Jump to content

Парада срама у Београду 28. септембра ?

Оцени ову тему

Da li dozvoliti pravo održavanju gej parade?  

62 члановâ је гласало

1. 1. Da li dozvoliti pravo održavanju gej parade?

• Treba dozvoliti gej paradu
    • Ne treba dozvoliti gej paradu

Препоручена порука

E ljudi moji na sta smo spali, ovi bolesnici neprestaju sa njihovom tradicijom ni pored svih nevolja koje su nas zadesile i koje nam se desavaju, stvarno strasno. Pa sta ima da setaju, da se sepure i pokazuju zar ponovo nemogu da verujem. Ali bitno da je njima to odobreno a onog jadnog poljoprivrednika sklanjaju sa ulice kada izadje jadnik na ulicu ne zbog besa vec zato sto ga je muka naterala, da trazi pomoc od drzave i subvencije jer mu je sve unisteno sto je radio i imao, i ono malo sto mu je ostalo nema kome da plasira i ako uspe za koje pare a Srbija je gladna a nekome je u interesu da se sve uvozi??? Stvarno crno bez imalo belog, sta mislite kada bi svi mi koji nesto volimo u grupama koje oformimo setali gradom svaki dan po jedna grupa pa nasta bi to licilo?

Подели на овим сајтовима

On 10. 9. 2014. at 13:38, Blagoje Jovovic рече

Даће добри Бог да ће права процена бити довољна да сподобе не шетају градом :pivo:

Ma sredice Bog te spodobe... Siguran sam ;-)
  On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Expand  

Подели на овим сајтовима

On 10. 9. 2014. at 13:38, Blagoje Jovovic рече

Даће добри Бог да ће права процена бити довољна да сподобе не шетају градом   :pivo:

Суштински си рекао, "даће Бог да имамо довољно хулигна који су спремни да отварају лобање да улице тог дана неће д буду безбедне" 

чему се ти надаш...

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

On 10. 9. 2014. at 14:06, Blagoje Jovovic рече

Средиће ко и претходних х пута да не шетају мојим градом,мени је то довољно 0703_read

Blagoje ,setaju i mojim gradom , meni ne smetaju , i šta sad ?

Ko je veća spodoba ti ili ja ?

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

On 10. 9. 2014. at 14:36, Blagoje Jovovic рече

Не него значи да си едитовала поруку :)

:-)

Zaključak :

Digni ručnu pre nego što odgovoriš :-)

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

On 10. 9. 2014. at 14:21, Blagoje Jovovic рече

Не,него суштински даће Бог да држава не дозволи парадерима да ураде оно што су замислили.

Не заноси се. Држава прстом није макла иако су у Новом Пазару шетали у СС униформама злогласне Ханџар дивизије, а камоли да реагује на шачицу безопасних људи.

Подели на овим сајтовима

On 10. 9. 2014. at 14:48, Александар Милојков рече

Не заноси се. Држава прстом није макла иако су у Новом Пазару шетали у СС униформама злогласне Ханџар дивизије, а камоли да реагује на шачицу безопасних људи.

неће она то да ради што је то исправно или пак што већина народа то не жели,већ управо јер док са једне стране дозвољава и не сме ништа у Пазару у једној војној вежби где се тако нешто допушта пред лицем полиције и војске,пала би додатно да са друге стране у Београду нешто овако силом полицијом и војском дозволи.

Подели на овим сајтовима

On 10. 9. 2014. at 14:50, Blagoje Jovovic рече

неће она то да ради што је то исправно или пак што већина народа то не жели,већ управо јер док са једне стране дозвољава и не сме ништа у Пазару у једној војној вежби где се тако нешто допушта пред лицем полиције и војске,пала би додатно да са друге стране у Београду нешто овако силом полицијом и војском дозволи.

Мора да дозволи због притиска Брисела. И ту нема збора.

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...