Никола Поповић Написано Септембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2014 Nikola izvini, a jel može moderacija I administrator sajta da postavi šta se sme , a šta ne sme da se piše na ovom sajtu . Pre se znalo šta se sme a šta ne, sad je to individualno Što se tiče teme, za svaku osudu je silovanje devojčice ne bitno da li je hrvat, slovenac, albanac, makedonac, bosanac, srbin .... kinez, itd . U redu, mozemo da se mi interno dogovorimo i postavimo neka odredjena pravila, iako pravilnik vec postoji. Cin silovanja devojcice nisam doveo u pitanje, i ne razumem kako je doslo do ovakvog konteksta. Naravno da je za svaku osudu, bez obzira na nacionalnost. Medjutim, u tekstu koji se nalazi na "serbiancafe"-u, dakle samo Hrvat OSUMNJICEN za silovanje, dok je Baron napisao "Hrvat SILOVAO" - jasna je razlika. Na sta ovo lici, jel smo mi Kurir i igramo se gluvih telefona?? Druga cinjenica je da ovako slozen naslov bilo koga iz Hrvatske moze da privuce i da stekne potpuno pogresnu sliku - a malo li nam je bilo rata i prepiranja??? Treca cinjenica je da je ovaj tekst sa '"serbiancafe"-a, ne bih da proveravam izvor, ali ovo je jedna od onih vesti sa svega nekoliko redova koji trebaju da privuku paznju. Dakle, ponavljam, jos jednom, mi nismo Kurir, Skandal i ja ne volim takve pompezne naslove koji mogu da odvedu pricu na mnogo veci i opasniji nivo. U Hrvatskoj zivi veliki broj Srba i zelim da tamo ostanu sto duze i da se tamo odrze, a ovo moze da bude potencijalna provokacija i samo da izazove probleme pa da bude kasnije - aham, evo vam ga pravoslavni sajt, prozivate Hrvate.... Dakle, ne znam da li sam jasan, ali to je moj stav i ja stojim iza ovoga. Милан Ракић, Mилена КШ, Млађони and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Melhisedek88 Написано Септембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2014 Исто тако и мене не мрзиш само сам ти глуп, ружан, неначитн, клемпаве ми уши и шта ти ја знам. Али ме иначе готивиш јако! Kakav si ti kralj,sto bi ja tebe mrzio?Gde sam ja napisao da si ti glup i ruzan?A sam si za sebe napisao da si glup i nenacitan :)Ti stvarno nemas pametnijeg posla nego da lecis neku vrstu kompleksa,tako sto stalno ulazis u sukob sa ljudima na formu.Ajd frajeru drmi pivce,smuvaj devojku,cepaj drva,videces da je zivot lep. :)Nemam nameru da nastavljam konverzaciju u ovom smeru.Ziv bio! Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Септембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2014 U redu, mozemo da se mi interno dogovorimo i postavimo neka odredjena pravila, iako pravilnik vec postoji. Cin silovanja devojcice nisam doveo u pitanje, i ne razumem kako je doslo do ovakvog konteksta. Naravno da je za svaku osudu, bez obzira na nacionalnost. Medjutim, u tekstu koji se nalazi na "serbiancafe"-u, dakle samo Hrvat OSUMNJICEN za silovanje, dok je Baron napisao "Hrvat SILOVAO" - jasna je razlika. Na sta ovo lici, jel smo mi Kurir i igramo se gluvih telefona?? Druga cinjenica je da ovako slozen naslov bilo koga iz Hrvatske moze da privuce i da stekne potpuno pogresnu sliku - a malo li nam je bilo rata i prepiranja??? Treca cinjenica je da je ovaj tekst sa '"serbiancafe"-a, ne bih da proveravam izvor, ali ovo je jedna od onih vesti sa svega nekoliko redova koji trebaju da privuku paznju. Dakle, ponavljam, jos jednom, mi nismo Kurir, Skandal i ja ne volim takve pompezne naslove koji mogu da odvedu pricu na mnogo veci i opasniji nivo. U Hrvatskoj zivi veliki broj Srba i zelim da tamo ostanu sto duze i da se tamo odrze, a ovo moze da bude potencijalna provokacija i samo da izazove probleme pa da bude kasnije - aham, evo vam ga pravoslavni sajt, prozivate Hrvate.... Dakle, ne znam da li sam jasan, ali to je moj stav i ja stojim iza ovoga. Slažem se sa nekim delovima, a to da li smo kurir ili nismo ....Na žalost postali smo gori od njih Trifke је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Melhisedek88 Написано Септембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2014 Greska.nek moderacija izbrise ovaj post. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 3, 2014 Cin silovanja devojcice nisam doveo u pitanje, i ne razumem kako je doslo do ovakvog konteksta. Naravno da je za svaku osudu, bez obzira na nacionalnost. Medjutim, u tekstu koji se nalazi na "serbiancafe"-u, dakle samo Hrvat OSUMNJICEN za silovanje Lake County authorities say they are now investigating whether a Gavin South Middle School teacher sexually abused up to three girls. An arrest warrant was issued last week for Michael R. Vucic, 41, of the 100 block of East Laurel Avenue in Lake Forest, in connection with what authorities say was his sexual assault of a student. He's charged in the warrant with five counts of predatory criminal sexual assault and five counts of criminal sexual assault. Since the arrest warrant for Vucic was issued and became public Friday, Aug. 29, two more possible victims have approached the Lake County sheriff's office, Sgt. Sara Balmes told the Daily Herald. Balmes said the girls are former students in the school system based in unincorporated Ingleside near Fox Lake. Authorities continued their international manhunt for Vucic on Tuesday. Balmes said sheriff's police have received confirmation from Interpol that Vucic, traveling on a U.S. passport, boarded an Air Berlin flight from O'Hare International Airport to Germany on Aug. 26. Interpol is an international police organization with 190 member countries. "We understand he has family in Croatia," Balmes said. Gavin Elementary District 37 Superintendent John Ahlemeyer said in a letter to parents last week that authorities contacted school officials about the accusations against Vucic on the same day police said he went to Germany. Ahlemeyer, who couldn't be reached for comment Tuesday, wrote that Vucic wasn't at work when police contacted District 37. Police said Vucic is accused of attacking a girl under age 13, who told her grandparents she had sexual contact several times with the instructor in 2012. The girl, who reported the abuse Aug. 25, was a Gavin South student at the time, according to authorities. Authorities said Vucic attacked the girl several times during an unspecified period of time. Police said they believe the sexual contact occurred at the school. Balmes said Vucic has family in Lake Forest "who have not been overly cooperative" with investigators. Vucic has been a Gavin teacher for 18 years, police said. In another letter to parents issued Tuesday, Ahlemeyer said the school community remained "shocked" that a District 37 teacher is accused of inappropriate contact with a former pupil. "The sense of betrayal that someone we entrusted for so many years with the education, safety and well-being of our students is extremely hurtful," Ahlemeyer stated. "This is indeed a very sad time for the students, faculty, parents and the community." He reiterated how he understands parents may be frustrated with unanswered questions, but said information must come from law enforcement and not the school district. Ahlemeyer said a team of social workers from Gavin and surrounding districts is available "to support those in need." Anyone with information about Vucic is asked to call sheriff's police at (847) 549-5200. http://www.dailyherald.com/article/20140902/news/140909803/ Mojne tebra samo da ogresis dusu o ovog hrvatskog ucu ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Септембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2014 Slažem se sa nekim delovima, a to da li smo kurir ili nismo .... Na žalost postali smo gori od njih Ali to ne znaci da sada ostanemo, vec da kad god padnemo, ustanemo i popravimo se. Ovo je ozbiljan sajt i ozbiljni ljudi su dali