Jump to content

Vladika Filaret se izvinio SPC

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

Мислиш да му нико није прочитао шта потписује? Како не би био доведен у заблуду око садржаја...

u suštini sve je ovo smešno, kao deca u obdaništu.

Подели на овим сајтовима

А ти Тања и Мелхи, ви сте неки фанови + Филарета или шта?

Јесул му сви такви фанови ко ви ?

Ја сам фан премијера Црне Горе, за Милкшејк не знам.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Не млатите празну сламу...

Зар није лепо кад се неко (а још је лепше кад је реч о Епископу) јавно каје и извињава за изговорене речи?!

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Подржавам. А овима што би сад да тумаче јер су се разочарали што још један епископ СПЦ није отишао у раскол због тога што су га стегле сопствене муке, поручујем да мало смање доживљај и да сконтају да то што прижељкују није оно што је у интересу Цркве.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Не млатите празну сламу...

Зар није лепо кад се неко (а још је лепше кад је реч о Епископу) јавно каје и извињава за изговорене речи?!

slama nije prazna, puni se već 20 godina i sve ovo mi izaziva mučninu.

Nije lepo, prvo jer imamo episkope koji sebe dovedu ,a i sve nas u sramotnu situaciju, te situacije su očekivane obzirom na ponašanje istih, a obzirom da im se mitra ljulja sad se pišu izvinjenja.

Jedini vid izvinjenja će biti validan ako dobrovoljno ode u penziju i prepusti tron nekom sposobnijem čoveku.

Подели на овим сајтовима

Naravno da je sposoban bilo kakav teks da sastavi, shodno trenutnoj političkoj situaciji i interesima...

Мислим да је довољно да зна имена свих кључних актера, ко за шта тражи извињења, а ко  неће да се извине, једноставно као имена свих важнијих актера у тв сапунице. Ценим ја тај жанр.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...