Баба Написано Септембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2014 Ма то ти лукави латину оћеш да ме набедиш да је наша млађарија ко она на западу?! Не знам стварно ово ми новост. Значи Баја поново актуелан. Да неће бити неки рат мајку му? Manolis је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2014 Ма то ти лукави латину оћеш да ме набедиш да је наша млађарија ко она на западу?! Не знам стварно ово ми новост. Значи Баја поново актуелан. Да неће бити неки рат мајку му? Још оно постери по граду. Помислих: шта ће тај овде, овде несу крајишници, овде живи све сама бечка господа. А ја, недао ми Ђавао мира, одох да се уверим кад оно гле стварно, мајку му, он је, још га служи глас. Одмах сам послао допис Ватикану. Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2014 Одмах сам послао допис Ватикану. Тачно сам знао. Не каже се џаба какав нос такав понос. Е сад, ово читај на руском. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Септембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2014 Dakle tema je bila Glas Koncila ako se ne varam a ne folk estrada. Koliko ja vidim nema ni jednog fratra ili Jezuite u urednistvu vec samo neki civili. Nekada,dok sam ja citao, bio je to interesantan list i jedan od retkih koji je znao otvoreno da se suprostavi komunistickim idejama.Sada koliko samimao prilike da vidim i da cujem sluzi kao ekspozitura HDZ. Nekada si u GK mogao procitati i lepih duhovnih clanaka sada bas i ne vidim nesto tako. No otprileke da u Hrvatskoj uglavnom sva katolicka glasila se ponasaju na slican nacin. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2014 Не каже се џаба какав нос такав понос. Е сад, ово читај на руском. http://ultimativnisastojak.blogspot.com/2012/03/amper-ili-klin-corba.html Добра за понос Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2014 Беж бре тамо, не смем сувише с тобом да диваним, реће зилоти како кокетирам са шокцима. Manolis, Trifke, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука