Милица Написано Март 29, 2010 Пријави Подели Написано Март 29, 2010 Слон стар 4 године спасао осмогодишњу девојчицу од цунамија 2004, својим телом штитио је од надолазећих таласа, и извукао из воде. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Март 29, 2010 Пријави Подели Написано Март 29, 2010 Делфин спасао сурфера од напада ајкуле! Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Март 29, 2010 Пријави Подели Написано Март 29, 2010 Све је преузето са сајта http://www.all-creatures.org/stories/a-eight.html и укратко преведено од стране ја. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 29, 2010 Пријави Подели Написано Март 29, 2010 Слава Богу, Хвала Милице Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Март 29, 2010 Пријави Подели Написано Март 29, 2010 0110_hahaha Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Izuzetno, i posle nek neko kaze da je sve nastalo samo od sebe... Koliko ljubavi je Bog polozio u sve zivo, mozemo samo da zamislimo kako su izgledale i ponasale se one velike "zveri" pripitomljene od svetitelja (sv. Gerasim, sv. Serafim iz Sarova,...), kad se ovako ponasaju zivotinje inace... I kad vidim da je i svinja spasla coveka, vise mi se uopste ne jede meso!... Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Април 9, 2010 Пријави Подели Написано Април 9, 2010 Дође и мени понекад да престанем да једем месо. Само бих морала онда и мојим псима то да објасним :-)))) Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Април 9, 2010 Пријави Подели Написано Април 9, 2010 Чемп 27.02.2010. Мешанац вучјака, стар 4 године погођен је хицем из пушке 5 пута у груди, док је штитио своје газде од пљачке. Тако рањен држан је као доказ у полицији током 10 дана, када је добијао само антибиотике и лекове против болова. Када је истрага завршена, предат на еутаназију. Власник је одустао од старатељства над њим, вероватно због високе цене ветеринарских услуга ($5,500). Азил у ком се он налазио, контактирао је неку госпођу која се бави спашавањем вучјака, по имену Tiffany Norton. Он је оперисан, али у тексту не пише јасно да ли му је ампутирана нога. Само пише да је право чудо што ни један метак није погодио ни једну артерију или неки важан орган. http://www.all-creatures.org/stories/a-champ.html Из других извора: "Један инч је фалио да Чемп буде погођен у мозак, то је невероватна прича." http://www.ocregister.com/articles/dog-239883-champ-german.html Новац је сакупљен од донација, којих је било толико, да је остало и за помоћ осталим псима из тог прихватилишта. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 9, 2010 Eto, covek na coveka napao, a zivotinja ga brani... 0202_238 Sto bi rek`o vladika Nikolaj "zar tvar da bude covekoljubivija prema ljudima, nego covek prema coveku"... Sta da se kaze, pametnima dosta... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Април 9, 2010 Пријави Подели Написано Април 9, 2010 Мој Шврћа је за сад показао толико "судјеловања" самном, да је хтео да седне код мене у крило да се клацкамо. Ујутру кад се ја протежем, обавезно и он то ради!!! t4431 Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јун 10, 2010 Пријави Подели Написано Јун 10, 2010 Керуша Лара спасла баку! Keruša Lara lavežom primorala Ljubicu Keser iz Kljajićeva kod Sombora da izađe iz kuće samo tren pre nego što je soba propala kroz pod. http://www.pressonline.rs/sr/vesti/regioni/story/120964/Keruša%20Lara%20spasla%20baku!.html Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Несташна Написано Новембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2015 Био је 25.10.2014 године када су стигле тужне вести из Москве. Нажалост убијен ми брат који имао свега 28 година. Неколико дана касније добила сам фотографије на фб од његових пријатеља. Крштеница и фотографија са свештеником, крстио се само недељу дана пре убиства. Вечна му слава Sanja Т. and Драган_Петровић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aliluja Написано Новембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2015 Bog nam spas šalje i kroz životinje. Slava Bogu! Kaludjerovic Sreten and Несташна је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Новембар 23, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2015 1609760_790953064294993_9168536953177280908_n.jpg Био је 25.10.2014 године када су стигле тужне вести из Москве. Нажалост убијен ми брат који имао свега 28 година. Неколико дана касније добила сам фотографије на фб од његових пријатеља. Крштеница и фотографија са свештеником, крстио се само недељу дана пре убиства. Вечна му слава Нека му је вјечан покој. Надам се да вам је ова крштеница могла послужити као неки вид утјехе у тим тешким тренуцима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Несташна Написано Новембар 23, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2015 Нека му је вјечан покој. Надам се да вам је ова крштеница могла послужити као неки вид утјехе у тим тешким тренуцима. Амин! "Нисмо дошли да останемо овде, овде је све пролазно, нестално; изашли смо рођењем и осванућемо смрћу". Kaludjerovic Sreten and Драган_Петровић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука