Млађони Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Ћути ништа ти не фали и овако, бар знаш на чему си тј. због чега те воле...Овако треба увек да се преиспитујеш дал воли тебе ил ферарија.. Ја никако не могу д замерим женама које воле ферари јер га и ја волим Slavko... and Данче* је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Kako mogu novinari da napišu za devojku da je sponzoruša? Možemo mi koliko hoćemo da raspredamo da li je neko sponzoruša ili nije, ali odakle novinarima pravo da nekoga okarakterišu tako? Млађони је реаговао/ла на ово 1 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Ја никако не могу д замерим женама које воле ферари јер га и ја волим Иди Милосављевићу и ја волим ферари и то црвени да видим...Тема је о спонзорушама.. Slavko... је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Иди Милосављевићу и ја волим ферари и то црвени да видим...Тема је о спонзорушама.. Ја се не бих љутио и да возикам Данче* је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 @, Вози Милосављевићу.. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука