Danijela Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Juce sam bila na ustolicenju vladike Jovana Culibrka u Pakracu, Slavonija, Hrvatska. Posto smo dosli jako rano na teritoriju Hrvatske otisli smo u Jasenovac, da se poklonima senima mucenika koji su stradali i nasi svestenici su odsluzili pomen. Posle smo otisli u Pakrac, gde smo uz policijsku pratnju, stigli do sabornog hrama Svete Trojice. Sada sledece fotografije.... (sve fotografije su moje vlasnistvo i zabranjeno je njihovo korisnje u bilo kakve svrhe) Милан Б, Срђан Ранђеловић, Никола Поповић and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 mirjanam, Милан Ракић, Ненад Р. and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Иван Ивковић, GeniusAtWork, obi-wan and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Срђан Ранђеловић, Милан Ракић, Милан Б and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Ignjatije, Милан Ракић, Милан Б and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 14, 2014 Гости Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Fantastine fotke! Hoce li ih biti jos? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Никола Поповић, verum est in beer, Ненад Р. and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Олимп, Срђан Ранђеловић, Јадранка-Дервента and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 verum est in beer, Ignjatije, Јадранка-Дервента and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Данијела , фотографије заслужују чисту десетку. Срђан Ранђеловић, Олимп, Ignjatije and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Ovo je neprocenjiv dan u mom zivotu. Trenuci kao sto da citava crkva i stotine naroda oko crkve, grmi jednim glasom Simvol vere, Oce nas...Imala sam utisak da ce se srusiti zidovi crkve od tog mnostva glasova, koji su kao jedan. I trenutak kad je prolomilo gromoglasno AKSIOS... Никола Поповић, Милан Б, Ignjatije and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 (sve fotografije su moje vlasnistvo i zabranjeno je njihovo korisnje u bilo kakve svrhe) facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 Ovo je neprocenjiv dan u mom zivotu. Odlicne fotografije. :bendoff: Odakle si ovo slikala.... tj.da li si bila na zemlji ? Pitcija perspektiva... 8086.gif Svaka cast. P.s.Arsenija. Олимп је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 Odlicne fotografije. :bendoff: Odakle si ovo slikala.... tj.da li si bila na zemlji ? Pitcija perspektiva... 8086.gif Svaka cast. P.s.Arsenija. Slikala sam sa galerije. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 Tako sam i mislila. Odlicno.... facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука