Гости Guest - . . .- Написано Март 5, 2013 Гости Пријави Подели Написано Март 5, 2013 Шта је са линком за филм? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 5, 2013 Гости Пријави Подели Написано Март 5, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 5, 2013 Гости Пријави Подели Написано Март 5, 2013 ево поставих исправан... JESSY and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Оливера Г. Написано Март 19, 2013 Пријави Подели Написано Март 19, 2013 ФИЛМ “Хорда” изабран за најбољи руски филм ове године путем интернет гласања Објављено од стране Славко и Марија Живковић на 18. март 2013. МОСКВА, 14. МАРТА (Светигора прес) – У Москви је уручена награда Russian Internet Movie Award RIMA-2012 у номинацији за најбољи руски филм. Већ други пут је уручена једна од „најпопуларнијих“ руских филмских награда, коју додјељују интернет корисници. Шесдесет двије хиљаде гледалаца имали су задатак да изаберу најбоље између 500 и више филмова. У номинацији „најбољи руски филм“ награду је освојила „Хорда“, филм ТВ компаније „Православна енциклопедија“. За најбољу глумицу је изабрана Надежда Михалкова, за улогу у филму „Љубав са акцентом“, за најбољег глумца Данило Козловски за улогу у филму «Духless». За најбољи руски анимирани филм је проглашен „Три богатира: на далеким обалама“. Награду у номинацији „најбољи режисер“ је добила Авдотја Смирнова за филм „Кококо“. http://www.sedmitza.ru/news/3546403.html И повика снажним гласом, говорећи: Паде, паде Вавилон велики, и постаде станиште демонима и тамница свакоме духу нечистоме, и тамница свију птица нечистих и мрских; јер се жестоким вином блуда њезина напојише сви народи; https://www.facebook.com/pravoslavni Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 27, 2013 Гости Пријави Подели Написано Март 27, 2013 Бог има задњу реч Осим што говори о јединству вере и медицине, документарни филм "Бог има задњу реч", садржи и сведочанства о чудесним исцелењима пацијената, које је савремена медицина, немоћна да их излечи, прогласила неизлечивим. Износе их лекари који су их лечили, потврђујући да је, као и у свему другом, Бог Тај који има задњу реч. Извор: Манастир Клисина Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 27, 2013 Пријави Подели Написано Март 27, 2013 Бата Марти, не пратиш форум већ дуже време, било је ово... .smesko. "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 27, 2013 Гости Пријави Подели Написано Март 27, 2013 Није ми изашло у претрази да ово има...вероватно је постављено када нисам био ту! Ако знаш тачно где, постави ми линк ако ти није тешко?!? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Март 27, 2013 Пријави Подели Написано Март 27, 2013 И ја бих рек'о, али нема везе! Добро је погледати! Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 27, 2013 Пријави Подели Написано Март 27, 2013 https://www.pouke.org/forum/topic/24827-bog-ima-poslednju-rec-ceo-film/?hl=zadnju#entry813719 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 27, 2013 Гости Пријави Подели Написано Март 27, 2013 Како се овде каже: задњу или последњу? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 27, 2013 Гости Пријави Подели Написано Март 27, 2013 https://www.pouke.org/forum/topic/24827-bog-ima-poslednju-rec-ceo-film/?hl=zadnju#entry813719 хвала братац, сад ћу да средим! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 27, 2013 Гости Пријави Подели Написано Март 27, 2013 хехехе сад ми јасно зашто ми ова није било у претрази, наслов је на латиници! Зосима је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 Дошло ми да га данас опет погледам и јесам! Volim_Sina_Bozjeg, keka, obi-wan and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 Дошло ми да га данас опет погледам и јесам! Ја га имам у компу и на још два диска, за сваки случај keka and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 Ја га имам у компу и на још два диска, за сваки случај Због тог "случаја", "шибни" га и на флеш... Срђан Ранђеловић and keka је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука