Jump to content

Необичне приче

Оцени ову тему

Препоручена порука

Слон стар 4 године спасао осмогодишњу девојчицу од цунамија 2004,

својим телом штитио је од надолазећих таласа,

и извукао из воде.

Постављена слика

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Izuzetno, i posle nek neko kaze da je sve nastalo samo od sebe... 0405_feel

Koliko ljubavi je Bog polozio u sve zivo, mozemo samo da zamislimo kako su izgledale i ponasale se one velike "zveri" pripitomljene od svetitelja (sv. Gerasim, sv. Serafim iz Sarova,...), kad se ovako ponasaju zivotinje inace...

I kad vidim da je i svinja spasla coveka, vise mi se uopste ne jede meso!... nasznak

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Чемп

27.02.2010.

Мешанац вучјака, стар 4 године погођен је хицем из пушке 5 пута у груди,

док је штитио своје газде од пљачке. Тако рањен држан је као доказ у полицији током 10 дана,

када је добијао само антибиотике и лекове против болова.

Када је истрага завршена, предат на еутаназију. Власник је одустао од старатељства над њим,

вероватно због високе цене ветеринарских услуга ($5,500).

Азил у ком се он налазио, контактирао је неку госпођу која се бави спашавањем вучјака, по имену Tiffany Norton. Он је оперисан, али у тексту не пише јасно да ли му је ампутирана нога. Само пише да је право чудо што ни један метак није погодио ни једну артерију или неки важан орган.

http://www.all-creatures.org/stories/a-champ.html

Из других извора:

"Један инч је фалио да Чемп буде погођен у мозак, то је невероватна прича."

http://www.ocregister.com/articles/dog-239883-champ-german.html

Новац је сакупљен од донација, којих је било толико,

да је остало и за помоћ осталим псима из тог прихватилишта.

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

Eto, covek na coveka napao, a zivotinja ga brani... 0202_238

Sto bi rek`o vladika Nikolaj "zar tvar da bude covekoljubivija prema ljudima, nego covek prema coveku"...

Sta da se kaze, pametnima dosta...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Мој Шврћа је за сад показао толико "судјеловања" самном,

да је хтео да седне код мене у крило да се клацкамо.

Ујутру кад се ја протежем,

обавезно и он то ради!!!  t4431

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

Керуша Лара спасла баку!

Keruša Lara lavežom primorala Ljubicu Keser iz Kljajićeva kod Sombora da izađe iz kuće samo tren pre nego što je soba propala kroz pod.

Постављена слика

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/regioni/story/120964/Keruša%20Lara%20spasla%20baku!.html

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

• 5 years later...

Био је 25.10.2014 године када су стигле тужне вести из  Москве. Нажалост убијен ми брат који имао свега 28 година. Неколико дана касније добила сам фотографије на фб од његових пријатеља. Крштеница и фотографија са свештеником, крстио се само недељу дана пре убиства.

Вечна му слава 

Подели на овим сајтовима

attachicon.gif1609760_790953064294993_9168536953177280908_n.jpg

Био је 25.10.2014 године када су стигле тужне вести из Москве. Нажалост убијен ми брат који имао свега 28 година. Неколико дана касније добила сам фотографије на фб од његових пријатеља. Крштеница и фотографија са свештеником, крстио се само недељу дана пре убиства.

Вечна му слава

Нека му је вјечан покој. Надам се да вам је ова крштеница могла послужити као неки вид утјехе у тим тешким тренуцима.
Подели на овим сајтовима

Нека му је вјечан покој. Надам се да вам је ова крштеница могла послужити као неки вид утјехе у тим тешким тренуцима.

Амин! "Нисмо дошли да останемо овде, овде је све пролазно, нестално; изашли смо рођењем и осванућемо смрћу". 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...