Иван Ивковић Написано Октобар 2, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 Слична и не мање занимљива тема: Фотографија + песма. Често ми се дешава да, када видим неку слику, аутоматски створим "причу" у глави и обавезно иде нека песма у позадини те приче. Ако се некоме дешава то исто, ево, ја отварам тему (уколико не постоји већ таква), где је идеја поставите неку слику (вашу или туђу) и испод ње неку песму која вам иде уз ту фотографију. Ево, ја ћу први... "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 "Ко добро рони Тај ретко на сва звона звони..." "Ко добро пази да никад никога не згази Тај пролази по свакој стази..." Млађони and Данче* је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Saandra Написано Октобар 5, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2014 Рада. је реаговао/ла на ово 1 Dok živiš, dolikuje ti da se nadaš. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Октобар 20, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 Klapa Nostalgija - Vratija se Šime "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 Дуња је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 24, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2014 Иван Ивковић, Samo Ana and Дуња је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Новембар 20, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Kolibri - Veverica nije ptica Samo Ana је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Децембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2014 Са самог руба памети стижу ми страшни савети ал ја би' да проживим на свој начин... ла ла ла.... Иван Ивковић and Данче* је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Децембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2014 Последњи пут се десило, путем овог форума, са песмицом " мама воли бебу" , мозак ми се раскрварио О, не опет! Агонија! RYLAH је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јануар 10, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 Mike Oldfield & Roger Chapman - Shadow On The Wall Samo Ana је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јануар 13, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 13, 2015 Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety https://www.youtube.com/watch?v=wXSTe9YMCKo Maslacak_, Драшко, Srdjan Kotur and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Samo Ana Написано Јануар 25, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2015 I got life, mother, i got laughs, sister, i got freedom, brother, i got good times, man...I got crazy ways, daughter, i got million-dollar charm, cousin, i got headaches and toothaches and bad times too like you... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ронин Написано Јануар 28, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=KTdD5j_4Wtw Драшко је реаговао/ла на ово 1 Хвала Богу за све! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада.. Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 bangin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Данче*, Рада.. and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 3 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука