Trifke Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 http://forum.net.hr/forums/t/344449.aspx Dakle rec je o jednoj zanimljivoj temi i raspravi na jednom hrvatskom forumu. Preporucujem oprez za sve one koji nisu nacionalisticki nastorjeni. Svi podaci koji se na temi nalaze su izuzetno uznemiravajuceg sadrzaja! "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Vest iz njuz.net Balkana koja se naprimer na krstarici postavlja svakih par meseca. Sve su to gluposti. Ne postoji srpski gen, niti turski. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Ne postoji srpski gen, niti turski. За оне који се примају на хаплотипове а не разумеју их - мисле да постоји. Ако хрвати и срби имају исти хаплотип. то значи да деле заједничког претка из палеолита и неолита у време када ни Хрвати нити Срби нису постојали. То је предак који је живео пре 20 000 година па на више. Agnostik је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Nismo se ni nesto narocito mesali za Turcima, jer njih kod nas i nije ni bilo makar ako su u pravu one spise Vuka Karadzica, Benedigta Kupresica, Dositeja Obradovica ili Simeona Piscevica koji sam ja citao. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 znači mi smo srbi, a srbi su turci? a tko nas onda bre zavadi? Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Nismo se ni nesto narocito mesali za Turcima, jer njih kod nas i nije ni bilo makar ako su u pravu one spise Vuka Karadzica, Benedigta Kupresica, Dositeja Obradovica ili Simeona Piscevica koji sam ja citao. И нисмо, онај део наше популације који се мешао са турцима је санџак и муслимански део бих... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Ako je bilo mesanja onda su oni najpre, pod uslovom da jeste jer Turaka makar po Vuku Karadzicu na tlu Srbije i BiH nije ni bilo. Tu mora se naravno reci da i sumadinski gradovi su bili muslimanski. Sta me vise sikira je sto vecina Srbima koje to postave dosta draze da su Hrvati Srbi nego sto im je krivo sto su Srbi Turci. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Ви сте смешнији од овог текста. Нације нису постојале ни пре неколико иљада година, а ни народи већ само нека племена. А ово даље што разглабате је урнебесно смешно. Trifke је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Нације нису постојале ни пре неколико иљада година, а ни народи Осим Срба... коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Осим Срба... Наравно. То се не доводи у питање. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Dal su pre hiljadama godinama postojali narodi ne znamo jer ne znamo kao sta su se ti ljudi smatrali. Naravno geni nemaju neke veze za etnogezom naroda Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука