Deki992 Написано Септембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2014 Ko priznaje pola mu se prasta. *Ako je u pitanju jedan Vladika, prasta se sve* Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Септембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2014 Za ovih 20 godina smo svi upoznati sa političkim stavovima episkopa Filareta, ono što je rekao na Liturgiji nije ništa suprotno onome što je pričao predhodnih godina. И разбојник је цео живот био разбојник, па га је првог Христос увео у рај... "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2014 И разбојник је цео живот био разбојник, па га је првог Христос увео у рај... Тако је. Тако ће и госпођа Ангела Меркел да уведе разбојничку Србију у рај! Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2014 А ми "потрошисмо" 270 коментара https://www.pouke.org/forum/topic/35494-blicvladika-filaret-ne-priznajem-spc-nije-ono-%C5%A1to-je-nekad-bila/ Е сад ћете још 270 Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2014 И разбојник је цео живот био разбојник, па га је првог Христос увео у рај... Divno, gotovo poetski... ja bi se nastavio rečima cara Konstantina, ako bi sveštenik nešto pogrešio, ja bi ga sakrio svojom haljinom ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Септембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2014 Тако је. Тако ће и госпођа Ангела Меркел да уведе разбојничку Србију у рај! Ко је Ангела Маркел? Баба and bgpj је реаговао/ла на ово 2 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Септембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2014 Divno, gotovo poetski... ja bi se nastavio rečima cara Konstantina, ako bi sveštenik nešto pogrešio, ja bi ga sakrio svojom haljinom ... Је си ли ти, збиља, 100% сигуран да од овог потписа +Филарет неће имати никакве користи за властиту душу? па тако и за Цркву, као Тело Христово? "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2014 Је си ли ти, збиља, 100% сигуран да од овог потписа +Филарет неће имати никакве користи за властиту душу? па тако и за Цркву, као Тело Христово? ne znam, vreme će pokazati Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Септембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2014 ne znam, vreme će pokazati Онда да ћутимо док време не покаже... "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2014 Ко је Ангела Маркел? Не знам. Дејан-Марковић је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2014 Онда да ћутимо док време не покаже... misliš da rizikujemo... ja volim da igram samo na sigurno... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Септембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2014 misliš da rizikujemo... ja volim da igram samo na sigurno... Па да ти онда Голуб каже да већ има и да ће од овога и још бити велике користи за ''мученог'' +Филарета... А сваком члану Цркве који дође на границу провалије, па се врати треба да се радујемо (поготово епископу)... и без обзира, да ли се је сам вратио или му је неко пружио руку... "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Септембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2014 Не знам. Боље по тебе, јер крхко је знање... "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2014 Боље по тебе, јер крхко је знање... Ја знам шта је боље по мене, ти знаш шта је боље по тебе, не знам ко је Маркел, знам ко је Меркел. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Септембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2014 Ја не знам шта је боље по мене... (''ако хоћеш да насмејеш Бога, саопшти му своје жеље'' и своје знање) Ах, Маркел илити Меркел, почели смо да цепидлачимо око једне букве=слова... "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука