Дејан Написано Септембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2014 Лепо је владика написао због чега се извињава, meni deluje da je samo potpisao Тања1, Melhisedek88 and Dexi је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2014 meni deluje da je samo potpisao Мислиш да му нико није прочитао шта потписује? Како не би био доведен у заблуду око садржаја... Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2014 Владама банана републике Србије Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2014 Мислиш да му нико није прочитао шта потписује? Како не би био доведен у заблуду око садржаја... u suštini sve je ovo smešno, kao deca u obdaništu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2014 meni deluje da je samo potpisao Мислиш да није способан да састави овај текст? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2014 Мислиш да није способан да састави овај текст? Па га дао само да га откуцају на компјутеру? Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2014 ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2014 А ти Тања и Мелхи, ви сте неки фанови + Филарета или шта? Јесул му сви такви фанови ко ви ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2014 А ти Тања и Мелхи, ви сте неки фанови + Филарета или шта? Јесул му сви такви фанови ко ви ? Ја сам фан премијера Црне Горе, за Милкшејк не знам. Баба је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2014 Мислиш да није способан да састави овај текст? Naravno da je sposoban bilo kakav teks da sastavi, shodno trenutnoj političkoj situaciji i interesima... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Септембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2014 Не млатите празну сламу... Зар није лепо кад се неко (а још је лепше кад је реч о Епископу) јавно каје и извињава за изговорене речи?! feeble, RYLAH, nana and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2014 Подржавам. А овима што би сад да тумаче јер су се разочарали што још један епископ СПЦ није отишао у раскол због тога што су га стегле сопствене муке, поручујем да мало смање доживљај и да сконтају да то што прижељкују није оно што је у интересу Цркве. Баба, LISA, nana and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2014 Не млатите празну сламу... Зар није лепо кад се неко (а још је лепше кад је реч о Епископу) јавно каје и извињава за изговорене речи?! slama nije prazna, puni se već 20 godina i sve ovo mi izaziva mučninu. Nije lepo, prvo jer imamo episkope koji sebe dovedu ,a i sve nas u sramotnu situaciju, te situacije su očekivane obzirom na ponašanje istih, a obzirom da im se mitra ljulja sad se pišu izvinjenja. Jedini vid izvinjenja će biti validan ako dobrovoljno ode u penziju i prepusti tron nekom sposobnijem čoveku. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2014 Naravno da je sposoban bilo kakav teks da sastavi, shodno trenutnoj političkoj situaciji i interesima... Мислим да је довољно да зна имена свих кључних актера, ко за шта тражи извињења, а ко неће да се извине, једноставно као имена свих важнијих актера у тв сапунице. Ценим ја тај жанр. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2014 Za ovih 20 godina smo svi upoznati sa političkim stavovima episkopa Filareta, ono što je rekao na Liturgiji nije ništa suprotno onome što je pričao predhodnih godina. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука