Jump to content

Реч главног и одговорног уредника портала Поуке.орг

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

• Гости
Guest свештеник Иван

Драги пријатељи, чланови и посетиоци портала Поуке.орг и форума Живе Речи Утехе,

Како од понедељка почиње Велики часни пост, поједине теме ће бити закључане, а отворене теме које ће појашњавати значај дана који долазе.

Теме које ће бити закључане у дане поста, одредиће Администрација портала.

На овом месту ћу Вас обавештавати о битним одлукама Модерације које се тичу рада портала, форума, новим сервисима које покрећемо итд...

свештеник Иван Цветковић

Подели на овим сајтовима

????? ?????????, ??????? ? ????????? ??????? ?????.??? ? ?????? ???? ???? ?????,

???? ?? ????? ?????? ?????? ????? ????, ???????? ???? ?? ???? ?????????, ? ???????? ???? ???? ?? ??????????? ?????? ???? ???? ??????.

???? ???? ?? ???? ????????? ? ???? ?????, ???????? ?????????????? ???????.

?? ???? ????? ?? ??? ???????????? ? ?????? ???????? ?????????? ???? ?? ???? ???? ???????, ??????, ????? ????????? ???? ????????? ???...

????????? ???? ?????????

????? ????????? ?? ???? ?? ?????? ??????.

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

Искрено,знам да сам преозбиљна понекад и да смарам али то сам ја,шта ћу 0409_feel

али стварно,увек ми је сметало шта све људи пишу у Часноме Посту и каквим се темама баве.

Ипак је ово јавно место и по нама треба и други људи да схвате шта је Часни Пост.

Опростите,немам жељу никога да увредим,сви смо различити,Хвала Богу,али и та различитост се уједињује у Христу,а Њему се надамо у наредним данима...па ето...да се мало смиравамо :smiley:

Подели на овим сајтовима

0409_feel 1405_love 0110_hahaha

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Форум,теме ,подфоруми, немају везе са постом,пост има везе са онима који учествују на форуму !

Ми смо ти,који би требало да се уздржавамо од празнословља,свађа и сличног !

Месаре раде и за време поста,али наша је одлука,да ли улазимо у њу,или не... 0405_feel

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

?????,???? ,?????????, ?????? ???? ?? ??????,???? ??? ???? ?? ????? ???? ????????? ?? ?????? !

?? ??? ??,???? ?? ??????? ?? ?? ?????????? ?? ????????????,????? ? ??????? !

?????? ???? ? ?? ????? ?????,??? ???? ?? ??????,?? ?? ??????? ? ??,??? ??... 0405_feel

0409_feel

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Поставићемо много лепих и занимљивих тема за разговор, неће форум бити досадан, напротив. Зар сумњате у нашу креативност?  0405_feel

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...