mnogo da se pokrene, odrzi i daju da se odrzava, a niko ni dinar ne uzima. Zato moramo da se stalno podsecamo da moramo da podizemo standard. Sloboda govora i izrazavanja misljenja, da, ali ne po svaku cenu i kako se kome navije. Млађони and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Септембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2014 Ali to ne znaci da sada ostanemo, vec da kad god padnemo, ustanemo i popravimo se. Ovo je ozbiljan sajt i ozbiljni ljudi su dali mnogo da se pokrene, odrzi i daju da se odrzava, a niko ni dinar ne uzima. Zato moramo da se stalno podsecamo da moramo da podizemo standard. Sloboda govora i izrazavanja misljenja, da, ali ne po svaku cenu i kako se kome navije.Zato sam na početku molila da napišete šta sme, a šta ne sme . Nikola, nismo deca Jasno je da administratori i moderatori banju po nahođenju ( sopstvenom ) Ono što sam pročitala na ovom sajtu u zadnjih 15 dana je prilično odvratno, do te mere da me je nateralo da naučim da slikam stranicu sa porukom, jer nisam verovala šta se piše na ovom forumu. Razumem i tvoje pisanje kao moderatora, ali te molim da ti razumeš forumase ( ne ti kao ti, već ti kao moderator ), dogovorite se šta sme, a šta ne sme B) Trifke and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2014 Opšte je poznato da samo Hrvati siluju i zato treba otvarati teme o tome kad god se desi :good2: Mironosica, Никола Поповић, Млађони and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 3, 2014 Naravno, necemo gurati pod tepih probleme .. zuti car and Mironosica је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2014 njemački ljevičarski filozof Ernst Bloch Hrvate opisao kao: "Kroaten als Faschisten, oder zumindest als Halbfaschisten" (Hrvati kao fašisti, ili barem kao polufašisti) u intervjuu 1975. za politički tjednik „Der Spiegel“ (Der Spiegel, 6,29. Jahrgang, 03/02/1975., page 80). u medijskom intervjuu 2012. je slavni američki kantautor Bob Dylan izjavio: "Ako nosite u krvi nasljeđe robovlasnika ili člana (Ku Klux) Klana, crnci to mogu osjetiti. Ta se stvar vuče do danas. Jednako kao što Židovi mogu osjetiti krv nacista ili kao što Srbi mogu osjetiti krv Hrvata." - to jest usporedio je Hrvate kao etničku grupu - ne sa Nijemcima ili Amerikancima, nego sa nacistima i članovima Ku Klux Klana[15] (engl.). u članku "SAČUVAJ NAS BOŽE KUGE, GLADI I HRVATA – Ustaški koljački mentalitet je star koliko i oni sami" početkom 2014. godine "Intermagazin.rs"[16] citira se opsežno pisanje četničkog propagandiste Laze M. Kostića objavljeno 1950.- ih godina u SAD, kao tobožnji dokaz "koljačkog mentaliteta" koji da je Hrvatima ukorijenjen već stoljećima. u intervjuu za Telegraf.rs izjavljuje 2012. godine Jovan Pejin, povjesničar i bivši direktor Istorijskog arhiva Srbije, da su "Hrvati genocidan i najprimitivniji narod u Evropi ... Hrvati su većinom bivši Srbi koji su pokatoličeni, a ima tu i Čeha, Poljaka, Rusina koji su sebe svrstali u jedan narod. Hrvatska je veštačka tvorevina i sve što su do sada postigli učinili su to na osnovu laži ...Hrvati govore srpskim jezikom, iako ga samo kvare i prave ga nakaradnim, pa se iz toga može slobodno zaključiti da pričaju nakaradnim srpskim jezikom" http://hr.wikipedia.org/wiki/Kroatofobija Imas ovakve clanke i o Srbima. Kazu da smo najgenocidniji narod u evropi i da uzivamo u ratovanju sto se objasnjava cinjenicom da nema drzave sa kojom se granicnimo a da sa njom nismo bar nekad ratovali. Kazu da smo ratoborni, krvozedni i da nam najvecu nasladu pricinnjava mastanje o zauzimanju teritorija vecih od onih koje imamo... jos kazu da te ekspanzione politike pravdamo borbom za srpskim zivljem na tudjim teritorijama... Kako da znamo da je ovaj clanak o hrvatima istinit? Da li su slicni clanci o srbima takodje istiniti... pitam se pitam... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука