Jump to content

Врти ми се у глави...

Оцени ову тему

Иван Ивковић

Препоручена порука

On 19. 2. 2015. at 23:09, Рада.. рече

Zašto se meni nikad nešto normalno ne zavrti ušima, nego idem ulicom i pokupim neku glupost :)))

Е, најзаразније се покупи по продавницама и аутобусима.

Мене је годинама држало "Мисли мене гоне све до васионе и на том путу звезде ме се клоне, зато небески сјај..." (ваљда, овај други део ми није поуздан, него и сама почнем да додајем и да се иживљавам), "Мој живот је мрак, више нисам ни јак..." али ме нису нервирале, већ ме орасположе. Зато ме је "Ајкуло са људским ликом" гањала исто дуго, а и нервирала уједно. И од Вуду Попаја нешто дуго вучем када чујем, не могу да се сетим шта.

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

On 19. 2. 2015. at 23:20, Дани рече

`начи данима врти ми се 

`начи промени Данче плочу :D

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

"Не, углавном не дођем. Блистам одсуством из многих емисија, можда сте запазили..." 

http://youtu.be/LNZFQPIS0jo?t=31m13s

Подели на овим сајтовима

Kod mene sve nešto iz naftalina

I got life, mother, i got laughs, sister, i got freedom, brother, i got good times, man...
I got crazy ways, daughter, i got million-dollar charm, cousin, i got headaches and toothaches and bad times too like you...

Подели на овим сајтовима

On 24. 2. 2015. at 21:55, Дуња рече

"Не, углавном не дођем. Блистам одсуством из многих емисија, можда сте запазили..." 

http://youtu.be/LNZFQPIS0jo?t=31m13s

:.mislise. док Анђели спавају, Марина Р.С. "пецка" из мени непознатих мотива...или ти "ко јој дрма кавез"?

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

On 24. 2. 2015. at 22:14, Драшко рече

док Анђели спавају, Марина Р.С. "пецка" из мени непознатих мотива...или ти "ко јој дрма кавез"?

Срећа да је стално у сенци саговорника. :)

(А Гутовић све време држи сат у руци који јој враћа на крају емисије. хахахаха) 

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Bele rade - dan drugi...ili treći.  :945729: 
https://www.youtube.com/watch?v=ky9NmTFjhrE

I got life, mother, i got laughs, sister, i got freedom, brother, i got good times, man...
I got crazy ways, daughter, i got million-dollar charm, cousin, i got headaches and toothaches and bad times too like you...

Подели на овим сајтовима

On 6. 3. 2015. at 22:15, MiroslavJ рече

Шести дан. Још од оне теме где су се евоцирале успомене на СФРЈ. Па ви сад видите какво је зло и испирање мозга идеологија. Могло је слободно да иде и у ону тему песма-патологија :)

и ти да мењаш патологију :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...