Снежана Написано Август 19, 2015 Пријави Подели Написано Август 19, 2015 muskarci iz 1389 su oni pravi Srbi,pravi muskarci u svakom pogledu.Bar MILOS OBILIC za pocetak. Ne skrnavi sveto.... А Лазар, не? Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ST.IVANA Написано Август 19, 2015 Пријави Подели Написано Август 19, 2015 ??? У питању је била шала, са извјесном дозом истинитих чињеница, не знам шта сам то свето оскрнавио? Sa nekim stvarima se ne salim....Samo mi je zao sto Srbi ne postuju svoju proslost i velike junake koji su svojim zivotima placali ocuvanje Srbije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ST.IVANA Написано Август 19, 2015 Пријави Подели Написано Август 19, 2015 А Л Zar je Matriciji Adams bitno to???Slika govori hiljadu reci...Zar Lurc nije po ukusu porodice Adams????Meni su KOSOVSKI JUNACI -OSIM BRANKOVICA,SVI ZA POSTOVANJE..NARAVNO SA SVETIM CAREM . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Август 19, 2015 Пријави Подели Написано Август 19, 2015 Meni su KOSOVSKI JUNACI -OSIM BRANKOVICA,SVI ZA POSTOVANJE..NARAVNO SA SVETIM CAREM . Što osim njega? Zato što je bio izdajnik? To je mit koji nema mnogo veze sa istinom... Човек Жоја and Goku је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Август 19, 2015 Пријави Подели Написано Август 19, 2015 Драга Ивана,рећи да је прави мушкарац неко ко је живио прије 800 година, о чијем физичком изгледу нико нема појма (као ни о карактерним особинама, осим што се зна да је убио турског цара btw на превару), је достојно шале. Једини модел Обилића који ми данас имамо што се изгледа тиче и јесте Жарко Лаушевић, са малих екрана. То би исто било као када би се рекло да је права жена нпр Клеопатра или.... за које опет имамо представу само из филмова (Елизабет Тејлор, Моника Белучи...). А опет и то би било коректније јер постоје маске на основу којих можемо говорити о њеном физичк0ом изгледу док за Обилћа, заиста, не можемо ама баш никако знати како је изгледао прије 800 година. Или Ви можда можете?Друга ствар, поред историјски потврђене личности кнеза Лазара, историјска чињеница је да је српски племић убио Мурата. Касније, у народном предању тај племић постаје Милош Обилић, ако и његови побратими Косанчић Иван и Топлица Милан. Као и Павле Орловић, постоје људи који и данас тврде да су потомци те лозе која није историјски потврђена.Са друге стране, тек издаја Вука Бранковића није историјски потврђена, и он, ни крив ни дужан, вуче "стигму" из народног предања.Дакле, ништа свето није оскрнављено истином. Баш ништа.Према Вашим писанијама, видим да је ово што написах улудо, да је вама нешто објаснити, исто што и расправљати са атеистима, артемитима, зилотима, чипофобцима.... Зато праштајте. Имам заиста велико поштовање према Вама због објашњења једног Вашег статуса, и желим Вам свако добро, да Вам Господ да снаге да издржите. Али да пишете свашта што не стоји - пишете! Ја одреаговах на оно што сматрах погрешно, више нећу. Поздрав. Милан Ракић, Снежана and ST.IVANA је реаговао/ла на ово 3 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ST.IVANA Написано Август 19, 2015 Пријави Подели Написано Август 19, 2015 Što osim njega? Zato što je bio izdajnik? To je mit koji nema mnogo veze sa istinom...jJ Jel ima jos neko nesto da kaze.Besmisleno.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Август 19, 2015 Пријави Подели Написано Август 19, 2015 Ne skrnavi sveto.... Kazao ti je samo da je Milos Obilic mogao da izgleda svakako, kao celavi debeljuca, kao runjavi zgoljavko, kao Lausevic pa cak i kao onaj mlakonja sto ne moze kasiku da podigne zbog kog si udarila post o tome kakav pravi muskarac treba da izgleda. Naravno, mozda mislis da pravi muskarac treba da bude hrabar kao Obilic, ali to onda nema veze sa fizickim izgledom. Stavise, ima mnogo zgoljavih "mlakonja" sto ne mogu kasiku da podignu, a hrabriji su u tucama i biju ko blesavi za razliku od nekih krupnijih koji se obicno povlace i mirni su nece da se uvlace u probleme (to su one klasicne mede). Goku је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 19, 2015 Пријави Подели Написано Август 19, 2015 Jel ima jos neko nesto da kaze.Besmisleno.. Па не баш, у главном чекамо на тебе. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ST.IVANA Написано Август 19, 2015 Пријави Подели Написано Август 19, 2015 Драга Ивана, рећи да је прави мушкарац неко ко је живио прије 800 година, о чијем физичком изгледу нико нема појма (као ни о карактерним особинама, осим што се зна да је убио турског цара btw на превару), је достојно шале. Једини модел Обилића који ми данас имамо што се изгледа тиче и јесте Жарко Лаушевић, са малих екрана. То би исто било као када би се рекло да је права жена нпр Клеопатра или.... за које опет имамо представу само из филмова (Елизабет Тејлор, Моника Белучи...). А опет и то би било коректније јер постоје маске на основу којих можемо говорити о њеном физичк0ом изгледу док за Обилћа, заиста, не можемо ама баш никако знати како је изгледао прије 800 година. Или Ви можда можете? Друга ствар, поред историјски потврђене личности кнеза Лазара, историјска чињеница је да је српски племић убио Мурата. Касније, у народном предању тај племић постаје Милош Обилић, ако и његови побратими Косанчић Иван и Топлица Милан. Као и Павле Орловић, постоје људи који и данас тврде да су потомци те лозе која није историјски потврђена. Са друге стране, тек издаја Вука Бранковића није историјски потврђена, и он, ни крив ни дужан, вуче "стигму" из народног предања. Дакле, ништа свето није оскрнављено истином. Баш ништа. Према Вашим писанијама, видим да је ово што написах улудо, да је вама нешто објаснити, исто што и расправљати са атеистима, артемитима, зилотима, чипофобцима.... Зато праштајте. Имам заиста велико поштовање према Вама због објашњења једног Вашег статуса, и желим Вам свако добро, да Вам Господ да снаге да издржите. Али да пишете свашта што не стоји - пишете! Ја одреаговах на оно што сматрах погрешно, више нећу. Поздрав. Ako idemo tom logikom u vodu pada i carica Milica,despot Stefan Lazarevic.Poenta price sto svi gledamo isto iz raznih perspektiva.Drugo,ne dozivljavamo svi isto neke stvari...Nema svrhe raspravljati jer iza svacijeg misljenja stoje razna iskustva...Ne znam zasto su se mnogi ovde nasli prozvanim.Ja sam iznela svoje misljenje i postujem tudje.Svako ima pravo ...A pocetna tema bese musko feminizirano telo sa puno pudera ili nabildovano ....Htedoh reci da mi se dopadaju ratnici iz tog vremena, pravoslavni,hrabri,od reci,fizicki snazni...To bese poenta cele price ali svako vidi ono sto zeli da vidi i shvata ono sto zeli da shvati.Besmislene su carke ,da ne kazem rasprave po forumima...I sreca je da svi imamo razlicite ukuse.Nema sta da se prasta jer se nisam ni na koga naljutila, samo smo malo ukrstili maceve t.j.misljenja.A da budem borac,zivot me je naucio,uz Boziju pomoc morala sam i moram da se borim kao lavica...Mislite li da da uzivam u borbi????Zar zena voli borbu???Ne ne voli,ali taj Obilic ,kako sam ga ja zamislila, ili neko poput njega,stao bi ispred mene i zastitio me u svakoj situaciji ...A posto toga nema,posto sam pod pritiskom 24h..Ma nema veze,nebitan sam ja lik ..Svako dobro od Boga zelim ti brate... Goku је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Август 19, 2015 Пријави Подели Написано Август 19, 2015 ali taj Obilic ,kako sam ga ja zamislila, ili neko poput njega,stao bi ispred mene i zastitio me u svakoj situaciji .. Лијепо објашњено, и сада ми је много јасније. Искрено се надам да ће се неки наћи. Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ST.IVANA Написано Август 19, 2015 Пријави Подели Написано Август 19, 2015 Па не баш, у главном чекам Draga ,zasto se identifikujes sa gospodjom Adams..Znas sta je ona..U seriji je witch .Budi dobra Hriscanka, lepo se ponasaj,stavi neku finu sliku ...Lucidni komentari i proganjanje drugih i nije pametno... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Август 19, 2015 Пријави Подели Написано Август 19, 2015 zasto se identifikujes sa gospodjom Adams Има слика на теми слике форумаша, личе Свако од чланова форума које сам заготивио има неку своју особеност, мени је, ето, Мортиша готиван лик баш због луцидних коментара.(Не замјери, Мо. ) Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Август 19, 2015 Пријави Подели Написано Август 19, 2015 Ahaha, kakav zabludni naslov. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 19, 2015 Пријави Подели Написано Август 19, 2015 Draga ,zasto se identifikujes sa gospodjom Adams..Znas sta je ona..U seriji je witch .Budi dobra Hriscanka, lepo se ponasaj,stavi neku finu sliku ...Lucidni komentari i proganjanje drugih i nije pametno... Мила ми & драга ST.IVANA, осим твојих смислених писанија жељно ишчекујем и твоју слику.Хвала. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ST.IVANA Написано Август 19, 2015 Пријави Подели Написано Август 19, 2015 Мила ми & драга ST.IVANA, осим твојих смислених писанија жељно ишчекујем и твоју слику.Хвала. Udostojicu te draga jednoga dana ali prednost imas ti jer si starija i po godinama i po duzem boravku na ovom forumu.Zahvaljujem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука