ST.IVANA Написано Август 19, 2015 Пријави Подели Написано Август 19, 2015 Jeli bre,jel ovo hriscanski saj,kakve su ovo golotinje???Na poslu nemam you tube..Kakve zablude,kakvi bakraci.Idealno zensko telo je ZDRAVO TELO,...Ne znam sto se ljudi toliko loze...Ajde jos malo zezanja oko Obilica pa na spavanje.Jel ima jos neki Obilic da se javi veceras...Bas ste luckasti..HI hi Dexi је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ST.IVANA Написано Август 19, 2015 Пријави Подели Написано Август 19, 2015 Их, ниси ти упознала праве мангупе. Они баш то знају, шатро ти завире у душу, као да би је упознали, а после корпа. Цццццц, страшно сестро слатка, страшно, чега све нема, не знам шта да ти кажем Jok ti si.. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 19, 2015 Пријави Подели Написано Август 19, 2015 Нема правог мушкарца без браде, стомака и наочара. И да је ћелав. Научно потврђено! Dexi, Милан Ракић, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ST.IVANA Написано Август 19, 2015 Пријави Подели Написано Август 19, 2015 Pa jel ja biram il vi birate???Ajde da pricamo viceve???Al kako cemo kad su malo ....neumesni za ovaj sajt. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 19, 2015 Пријави Подели Написано Август 19, 2015 Колко ћелав? Јел скроз или оно косе око ушију и на потиљку мож да прође? Пази, јако је битно. Тито фазон, само без онолко пресађене косе на оном делу де нема косе реално. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ST.IVANA Написано Август 19, 2015 Пријави Подели Написано Август 19, 2015 Добро ајд сад, не претеруј, изашли "смо" ти у сусрет, била си мало у центру пажње, сад мало пауза. Pa ja sam uvek u centru paznje... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 19, 2015 Пријави Подели Написано Август 19, 2015 Тито фазон, само без онолко пресађене косе на оном делу де нема косе реално. Реално те треба тужити за клевету, Друг Тита никада није пресађивао косу, он је тер`о косу на природно. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Август 20, 2015 Пријави Подели Написано Август 20, 2015 Pa ja sam uvek u centru paznje... Ostavi malo mesta za gospodžu iz porodice Adams... Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука