Odahviing Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Ređe moram da gasim/restartujem računar nego telefon. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Ja ta blokiranja i kocenja ne poznajem. HTC uber alles! :-D пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Ja imam Sony Xperiu i odmahj da kažem da nimalo nisam zadovoljan. Očekivao sam dosta više, prvo ja ne znam šta je sa softverom, ali ono blokira barem na svakih 2-3 dana, znači slabo imam aplikacije (nije prepunjen), slabo šta je i uključeno, poskidao sam neke programe za "čišćenje" RAMa i ništa ne pomaže. Očekivao sam dosta više. Inače moj ujak je kupio Nokiu sa WInom i kaže da je prezadovoljan ono radi super. Коју Експирију и са колико меморије? Могуће да је довољно реинсталирати оперативни систем, некад и фабрички дође са неком грешком. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 LOL A ovo što je apple napravio je ono baš elegantno, ma ajde i ovo i ono samsungovo ništa ružnije u životu nisam video. Čak mi i samsungovo više sviđa. Pa vidi, oni koji se razumeju u satove se uglavnom ne slažu s tobom, osim što misle da bi mogao da bude tanji. Ali ja stvarno ne želim da se raspravljam. Kod ovih stvari ljudi jednostavno unapred odaberu šta će da mrze i onda prema tome hejtuju. Ja sam van te priče. U kući imamo iPhone, iPad, Nexus 7, Lumia Windows Phone, MacBook Pro na kome je pored OS X-a instaliran Windows 8 i jedan Sony Vaio na kome je pored Win 7 instaliran Ubuntu. Tako da ono... iPhone je odličan uređaj. Ko misli da je u pitanju neka igračka, njegov problem. I android telefoni i tableti su odlični. Windows Phone je sjajan, ali je zakasnio na žurku. I ovaj sat je poprilično dobar, samo još nisam siguran čemu tačno će da služi. A ko hoće da hejtuje, široko mu polje. Ja imam preča posla... RYLAH and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Dok nisam kupio iPad nisam ni razmišljao o iphone-u. Iskreno, voleo bih da imam peticu ili bar četvorku ali ni u ludilu ne bih dao te pare. Četvorka može da se kupi za 300 evra, nova a o petici nisam ni razmišljao da gledam cene. Mislim da im je koncept sličan japanskim kolima. iPad ima slabiji procesor od mnogih sličnih uredjaja ali radi bolje jer je optimizovan, sa svojim komponentama. Pored toga poseduje neku magiju koju ne umem da objasnim (deo toga su oni glatki ulazi i izlazi iz aplikacija i perfektna slika). Inače, posle više od 2 godine baterija iPada mi drži po fabričkim specifikacijama tj. oko 10 sati surfovanja i to nemilosrdnog - šta više reći? Naravno, svestan sam ja i toga da za mnogo manji novac može da se kupi vrlo sličan telefon, npr. u rangu iphone 5, npr. ovaj http://www.amazon.com/Motorola-Moto-2nd-generation-Unlocked/dp/B00MWI4F0O/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1410539580&sr=8-1&keywords=moto+g+2 (u evropi je oko 190 evra) ali bih svejedno voleo da nekad iskamčim barem iphone 4... u trenucima očaja sam razmišljao da kupim neki polovan, očuvan jer mi se stvarno ne daju tolke pare LOL p.s. na kraju ću da kupim nokiju lumia 520 http://www.amazon.com/Motorola-Moto-2nd-generation-Unlocked/dp/B00MWI4F0O/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1410539580&sr=8-1&keywords=moto+g+2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Pa vidi, oni koji se razumeju u satove se uglavnom ne slažu s tobom, osim što misle da bi mogao da bude tanji. Ali ja stvarno ne želim da se raspravljam. Kod ovih stvari ljudi jednostavno unapred odaberu šta će da mrze i onda prema tome hejtuju. Ja sam van te priče. U kući imamo iPhone, iPad, Nexus 7, Lumia Windows Phone, MacBook Pro na kome je pored OS X-a instaliran Windows 8 i jedan Sony Vaio na kome je pored Win 7 instaliran Ubuntu. Tako da ono... iPhone je odličan uređaj. Ko misli da je u pitanju neka igračka, njegov problem. I android telefoni i tableti su odlični. Windows Phone je sjajan, ali je zakasnio na žurku. I ovaj sat je poprilično dobar, samo još nisam siguran čemu tačno će da služi. A ko hoće da hejtuje, široko mu polje. Ja imam preča posla... Слажем се, и делим то мишљење смо што се ја не бих затрпвао технологијом толико, а када бих ишао на моје паре за неку пристојнију опрему то би били јабучини производи.. не зато што ми је андроид лош, већ зато што ми је јабука боља. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2014 Evo jednog vida na ovu temu na koji naleteh Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2014 Evo jednog vida na ovu temu na koji naleteh i complane a lot... kinda my thing hahahaha oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2014 Evo jednog vida na ovu temu na koji naleteh "The first thing I'm gonna do when I get my new iPhone..." Толико. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2014 "The first thing I'm gonna do when I get my new iPhone..." Толико. лик се зеза ово није озбиљан критика Мислим као... брише албум ју туа... јако битна ствар заиста oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 14, 2014 Гости Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Dok nisam kupio iPad nisam ni razmišljao o iphone-u. Iskreno, voleo bih da imam peticu ili bar četvorku ali ni u ludilu ne bih dao te pare. Četvorka može da se kupi za 300 evra, nova a o petici nisam ni razmišljao da gledam cene. Mislim da im je koncept sličan japanskim kolima. iPad ima slabiji procesor od mnogih sličnih uredjaja ali radi bolje jer je optimizovan, sa svojim komponentama. Pored toga poseduje neku magiju koju ne umem da objasnim (deo toga su oni glatki ulazi i izlazi iz aplikacija i perfektna slika). Inače, posle više od 2 godine baterija iPada mi drži po fabričkim specifikacijama tj. oko 10 sati surfovanja i to nemilosrdnog - šta više reći? Naravno, svestan sam ja i toga da za mnogo manji novac može da se kupi vrlo sličan telefon, npr. u rangu iphone 5, npr. ovaj http://www.amazon.com/Motorola-Moto-2nd-generation-Unlocked/dp/B00MWI4F0O/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1410539580&sr=8-1&keywords=moto+g+2 (u evropi je oko 190 evra) ali bih svejedno voleo da nekad iskamčim barem iphone 4... u trenucima očaja sam razmišljao da kupim neki polovan, očuvan jer mi se stvarno ne daju tolke pare LOL p.s. na kraju ću da kupim nokiju lumia 520 http://www.amazon.com/Motorola-Moto-2nd-generation-Unlocked/dp/B00MWI4F0O/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1410539580&sr=8-1&keywords=moto+g+2 Bolje je da kupis Iphone 5, imas na mobilnisvet oglase, jeftiniji je nego da gledas po ovim zvanicnim... Mada licno ne bih menjao android ni za sta. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 хвала - мада мислим да ћу на крају узети лумију 520 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Септембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2014 Извор Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2014 Лажњак. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2014 Лажњак. невезано за ејпл, технологија постоји.. кога занима RYLAH је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука