотим инсистирањем на "ауторским правима", ал' сам самом себи смешан, хех, искрено, и то у глобалним размерама, него ти види па нешта ту... RYLAH је већ врло озбиљно, колико ту успем да приметим, решио да ( држи ватрене монологе ) ме мори смрћу нечовечном. Да не кажем пост'о критичан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 26, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Данијела ја сам и даље између не'м срца да кажем, испашће како критикујем, а с друге стране је опет ту дуг прецима. Не знам ја сад ко'ко осталим делујем убедљиво сотим инсистирањем на "ауторским правима", ал' сам самом себи смешан, хех, искрено, и то у глобалним размерама, него ти види па нешта ту... RYLAH је већ врло озбиљно, колико ту успем да приметим, решио да ( држи ватрене монологе ) ме мори смрћу нечовечном. Да не кажем пост'о критичан. U redu je, razumem te. Kada sam tražila dozvolu za fotografisanje i objavljivanje, objasnila sam u koju bi to bilo svrhu. A ta svrha je bila jedna jedina a to je da ovo vide ljudi i shvate nešto o našoj prošlosti. Ovo je jedino mesto na kom sam planirala da ih objavim i to sam uradila (imam svoj sajt sa fotografijama koje prodajem i nijedna od ovih fotografija se ne nalazi tamo). Nikako da zaradim. I ne želim da bilo ko drugi zaradi na njima. Ovakva komukacija (forum) otežava mi da objasnim, nekad, neke stvari i žao mi je što se nismo razumeli i što smo uznemirili jedni druge. зеленизуб је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука