Deja Vu Написано Септембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2014 Stavih na status pa ću i ovde -zna li neko zašto su ga zvali Palama? Ima više teorija. Ne bih da razglabam - uglavnom, jedna je prihvaćena a ostale su moje LOL Јел то нека у вези са попадијом, дође му то исто, обе речи су на П? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Viktor Ljvovic Написано Септембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2014 Pripadao je porodici tog prezimena. Preselili su se iz Male Azije, bezeci od Turaka, u drugoj polovini 13 veka. https://www.youtube.com/watch?v=69zoKtaFGvc Citava porodica se liturgijski proslavlja prve nedelje posle praznika sv. Grigorija Palame. http://www.romfea.gr/ieres-mitropoleis/20419-2013-11-17-15-11-06 w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Der Hölle Rache kocht in meinem Herzen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2014 hvala Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Септембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2014 Јесте, зато је Палама одбио да прими попадију ... каже ми Палама кад сам био да му се поклоним во времја оно: Сине, волим само оне који ме критикују; ево ти, можеш да ме цунеш Хехехе... Зато ме је свесрдно примила пијаца,разни гирос-киосци.. Лазар Нешић and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2014 Ima jedan glagol na jugu Srbije koji me asocirao na prezime svetitelja... na to sam u stvari mislio Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука