Таша Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Bez nje francuska muzika bi bila nezamisliva. Јелена011 and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Laku noc, uz jos jednu legendu francuske muzike. Mada ovo volim da podebljam do maximuma Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 Trenutno aktuelno, lagane note. Da ne bude posle Tasa nije u toku Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 I jos jedna. Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Фебруар 29, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2016 My favorite Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Март 23, 2016 Пријави Подели Написано Март 23, 2016 Враћа ме у једну собицу... У граду светлости. Ишчекујем да се нешто догоди, да неко дође и избави ме од сопствене неспособности да будем сам у огромном граду. Мелани је тих дана правила фино друштванце. А после је већ било прича за себе. Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука