Ивкица.ица Написано Септембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2014 Може ли ми неко објаснити где се налази црква Св. Григорија Паламе у Солуну? :.mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2014 bio sam tamo...samo čas Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2014 blizu centra http://www.inthessaloniki.com/en/metropolitan-orthodox-temple-of-saint-gregory-palamas City: Thessaloniki (City Center)Address: Vogatsikou St. 7, 54622Telephone: 2310 261 216, 2310 227 677Celebration: November 14 Read more: http://www.inthessaloniki.com/en/metropolitan-orthodox-temple-of-saint-gregory-palamas#ixzz3CXZ0rz00 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2014 blizu je mora a i ona kula je u blizini Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Септембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2014 Ево да пробам ја, будем тамо пар пута годишње: Солун има две велике (4 трака) улице: Игнатију и Цимиски (она иде између Игнатије и последње улице уз море). Е, треба да нађеш Цимиски (било који Солуњанин зна да ти лако објасни и лако је да се нађе улица). Када уђеш у Цимиски улицу, само питај опет неког где је велики бутик H&M (то исто сви знају). Он је негде на средини улице, тј. на углу са улицом где се налази храм. Чим нађеш тај бутик (што је врло лако), готово одмах преко пута њега (мало ниже доле у улици) је храм св. Григорија Паламе са његовим моштима. Пг and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2014 a možeš i da sedneš u taksi i da kažeš Vogatsiku, efta Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2014 Игнатију http://youtu.be/OycDinEqPxE w.a.mozart and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ивкица.ица Написано Септембар 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 6, 2014 Хвала вам! Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 6, 2014 Гости Пријави Подели Написано Септембар 6, 2014 Хвала вам! Ма ништа, ево ја ћу да прихватим захвалницу у њихово име. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Септембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2014 ...и гледај да је обиђеш ујутру,да не пољубиш ко ја врата Цркве два пута додуше,мој супруг каже,не отвара се то свакоме хехехе.... Пг је реаговао/ла на ово 1 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2014 Ček, zar ljubljenje vrata nije idolopoklonstvo? Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Септембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2014 Ček, zar ljubljenje vrata nije idolopoklonstvo? Јесте, зато је Палама одбио да прими попадију ... каже ми Палама кад сам био да му се поклоним во времја оно: Сине, волим само оне који ме критикују; ево ти, можеш да ме цунеш w.a.mozart and Макрина је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Септембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2014 Јесте, зато је Палама одбио да прими попадију ... каже ми Палама кад сам био да му се поклоним во времја оно: Сине, волим само оне који ме критикују; ево ти, можеш да ме цунеш Ма кад сам ти то рекао? Лазар Нешић, goga63, w.a.mozart and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2014 Vo vremja ono Лазар Нешић and Deja Vu је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2014 Stavih na status pa ću i ovde -zna li neko zašto su ga zvali Palama? Ima više teorija. Ne bih da razglabam - uglavnom, jedna je prihvaćena a ostale su moje LOL Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука