Иван Ивковић Написано Септембар 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 7, 2014 Колико сурфа... Не да се описати! Данче*, Mini Mi and Дуња је реаговао/ла на ово 3 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Септембар 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 7, 2014 Натан је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Септембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2014 Мени се одавно врте у глави 90-тих.... Samo Ana, Zero and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Септембар 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 7, 2014 Мени се одавно врте у глави 90-тих.... Кад помену њих... Нисам ни ја био имун. Данче* and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2014 RYLAH, Иван Ивковић, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Септембар 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 8, 2014 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Септембар 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 8, 2014 Blackmore's Night - Renaissance Faire "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2014 Данче*, Иван Ивковић and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Септембар 9, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Некада давно, из дана у дан... Данче* је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Врти ми се , врти... у глави! Дуња је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Септембар 13, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 13, 2014 Nest - Kontio http://www.youtube.com/watch?v=jYgx-sWLKUA Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mini Mi Написано Септембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2014 Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Септембар 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Anathema - Angelica "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Септембар 26, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 smiley-dance007 @@GeniusAtWork, Убићу те ова Ајша је заразна,сваки пут када је чујем држи ме пар дана. bangin GeniusAtWork, Дуња and Данче* је реаговао/ла на ово 3 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука