cloudking Написано Септембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2014 А не "шаљу" ни српском народу који доље живи!!! Како мало о томе не размислиш?! Salju. Na istom festivalu ucestvuje i jedna kulturna institucija iz leposavica. Vidis kako je lako doneti pogresan sud kad ne poznajes informacije? Infomracija je jedini put ka prosvecenju..a ne ubedjenja i mentalne konstrukcije... Infomrisite se ljudi... sto dozvoljavate da vam drugi pricaju kako treba da mislite i da se ponasate? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2014 Колко пара?!!! Реци, одма купујем! Ovo je oftopik... javi se na PP da se dogovorimo... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2014 Ne mogu smorio me... gasim ga uskoro... u stvari prodajem. Ako oce neko kupi nek se javi. Питај сотону RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2014 Питај сотону On mi ga prodao i sad oce nazad ispod cene... muljator... ne dam! Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2014 Па браво! Крајње је време. Нека обични људи - научници, уметници, привредници итд. превазиђу ово лудило које су направили политичари. Доста је било. https://www.pouke.org/forum/topic/27832-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%BE%D0%B2%D1%83-%D0%BF%D0%B0%D0%B2%D0%BB%D0%B5-%D0%BC%D0%B8%D1%85%D0%B0%D1%98%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%9B/ cloudking је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2014 Доста је било. Нисам знао да је Радуловић дао паре за хостинг. Млађони, Grizzly Adams and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2014 За ове ме стварно боли уво, али реци је ли ово нормално?! " Па није нормално, али нема потребе да се диже фрка око тога. Само му се даје на "значају". oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Септембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2014 Salju. Na istom festivalu ucestvuje i jedna kulturna institucija iz leposavica. Vidis kako je lako doneti pogresan sud kad ne poznajes informacije? Infomracija je jedini put ka prosvecenju..a ne ubedjenja i mentalne konstrukcije... Infomrisite se ljudi... sto dozvoljavate da vam drugi pricaju kako treba da mislite i da se ponasate? Нисам те то питао, нити ме занимају фирме, него како живи доље обичан народ! Зато сам и ставио под наводнике оно "шаљу". Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2014 Нисам те то питао, нити ме занимају фирме, него како живи доље обичан народ! Зато сам и ставио под наводнике оно "шаљу". Pa onda otovri zasebnu temu jer se ovde ne prica o tome tako da gusis poprilicno... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука