Jump to content

Glas Koncila- ideološki ili verski časopis?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ма то ти лукави латину оћеш да ме набедиш да је наша млађарија ко она на западу?!

Не знам стварно ово ми новост.

Значи Баја поново актуелан. Да неће бити неки рат мајку му?

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ма то ти лукави латину оћеш да ме набедиш да је наша млађарија ко она на западу?!

Не знам стварно ово ми новост.

Значи Баја поново актуелан. Да неће бити неки рат мајку му?

Још оно постери по граду. Помислих: шта ће тај овде, овде несу крајишници, овде живи све сама бечка господа. А ја, недао ми Ђавао мира, одох да се уверим кад оно гле стварно, мајку му, он је, још га служи глас.

Одмах сам послао допис Ватикану. 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Одмах сам послао допис Ватикану.

Тачно сам знао.

Не каже се џаба какав нос такав понос.

Е сад, ово читај на руском.

Подели на овим сајтовима

Dakle tema je bila Glas Koncila ako se ne varam a ne folk estrada. Koliko ja vidim nema ni jednog fratra ili Jezuite u urednistvu vec samo neki civili. Nekada,dok sam ja citao, bio je to interesantan list i jedan od retkih koji je znao otvoreno da se suprostavi komunistickim idejama.Sada koliko samimao prilike da vidim i da cujem sluzi kao ekspozitura HDZ. Nekada si u GK mogao procitati i lepih duhovnih clanaka sada bas i ne vidim nesto tako. No otprileke da u Hrvatskoj uglavnom sva katolicka glasila se ponasaju na slican nacin. 

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Не каже се џаба какав нос такав понос. Е сад, ово читај на руском.

http://ultimativnisastojak.blogspot.com/2012/03/amper-ili-klin-corba.html

Добра за понос :) 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...