Danijela Написано Септембар 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 Hvala. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Септембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2014 Прелепе фотографије Данијела! facenew22222222 facenew22222222 facenew22222222 Она са сенкама у Јасеновцу ме је дотукла... GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 16, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 16, 2014 Hvala Milane. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука