Juanito Написано Септембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2014 али ми нису јасни ликови преко 25-30 година који ту долазе и бусају се у груди у име звезде и партизана или неког трећег... Ако је судити по осталим вестима о тим истим ликовима, рекао бих да су они навијачи онолико колико сам ја џез саксофониста. Ђуро Станивук and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2014 рекао бих да су они навијачи онолико колико сам ја џез саксофониста. A ти тамбурица-трубадур.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2014 Мени је феномен следећа ствар...ајд што међу навијачима има буљука клинчурије, ја лично сам био на пар дербија као клинац, добра је забава сва та еуфорија на огромном стадиону и грмљавина гласова...али ми нису јасни ликови преко 25-30 година који ту долазе и бусају се у груди у име звезде и партизана или неког трећег...то су већ случајеви на које треба обратити пажњу, јер они и јесу ти који намећу било какве критеријуме тој омладини тамо.. Imam ja objašnjenje za jednu od tih grupa ljudi imam jha druga koji ide na utakmice, ne baš redovno ali ide sa tim hardcore navijačima. I kaže kada ode tamo pa počne ono pevanje dranje itd. isprazni se oslobodi na tom stadionu svu negativnu energiju koju ima i da ga u suštini baš briga da li će njegov tim da pobedi ili izgubi, već da on ide tamo samo da se oslobodi te negativne energije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2014 Imam ja objašnjenje za jednu od tih grupa ljudi imam jha druga koji ide na utakmice, ne baš redovno ali ide sa tim hardcore navijačima. I kaže kada ode tamo pa počne ono pevanje dranje itd. isprazni se oslobodi na tom stadionu svu negativnu energiju koju ima i da ga u suštini baš briga da li će njegov tim da pobedi ili izgubi, već da on ide tamo samo da se oslobodi te negativne energije. Онда увести да се утакмице играју сваки дан. Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2014 Онда увести да се утакмице играју сваки дан. :good2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Навијачи Тотенхемема за Манчестер: https://mobile.twitter.com/AddictedtoSpurs/status/514847038299987968/photo/1 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука