Срђан Ранђеловић Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 Бринући се о нашим храмовима најбоље се бринемо о себи и о генерацијама које долазе… „Историја Светоуспенске цркве у Новом Саду је историја старог српског православног Новог Сада. У њој и кроз њу су прошле све радости и разочарања наше мучне и тешке прошлости. Она није била само молитвени дом, већ и жива књига, потврда и сведочанство нашег битисања на овој груди земље, на којој је подигнута, од свог оснивања до данашњих дана.“Храм Успења Пресвете Богородице прославиће следеће године јубиларних 250 година од почетка градње.У емисији Гост радија, презвитер Жељко Латиновић, започео је причу о овом дивном бисеру међу новосадским црквама. Беседа Фидер, Ненад Р., Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 Лево сам ја а десно отац Жељко (пре пар година) Свештеник и духовник какав се само пожелети може. Слава Богу!!! Ненад Р., Данче* and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 https://www.facebook.com/fotoaleksandarmilutinovic?fref=photo Баш ме занима како ће изгледати са ограђеном портом. А како има да почну они са 021 да пљују по радовима кад почну. Кад почне лицитација колико је болница, школа, обданишта могло да се изгради за те паре, а не да се дају поповима...и сл. Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука